DPH u kojeneckého mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
DPH u kojeneckého mléka
Nevíte, zda se zdražilo DPH u kojeneckého mléka?? Čeho se vlastně zvednutí DPH týká, jak je to s dětskou stravou? Přesnídávky atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V DM zdražili mlíčko o 10Kč asi už před 14 dny, asi už se na to připravovali od prosince.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My kupujeme v lékárně HAMI,balení 550g stálo 189kč a dneska manžel kupoval a cena stejná.Často byla v lékárně akce-2balení za 299kč,teď jí zrovna nemají,tak musíme kupovat takhle.Jinak u přesnídávek nevím,nekupuju je,dělám doma..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky a nevíte jak je to tedy se zdražením a čeho u potřeb a jídla pro miminka, prostě všeho kolem nich, co se zdražuje???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivana_xxx píše:
Díky a nevíte jak je to tedy se zdražením a čeho u potřeb a jídla pro miminka, prostě všeho kolem nich, co se zdražuje???
Myslím že se zdražili plíny (papírové a látkové), pak UM, i skleničky. Je ale otázka jestli to zražení už neproběhlo před vánoci, tak jako třeba v Tescu, kde se hodně věci dzražili už před vánoci a teď zůstali stejné.
- Citovat
- Upravit
Tak já třeba UM kupuji jen v lékárně, mají na něj nižší sazbu DPH, jelikož prodávají jako léčiva, V supermarketech vyšší sazba DPH=potravinový doplněk. Kupuji sunar complex 1. Příkal za všechny- cena v Tescu 249Kč v lékárně 192-195Kč. S tím DPH si srandu nedělám. Manželova teta je MGR v lékárně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to právě přijde, DPH se u těchto výrobků asi také zvedá, že?Jestli před vánoci, tak jsou to pěkní darebáci. Zase to musí člověk všude hlídat v akci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to s tou lékárno ujsem nevěděla, přece ale UM není léčivo, to je hloupost, to jako vážně? Dnes jsem byla naopak v Globusu a tam je beba za 199 a v lékárně v tomtéž nák. centru je za 274 tuším. Tak nevím, ztrácím se v tom…:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pesee23 píše:
Tak já třeba UM kupuji jen v lékárně, mají na něj nižší sazbu DPH, jelikož prodávají jako léčiva, V supermarketech vyšší sazba DPH=potravinový doplněk. Kupuji sunar complex 1. Příkal za všechny- cena v Tescu 249Kč v lékárně 192-195Kč. S tím DPH si srandu nedělám. Manželova teta je MGR v lékárně
Tak to asi nefunguje všude, já kupuju Nutrilon, většinou je cena všude stejná na korunu, resp. v lékarně jsem dokonce kupovala o korunu dráž (asi jen zaokrouhlili) a o lékárně v nákupních centrech ani nemluvím, tam mívají opravdu vysokohorskou přirážku, na všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem vypozorovala, tak se UM nejvíc vyplatí v DM, stejná cena jako v lékárnách a ještě mám, pokud sbírám body slevu 10%, popř. slevové kuponky. Přiznávám, že v jiných drogeriích jsem to nezkoumala, ale v DM se UM vyplatí. Popř. v hypermarketech, kde se vychytá sleva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bebu 1 a 2 H.A. 900g jsem kupovával v Brně v lékarně na Kobližné. Jednička stávala před Novým rokem 427 Kč, dvojka už 444 Kč a po Novém roku dvojka už přes 500 Kč. Objednal jsem tedy 5 kusů na dobírku z webshopu. I s balným a dobírkovným příjde kus na 431 Kč.
- Citovat
- Upravit