tehotna alebo hra hormonov?

158
7.4.06 20:30

tehotna alebo hra hormonov?

ahojte babulky,

zase raz ma ubija neistota…rada by som pocula vase nazory na moju situation :wink:
mam nepravidelny cyklus, obycajne 35 alebo 39 denny. Dnes je to 41DC a MS stale nikde. Vzdy som mavala PMS, aj teraz mam nieco podobne, ale urcite nie to iste. no a co mi vlastne je - popichava ma v podbrusku, tiez boli ako keby som mala kazdu chvili dostat mrsku, straaasne ma bolia bradavky ( pri PMS ma nikdy neboleli ), nejak nemam chut na jedlo, minuly tyzden som musela vyjst z kostola inak by som tam odpadla…dnes som merala BT a bola 36,9 a dnes ma tiez zacinaju pobolievat prsia aj po stranach. Myslite zeby to mohlo byt tehotenstvo, alebo sa iba hraju hormony?
Este by bolo dobre dodat, ze HAK som nikdy nebrala ( a ani nebudem) :roll:
ozaj - zabudla som dodat, ze moj aposledna MS prisla 8 dni skor, bola velmi slaba a trvala len 3 dni ( vzdy trva 6 - 7 dni)
s najdrahsim manzelom by sme sa babatku velmi potesili… :D

a este jedna otazocka - poznate nieco ako tehuchripka??? nieco som sa o tom docitala v starsich diskusiach, ale nikdy predtym som o tom nepocula…
8O
lebo prave teraz som riadne nechcipana - sice nekaslem, ale nadcha mi dava riadne zabrat… :roll:

tak co hovorite? budem vdacna za kazdy nazor ci pripomienku… :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1404
7.4.06 20:39

Dashko , to co popisujes jsem zazila taky…celych 10 dni po ovulaci. Jedenacty den jsem si delala test a byly tam //. Nejdrive slabounke a po casovem limitu, ale za par dni primo ukazkove. Prvni pozitivni test se mi ukazal 5 dni pred terminem MS, ale je to hodne individualni…nekdo ma pozitivni testi az tyden po terminu MS, nekdo jeste dyl.

Moc drzim palce, at je to tehotenstvi. Zkus testovat a uvidis.

Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.4.06 20:44

Dashko, holka, tak ty budes prece jenom tehulka-maminka!! Uz sis delala testik? Ted jsem teda napnuta.
Drzim palce! :D
 Hannka

• Citovat
  • Upravit
200
7.4.06 21:16

Dashko, vypadá to na mimisko :)
TESTUJ, TESTUJ…

Ať to vyjde :wink:
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
7.4.06 21:33

slniecka,

dakujem za promptne odpovede… :wink:

ale ked ja mam stale pochybnosti, ci som si to nevsugerovala, aj ked je pravda, ze pri pisani diplomovky som nad tym skoro vobec nerozmyslala.
aj testovat sa nejak bojim…testovala som po tej slabej a kratkej MS, ale tt boli negativne…lenze si hovorim, ze mozno bolo prilis skoro…kedze mam nepravidelny cyklus, ovu moze prebiehat aj inokedy, nielen v strede cyklu…tak ja neviem :roll:
este radsej pockam do buduceho tyzdna a ked sa „teticka“ nedostavi, skusim testik :D 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.4.06 14:58

babenky,

budem rada, ak budete aj nadalj pisat svoje pocity, postrehy alebo podobne skusenosti. :wink:

zatial pa a krasny zvysok nedele…pa

• Citovat
  • Upravit
158
9.4.06 19:32

to posledne som pisala ja…akosi ma to odhlasilo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.11.10 12:27

ja mám podobné pocity až na tie prsia, ale ovu som mala v nedelu tak na tt je skoro,, neviem,, asi to mám tiež vsugerovane,, pobolieva ma podbruško a mám divný nepokoj v podbrušku a mravenčenie ktoré som si uvedomila pri pozeraní telky vždy večer,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí