Přestal spát

1134
4.12.14 22:15

Přestal spát

Dobrý den maminky. Mám takový problém prckoj bude za chvilku rok a začal se v noci budit, už od jeho asi 5 měsíců jsme měli krásný noční režim, o půl osmé koupání, mazání v osm kaše dala jsem ho do postýlky a spinkal. Vzbudil se jen v 11 dostal mlíčko přenesla jsem ho z postýlky v obýváku do postýlky v pokojíčku a chrněl až do osmi do rána, nenarušily to zuby, spaní na návštěvě prostě nic. teď asi před 14 dny se začal budit v 10,11,12,2,4 a v 7 stojí v postýlce a řve uklidní ho jen mlíčko, ale tím, že v noci vylemtá litr mlíka nechce skoro jíst přes den :zed:. Poradíte mi prosím jak ho znovu naučit spát v noci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25160
4.12.14 22:32

A má dudel? Mohli by to být noční běsy, ale to by to mlíko asi neuklidnilo… Asi si nezbyde, než zabrat, nedat se a udolat ho třeba čajem, vodou… s dětma je to nevyzpytatelný.
Ještě mě napadá, nemá po nějakým očkování? I když v tomhle věku ani nic zásadního nedávají, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.12.14 22:37

Dudlík má usne s ním a pak ho vyplivne.. čaj jsem zkoušela ale tem nechce :zed: Očkovanej taky nebyl… asi se zblázním nevyspáním, protože do těch dvou do rána samozřejmě nemá cenu si jít lehnout a pak mi trvá hodinu než usnu protože pořád poslouchám jsetli nekňourá takže jsem ráno úplně vyflusnutá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.12.14 22:38

Nemám radu, ale mám podobný problém…9-ti měsíčního prcka dáváme spát v 19:30 a budil se v šest, v půl sedmé dostal mlíčko a spal do devíti…jenže asi před měsícem začali růst zuby, a vzbudil se třeba v 5:15 a byl hysterický, než jsem došla do pokojíčku a dala mu mlíčko už na nás skrz trubky od topení bušili sousedi, kteří si pak přišli stěžovat, že nemůžou znovu usnout…takže prostě jsem se od té doby pořádně nevyspala, hned jak prcek „kníkne“ tak utíkám s mlíčkem, ale „došlo“ to tak daleko že už se budí třeba o půlnoci a dožaduje se mléka, pak v pět, v sedm a v devět…nicméně prostě poznám kdy ten hlad opravdu má a kdy si jen „vymýšlí“, a právě v noci je vidět že jen zkouší jestli povolíme, a my povolili kvůli sousedům, a on pak přes den je nevyspalý a spí mi od 12 do 15 a od 17:30 do 19:30…jsem z toho zoufalá… tak bych taky poprosila o rady… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
4.12.14 22:42
@Zástavanda píše:
Dudlík má usne s ním a pak ho vyplivne.. čaj jsem zkoušela ale tem nechce :zed: Očkovanej taky nebyl… asi se zblázním nevyspáním, protože do těch dvou do rána samozřejmě nemá cenu si jít lehnout a pak mi trvá hodinu než usnu protože pořád poslouchám jsetli nekňourá takže jsem ráno úplně vyflusnutá :cert:

Já to znám. Druhá mi obecně spí blbě (v 17 měsících ji ještě 3-4× kojím, nic jinýho nechce). Po hexe v půlroce přesně jak píšeš, každou hodinu… Nezbývá, než čekat a doufat, že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.12.14 22:47

@avm3 No on právě spal i po očku dobře te´d se tak budí cca 14 dní… Ale sakra já nechci vydržet chci spát :mrgreen: :mrgreen: Jinak obdivuju, že pořád kojíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.12.14 22:48

@cecil7 Já bych ho asi už nedávala spát odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
4.12.14 22:50
@Zástavanda píše:
@avm3 No on právě spal i po očku dobře te´d se tak budí cca 14 dní… Ale sakra já nechci vydržet chci spát :mrgreen: :mrgreen: Jinak obdivuju, že pořád kojíš :kytka:

Tak zkuste léčitele, nebo homeo. Oni někdy odkryjí něco, co by tě nikdy nenapadllo. Třeba znáným stačilo otočit postel.
Kojím, protože musím, ale přes den už ne. Ale v noci chce jen prso, jinak řve. Ani nevím, jestli jí ještě něco teče. Přemýšlím, že ji dám na převýchovu k babičce, nebo si manžel vezme volno a já budu spát v obýváku, aby mě necítila. U první bych řekla „tohle nikdy“,ale teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
4.12.14 22:53

@avm3 Víš co mě teď napadlo? Že se zřejmě začal budit od té doby co jsme byli porpvé u léčitele skrz alergii na mlíko… Myslíš, že by to mohlo souviset? Jinak asi bych být tebou tu babičku zkusila, základ do života už od tebe má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.12.14 22:54
@Zástavanda píše:
@cecil7 Já bych ho asi už nedávala spát odpoledne

zkusila jsem to i tak, ale buďto hystericky pláše a má slzičky, a když ho dám do postýlky hned usne nebo je účinek úplně stejnej a stejně se vzbudí v půl jedné… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.12.14 01:17

Vydržet! Já mám tedy prcka mladšího, ale od cca 7m se budil každou hodinu v noci od 8 až do rána 3 týdny vkuse, pak pokračoval po hodině až dvou do teď..teď se to pozvolna rovná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
5.12.14 02:56
@lentilka248 píše:
Vydržet! Já mám tedy prcka mladšího, ale od cca 7m se budil každou hodinu v noci od 8 až do rána 3 týdny vkuse, pak pokračoval po hodině až dvou do teď..teď se to pozvolna rovná..

a krmíš? Nebo ho jen utěšuješ? Či prostě jen necháváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
5.12.14 05:35

Je to pravděpodobně přechodné období. Toto náhlé buzení může souviset s rychlým psychomotorickým vývojem. Mozek v noci zpracovává nové dovednosti a zážitky, přes den na to prostě nestačí.

Neuklidňovala bych mlékem, moje děti by dostaly max. neslazený čaj nebo čistou vodu. A rozhodně ne každou hodinu. V tom období jsem ještě všechny kojila, ale v noci prostě ne. U nás tato období nebyla tak drastická, ale taky proběhla. Pomohlo i to, že jsem prostě šla spát do jiné místnosti(a to nejsem zastáncem vlastního pokojíku pro roční dítě).Pokud se probudilo, nereagovala jsem. U nás to teda bylo bez řevu, spíš žvatlání, hraní a dožadování se vstávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
5.12.14 06:13
@cecil7 píše:
Nemám radu, ale mám podobný problém…9-ti měsíčního prcka dáváme spát v 19:30 a budil se v šest, v půl sedmé dostal mlíčko a spal do devíti…jenže asi před měsícem začali růst zuby, a vzbudil se třeba v 5:15 a byl hysterický, než jsem došla do pokojíčku a dala mu mlíčko užna nás skrz trubky od topení bušili sousedi, kteří si pak přišli stěžovat, že nemůžou znovu usnout…takže prostě jsem se od té doby pořádně nevyspala, hned jak prcek „kníkne“ tak utíkám s mlíčkem, ale „došlo“ to tak daleko že už se budí třeba o půlnoci a dožaduje se mléka, pak v pět, v sedm a v devět…nicméně prostě poznám kdy ten hlad opravdu má a kdy si jen „vymýšlí“, a právě v noci je vidět že jen zkouší jestli povolíme, a my povolili kvůli sousedům, a on pak přes den je nevyspalý a spí mi od 12 do 15 a od 17:30 do 19:30…jsem z toho zoufalá… tak bych taky poprosila o rady… :kytka:
:cert: tak těm bych řekla něco od plic! Náš má noční histeráky tak 3× do týdne a to několikrát za noc. A nikdo si nestěžuje a to jde slyšet kýchnutí od sousedů. Je mi jasné, že to vadí všem, ale je to prostě dítě!!! 8o :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
5.12.14 08:42

@Jana206 a kdyby brecelo tak bys proste nechala vyrvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí