Přestala jsem cítit pohyby!!!

5
8.4.06 09:51

Přestala jsem cítit pohyby!!!

Ahoj,jsem ve 20+6 - pohyby cítím od minulé středy,po celých 9 dní od té doby jsem každý den pohyby cítila - alespoň jednou denně,někdy i vícekrát.Ale včera ani ťuk a dnes zatím také nic.Už propadám panice,nezabírá hudba,ťukání na břicho,nic!Je to normální,nebo je fakt třeba každý den cítít aspoň něco?Za jak dlouho mám letět k Dr.když se pohyby nedostaví?Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
8.4.06 10:05

Ahoj!
Pro klid duse bych asi dr. zavolala a zeptala se… ale neboj, pohyby takhle brzo denne citit nemusis. Miminko se mohlo otocit a kope treba „dozadu“, takze to necitis. Tak at je vsechno OK! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.06 10:24

Ahoj Lilku, jsem 20+5 :wink: a pohyby cítím už asi 14 dní. Někdy se stane, že také celý den nic necítím, bude to určitě tím, že se prcek otočil. Neboj!!! Je to určitě v pořádku…

NOGGIE

• Citovat
  • Upravit
2518
8.4.06 10:33

Ahojky,

pohyby mám od 16. týdne a zpočátku jsem je také necítila celý den! Ale myslím, že znepokojovat se nemusíš! Skutečně může být miminko jinak natočené a tím pádem je necítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
8.4.06 10:34

Takhle brzo jsem taky u prvniho mimi strasila. Citila jsem pohyby vzdy uz od 17tt a potom se mi stavalo, ze dva dny nic. Je to tim, ze jeste nejsou tak zretelne a pokud se hybe zrovna, kdyz ty neco delas, tak si proste nevsimnes.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.4.06 11:42

mimi

Ahojky ,taky jsem se takhle znepokojovala když jsem dlouho necítila pohyby ,někdo mi tu poradil ,lehnout si na záda a natáhnout nohy a fakt to zabralo jak se cítila asi stísněněji vždycky se ozvala .Ale pokud bych necítila pohyby do večera tak bych asi jela pro klid duše!!

Pa Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
8.4.06 13:41

Ahojky, měla jsem taky takový problém.Ale doktor mě uklidni, že 20.týdnu je mimi ještě malé aby se pravidelně cítily pohyby.Můj malej ještě ve 28.týdnu mě takhle trápil.Jednou jsem běžela i pěšky do osmého patra abych ho vzbudila.Tvoje mimi je jen otočený nožičkama do tebe a kopání prostě necítíš.Vim jak se cítíš já jsem taky pořád šílela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
8.4.06 14:03

Ahoj, já jsem lítala k doktorům nebo aspoň volala pořád :oops: :lol: . Měla jsem prostě o miminko strach. Některé důvody byly oprávněné, jiné mnou vymyšlené :lol: , ale pro klid duše jsem se na doktory obrátila.
Když mi bylo potvrzeno, že je vše v pořádku, že třeba akorát spinká nebo je prostě lenoch, přestala jsem se nervovat a určitě to prospělo právě mimču :) .
Naopak si mě překvapivě v 7.m nechali týden v nemocnici a já je pak prosila, aby mě pustili domů.
Jestli máš strach, zavolej do nemocnice nebo svému Dr. - za to ti hlavu nikdo neutrhne.
Bubu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
8.4.06 19:04

Ahoj ja si myslim,ze nemusis mit strach pravidelny pohyby se zacinaji sledovat az od 28 tydne,ted jsi ve 20tt takze nemusis mit strach,miminko musi vynalozit hodne usili , v tomto tydnu ,aby jsi to citila.Nemej strach,ale pro tvuj klid duse ,se zeptej doktora,nebo napis doktoru na www.porodnice.cz a ted ti zodpovi otazky.

Opravdu se nemusis bat,dokotri ti to potvrdi v tomto tydnu je to zcela normalni,ale vim ,ze se bojis.Ale uplne zbytecne,uvidis ,ze se ti mimi ozve .

Netrap se nebo potom uz ani nebudes vedet jestli to citis nebo ne,a porad se budes jen sledovat a miminku to neprospiva.
Ja jsem 32tt a toho kopani si jeste uzijes uvidis,kolikrat to tak boli,ze si myslim,ze tam mam modrinu,a budi me to .

Takze ti preji brzke kopani od miminka

Markyna + Kacenka 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.4.06 19:42

Holčinky,moc Vám děkuji za odpovědi.Asi je (doufám) otočená-měla by to být holčička.Předtím jsem 2× potratila - ale v jiné době,v 1.trimestru to vždy zaniklo,takže tím je taky dána ta moje panika.Ještě jednou díky Lilek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.19 12:39

Spavé mimčo, malé bříško

Ahoj, jsem 25+0, pohyby cítím od 18. tt a poslední měsíc i dost intenzivně. Od čtvrtka - 5 dní ale skoro nic. Možná dva miniťukance za den při velkém soustředění vleže. Vždy bylo akční ráno po snídani a večer před spaním a teď nic ani v této době.
V sobotu jsem jela na pohotovost a mimčo spalo, ale bylo v pořádku. Dneska jsem byla u své gynekoložky a mimčo opět spalo. A k tomu mu změřila skoro o 3 týdny menší bříško (22+3), hlava je ok(24+3). Příští čtvrtek jsem objednaná do porodnice na kontrolní měření.

Měla vaše mimča taky delší spací období? Může to souviset s tím, že jsem byla začátkem minulého týdne nachlazená? Teď od víkendu jsem už v pohodě. Děkuju

• Citovat
  • Upravit
7021
15.4.19 12:41
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem 25+0, pohyby cítím od 18. tt a poslední měsíc i dost intenzivně. Od čtvrtka - 5 dní ale skoro nic. Možná dva miniťukance za den při velkém soustředění vleže. Vždy bylo akční ráno po snídani a večer před spaním a teď nic ani v této době.
V sobotu jsem jela na pohotovost a mimčo spalo, ale bylo v pořádku. Dneska jsem byla u své gynekoložky a mimčo opět spalo. A k tomu mu změřila skoro o 3 týdny menší bříško (22+3), hlava je ok(24+3). Příští čtvrtek jsem objednaná do porodnice na kontrolní měření.Měla vaše mimča taky delší spací období? Může to souviset s tím, že jsem byla začátkem minulého týdne nachlazená? Teď od víkendu jsem už v pohodě. Děkuju

já bych doporučila hlavně hlídat průtoky. Hodně to napoví jak probíhá výživa. Rozhodně nepodceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
15.4.19 12:47

No, kolem toho 20. týdne mělo moje mimčo klidně období, kdy jsem ho skoro necítila třeba týden. A celé těhotenství měla Viki větší hlavičku než odpovídalo týdnu a všechno bylo v pořádku. Ale rozhodně bych to nepodceňovala, je lepší jít na kontrolu zbytečně než něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.19 13:00

Holky, děkuju, průtoky dneska doktorka měřila a na to nic neříkala. Hodnota PSV je 49,4 cm/s.

• Citovat
  • Upravit
25179
15.4.19 13:31
@Anonymní píše:
Holky, děkuju, průtoky dneska doktorka měřila a na to nic neříkala. Hodnota PSV je 49,4 cm/s.

a kde máš placentu, nemáš ji vepředu? Mohla by ty kopance tlumit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky