Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No kdybych věděla, že mu to vadí, tak bych asi ani nezačala.
Ale vem to podle sebe, jestli by ti u partnera třeba vadilo to, že sám by začal kouřit a nebo třeba víc pít, i když jsi poznala abstinenta. A jinak mně osobně by u chlapa cigarety vadily.
Tak z principu bys asi měla přestat kouřit…je to takový podvod vůči němu ne?
Ano prestala bych ale vidim to ocima nekuraka (2 roky pubertalniho koureni na skole nepocitam). Ale urcite bych se zamerila na vase jine problemy, protoze koureni jako spoustec mi prijde jako blbost a dost mozna to bude vaznejsi nez tve koureni ![]()
Přestala bych. Je to neřest. Není to tvůj koníček, ale něco škodlivého. Takže kvůli sobě i kvůli němu ![]()
Kuřáci jsou hnus… vůbec bych se mu nedivila kdyby tě kvůli tomu opustil
určitě myslí i na tvé zdraví, ne jen na to jak mu smrdíš
Mno a z jakého důvodu jsi vůbec začala znovu kouřit? Nějaké stresy, nebo to máš prostě jen obecně ráda, tak jsi se vrátila ke zlozvyku?
Přinejhorším, co alespoň kompromis v podobě elektronické cigarety? Ty si pobafáš, nikotin taky dostaneš, ale je to levnější, o chlup zdravější a taky mu nebudeš smrdět a hnusně chutnat při líbání.
Příspěvek upraven 03.06.18 v 12:41
Zalezi co chces kourit
Na cigara bych se fakt vykaslal a chapu, ze je nasrany ![]()
ps: kdyz kourit, tak jedine zdrave ![]()
Příspěvek upraven 03.06.18 v 12:42
Ja bych primarne prestala kvuli sobe, ale pokud by mi ten chlap za to stal, tak bych se o to urcite pokusila.Ja se snazim taky ted prestat, sice mi to moc nejde, ale jednou to prijde ![]()
Pro mě jsou motivace peníze a je to hlavně zlozvyk.Tak problémy jsou pak intimní, smrdim mu
Přestala jsem kvůli němu. Když je člověk zamilovaný, tak přeci zvládá hory přenášet kvůli svému vyvolenému ![]()
A brala jsem to i tak, že pro nekuřáka musí být dost ekl dát pusu kuřákovi.
Co to je za otázku? První je si říct, proč jsi znovu začínala. A pak tento důvod odstranit.
Můj muž, kdyby začal kouřit, tak se asi rozvedeme, protože si neumím představit, že bych líbala popelník. Celkem chápu, že pokud si s Tebou chlap začal jako s nekuřačkou, že z tohohle šílí.
(Nehledě na to, že kdybys třeba kouřila těhotná, tak s tím bych jako chlap asi taky měla velký problém.)
Ano, přestala bych a hned.
Taky bychom. s chlapem ani jeden nebyli s kuřákem a kdyby ten druhý začal kouřit až v průběhu vztahu, brali bychom to trochu jako podvod na sebe.
Jinak kouření jako spouštěč mi jako hloupost nepřijde, u mě by to byl. spoustec taky a asi bych to nedokázala tolerovat. Ne asi, ale určitě…
Dobrý den,
Přestaly by jste kouřit čistě kvůli partnerovi? Jde mi o princip. Partner si mě našel jako nekuřačku a já opět začala kouřit. Mame kvůli tomu velkou krizi, kdy on nechce abych kouřila. Mame i jiné problémy, ale tohle je zřejmě největší spouštěč