Přestal jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
23.9.07 21:02

Přestal jíst

Ahoj holky, 13ti měsíční syn jedl od malinka vždy a všechno, naopak mu jídlo ještě nestačilo. O to víc mě překvapil posledních pár dní, kdy dopoledne nechce jíst vůbec nic! Brzo ráno (kolem 5h) vypije mléko, pak odmítá dopolední svačinu i oběd. Resp. když mu oběd dám třeba kolem 14h, tak už ho sní. Odpoledne i večer jí normálně. Stalo se to někomu také, je to běžné? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
449
23.9.07 21:15

ahoj!

možná ho trápí zoubky nebo třeba nějaký aftík v pusince, určitě ho nenuť a chvíli vydrž, mělo by se to urovnat. Teda alespoň u nás to takhle bývalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
23.9.07 21:59

Ahoj,
nám se toto nestalo, neb syn nechce často jíst i celý den, ale třeba by Ti pomohla tato již existující diskuse:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
24.9.07 07:56

Neboj, on se zas rozjí. Náš syn po roce přestal jíst úplně (resp. pít mlíko které měl stále 3krát deně + sváči). Trvalo to pár dní, než se zas rozjedl, a to už začal konečně jíst „normální“ jídlo. Po nějaké době se zas šprajcnul a do teď defakto nejí. Jen jsem mu zas začla dávat mlíko i na noc, bo se v noci dost budil a „chlastal“ jak duha aby zahnal hlad.Ale už to neřeším .. asi mu to stačí. Jsou dny - jako včera, kdy sní 1 a 1/2 knedlíku k obědu a večer sněd i dost brambor.A jsou dny, kdy kromě ranního mlíčka nechce defakto nic, max pár lžiček jogurtu či přesnídávky. :roll: Jinak přibírá defakto normálně, a nějak pohuble rozhopdně nevypadá :wink: .

• Citovat
  • Upravit
2239
24.9.07 11:39

Ahoj,

rada na to neni, ale pokud je to zubama, coz jsem zazivala u starsi dcery, tak do dvou tydnu se zase rozpapa. Ona byla i ve dvou letech tyden na mliku kvuli zubum. Odmitala lzicku v pusine.

U mladsi to zazivam prave ted. Mesic nechtela jist. Jen rano jogurt a v noci mliko. Jinak vubec nic!!! Ted tyden jedla, rekla bych, ze spis se prejidala. Asi dohanela…A druhy den opet bojujeme. Nacpu do ni dve jidla za den a tim jsme skoncili. Dr. to neresi, protoze pribira pekne. Mame skoro rok a pul…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
24.9.07 12:04

Přestal jíst

Holky, díky moc za uklidnění, koukám, že můžu být ráda, že malej nejí jen dopoledne. Špatně a pohuble zatím určitě nevypadá, tak snad se brzy rozjí, asi to budou ty zuby. Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.8.08 12:47

Ahoj, Kubíkovi bude 7 měsíců, do 6 měs. jsem ho plně kojila, pak jsme začali se zeleninovým příkrmem na oběd. Ze začátku baštil krásně, poslední dobou ale začal zlobit a zeleninu odmítá. Zjistila jsem, že když ho krmí někdo jiný, baští ukázkově. Asi to na mě zkouší a čeká, že ho nakojím… Včera vydržel od 9:30, v 12:00 nechtěl, v 13:00 nechtěl, tak šel spát…v 14:30 nechtěl… v 15:00 přišla teta na návštěvu a zblajznul v pohodě 1 a půl skleničky. Jak byste k tomu přistupovaly vy? Bohužel to nejde praktikovat tak, že k nám bude pořád někdo chodit Kubu krmit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
20.8.08 12:48

Ahoj, Kubíkovi bude 7 měsíců, do 6 měs. jsem ho plně kojila, pak jsme začali se zeleninovým příkrmem na oběd. Ze začátku baštil krásně, poslední dobou ale začal zlobit a zeleninu odmítá. Zjistila jsem, že když ho krmí někdo jiný, baští ukázkově. Asi to na mě zkouší a čeká, že ho nakojím… Včera vydržel od 9:30, v 12:00 nechtěl, v 13:00 nechtěl, tak šel spát…v 14:30 nechtěl… v 15:00 přišla teta na návštěvu a zblajznul v pohodě 1 a půl skleničky. Jak byste k tomu přistupovaly vy? Bohužel to nejde praktikovat tak, že k nám bude pořád někdo chodit Kubu krmit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
29.8.08 15:00

Lenkaha tak my máme taky Kubíka ale už nám je 11M, no a to co píšeš prováděl taky a asi kolem toho 6-7M, takže když byl doma tatínek tak krmil on, protože to Kuba baštil o 106 ale jakmile jsem krmila já,tak to byla fakt hrůza…
ale během týdne se to zase srovnalo. A razím heslo, když nechce tak nenutím, on to dožene zase někde jinde :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
2.9.08 14:03

Ahoj, něco podobného teď taky řešíme. Seba jedl krásně, pak byl nemocný a od té doby nechce ani oběd ani večerní kaše. Jen jogurt nebo přesnídávky. Ale teď nevím, jestli mu mám místo masa a zeleniny k obědu a kaše k večeři dávat něco jiného a nebo to zkoušet a čekat, až zase bude normálně jíst. Jenže to bude celé dny jen na jogurtu. Poraďte. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
2.9.08 14:21

Jaskiva no když Jakub nechtěl nic jíst, tak jsem ho prostě nenutila a dávala jsem místo oběda a večeře jen mlíčko. Jelikož jsem moc nekojila tak dáváme UM do flašky. No a tu vyžahl většinou celou (210ml)

A tedka už asi druhý den jí normálně, oběd i večer kaši. Tak držím palce ať se vám vrátí starý režim :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
28.9.10 10:16

kousky ve stravě

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat jak mám naučit mou dceru 11.měsíců kousat stravu.Je sranda,že když má v ruce rohlík,křupku,kousek jablíčka,tak kousat umí,ale jak jí dám oběd a na lžičce jsou kousky,tak mi to hned polyká a začne jí nadavovat.Jako by z té lžičky zapoměla kousat.Už se s tím perem docela dlouho,tak jestli někdo ví dobrou radu,tak moc děkuji… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí