Přesnídávky v Makru - cena

47103
3.1.12 21:46

Přesnídávky v Makru - cena

Nemůžete mi prosím někdo napsat, kolik stojí v Makru různé dětské přesnídávky - nějaké levnější, klidně i Aro, ale i jiné? S daní.

Mám možnost zřídit si kartu, ale vlastně nevím, co bych tam kupovala. Ale přesnídávek máme dost spotřebu a mně přijdou všude šíleně drahé (momentálně kupuju Hello za 12, i to mi pořád přijde nějak moc…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
3.1.12 21:50

…jen k přesnídávkám…koukala jsi na jejich složení ???

dívala jsem se na přesnídávky, které prodávají v Bille, také stojí cca 12,– Kč…a bylo napsáno jako první položka, že 20% je škrob 8o …opravdu chceš toto kupovat ??

pardon…
a cenu v Makru nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.1.12 21:53

Já si říkám, 12 korun .. za to nekoupím ani to ovoce. Sice je to velkovýroba, ale i tak je to v dnešní době spíš málo a bůhví jaká je kvalita těhle nejlevnějších přesnídávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7024
3.1.12 21:56

kupovala jsem si je tam na zacatku tehotenstvi a byly tusim pod 10kc…mozna 7-8kc, muzu se ti mrknout, az tam pojedem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.1.12 21:57

ach jo, trochu mě napadlo, že se to zvrhne tímto směrem - takže pro jistotu ještě jednou: prosím, neznáte někdo ceny různých přesnídávek v Makru? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.1.12 21:58
Luciiia píše:
kupovala jsem si je tam na zacatku tehotenstvi a byly tusim pod 10kc…mozna 7-8kc, muzu se ti mrknout, az tam pojedem

Děkuji moc, pokud bys příležitostně hodila nějaké info, bylo by to super :-) Mě napadlo, že u tohohle by tam mohly být ty ceny nižší než v drogeriích atd… a za těch 12 Kč bych třeba koupila o stupeň „lepší“ než v tom Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
3.1.12 21:59

koukni na iletaky.cz ted tam má leták i makro a myslím že s daní 10kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.1.12 22:04
marieondatra píše:
koukni na iletaky.cz ted tam má leták i makro a myslím že s daní 10kč.

děkuju, já znala jen akcniceny.cz a tam Makro není :-) Už koukám na leták, je tam Hamánek za necelých 11, což je pořád lepší, než to Hello za 12.

Mimochodem, kukuřičné nebo rýžové škroby má snad každá přesnídka, jak na to tak koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
3.1.12 22:08

aktualne je v akci Hamanek od hami za 10,15kc s dani 4.1.-17.1.

ha, pozde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
3.1.12 22:09

já občas udělám taky domu zasobu pro případ, ale jinak si dělám domácí, ale na to si se neptala. občas za tuto cenu kupuji v globusu a když jsi v mimiklubu tak ještě levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.1.12 22:09
xreni píše:
aktualne je v akci Hamanek od hami za 10,15kc s dani 4.1.-17.1.ha, pozde :-)

to neva, i tak děkuji :-) Hamánka mám ráda i já :-D

tak si jdu nastudovat, jak tam získat přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16312
3.1.12 22:10
Lenka512 píše: …jen k přesnídávkám…koukala jsi na jejich složení ???

dívala jsem se na přesnídávky, které prodávají v Bille, také stojí cca 12,– Kč…a bylo napsáno jako první položka, že 20% je škrob 8o …opravdu chceš toto kupovat ??

pardon…
a cenu v Makru nevím…

no nevím, teď tu mám před sebou přesnídávku z Billy a první složka je tu jablečná dřeň a složení stejný jako má Hamánek :) Výrobce je Hamé, tak co je na tom špatného? :think:
pardon, že to není k tématu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
3.1.12 22:10

Škrob mi ani tak neva .. koukám to Hello obsahuje dokonce éčko - acetát zesíťovaného adipátu škrobu. Zní to hrůzostrašně, ale nic moc škodlivýho:-)
Přesnídávky nedávám v takový míře, tak kupuju holt ty lepší, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
3.1.12 22:23

ahoj, sice to není úplně odpověď na tvojí otázku, ale včera jsem si kupovala přesnídávku v místním vesnickém COOPu za 10,90, což mě překvapilo, že je to levnější než v Lidlu. (je to přímo výrobek vyráběný pro COOP a jmenuje se to Babyland -ovocný podíl 85 gramů na 100 gramů) zatím si je kupuji jen pro sebe, protože je miluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
3.1.12 22:27
hofka píše: Škrob mi ani tak neva .. koukám to Hello obsahuje dokonce éčko - acetát zesíťovaného adipátu škrobu. Zní to hrůzostrašně, ale nic moc škodlivýho:-)
Přesnídávky nedávám v takový míře, tak kupuju holt ty lepší, no.

já dávám ve většině čerstvý ovoce - a to dokonce nepovařený, protože moji kluci zblajznou všechno skoro i s miskou :-D
Ale prostě se mi stává, že by si pak dal jeden z nich ještě, tak otevřu přesnídávku, protože mixovat třeba jedno jablko navíc se mi nechce.
Anebo třeba mixnu místo pěti kusů ovoce (třeba dva banány, dvě jablka, hrušku :-) - pro oba dohromady) jen tři kusy a vrazím tam pro ozvláštnění přesnídávku. Kupuju takové, které mají ovoce, které se teď nedá koupit: švestkové, meruňkové, broskvové. Vím, že té ovocné složky je tam málo a jinak to jsou jablka, ale alespoň něco. Takže - dávám je tak obden, pokaždé jinou a je to pro ozvláštnění. Ale tím, že jsou dva, mi ta spotřeba prostě stoupá a já začínám řešit, kde ušetřit - mám fakt dost upapané kluky a začíná mě trochu děsit, kolik to všechno stojí. Je to prostě dvojnásobná finanční darda :-(

Takže tak :-) Si myslím, že jim to v takovém množství neublíží. Ten základ mají z čerstvého. A třeba zeleninové skleničky nedávám vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí