Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
znam takovou, ktera pro lasky cas na vse kasle a chlap ji v tom uvtrzuje no… Mozna az stve proti okoli, aby byla zkratka doma.
Ja nevim no, me to proste asi mrzi. Vypada to jako konec éry. Toho pritele ma zhruba tak 8m a z toho 5 je tehotna. A vlastne od te doby, co s nim randi ji prakticky nevídám. Teda spis od doby co s nim žije.
Driv delala na smeny, 12cky a vzdy si našla čas prijet ptž. z vlastní iniciativy.
Je doma, protoze nechce v tehu pracovat. Nema rizikove.
Vesmes ten jeji je asi furt doma nebo ja to nechapu, ze si na me nenajde cas. Byvaly jsme opravdu dobre kamaradky a kdyz se optam, jake ma dnes plány a odpoved „uklizet a vařit“ bez toho, aby se snažila mě někam vcucnout, nebo napsala, ze jindy… nebo iniciativne si vzpomnela a sama obcas napsala, uz ne… no ja nevim. Proste tohle u nas nikdy neexistovalo, nenajit si na nas čas. Bydlime od sebe kousek a vzdy jsme se zkratka vídali, jako sestry a teď nic.
A ani jedna nejsme tipy, ktere maji xxx kamošek.
Ja vim, ze to nekomu prijde treba detinske, ale tak jste nejspis nikdy nemeli skutecnou kamaradku. Docela to zamrzí, kdyz vas vyšoupne.
To neni o tom, ze bysme nemely skutecnou kamaradku, to je o tom, ze ty ses upnula jen na ni a ted nechces prijmout, ze ona to uz nema stejně. Skutecka kamaradka tohle dokáže pochopit a prijmout.
@Anonymní píše:
Ja nevim no, me to proste asi mrzi. Vypada to jako konec éry. Toho pritele ma zhruba tak 8m a z toho 5 je tehotna. A vlastne od te doby, co s nim randi ji prakticky nevídám. Teda spis od doby co s nim žije.Driv delala na smeny, 12cky a vzdy si našla čas prijet ptž. z vlastní iniciativy.
Je doma, protoze nechce v tehu pracovat. Nema rizikove.
Ja vim, ze to nekomu prijde treba detinske, ale tak jste nejspis nikdy nemeli skutecnou kamaradku. Docela to zamrzí, kdyz vas vyšoupne.
Vesmes ten jeji je asi furt doma nebo ja to nechapu, ze si na me nenajde cas. Byvaly jsme opravdu dobre kamaradky a kdyz se optam, jake ma dnes plány a odpoved „uklizet a vařit“ bez toho, aby se snažila mě někam vcucnout, nebo napsala, ze jindy… nebo iniciativne si vzpomnela a sama obcas napsala, uz ne… no ja nevim. Proste tohle u nas nikdy neexistovalo, nenajit si na nas čas. Bydlime od sebe kousek a vzdy jsme se zkratka vídali, jako sestry a teď nic.
A ani jedna nejsme tipy, ktere maji xxx kamošek.
No nevím, se skutečnou kamarádkou se nevidím třeba rok a bez problémů navážeme tam, kde jsme přestaly. S člověkem, který mi není přítelem tohle nejde. Nedávno jsem zrovna psala kámošce, kterou mám od dětství, neviděly jsme se celou koronu a když jsme se mohly vidět, vybrala si výlet s manželem a nikdo z nás v tom žádný problém neviděl, sešly jsme se jindy. Ty prostě začni respektovat, že u ní nejsi č. 1 a dětmi se vaše kamarádství posune do jiné roviny, jestli to nedokážeš, najdi si jinou kámošku. Jsi strašně urputná a nárokuješ si něco, co nárokovat nejde.