Podpora manžela v těžkých situacích

Anonymní
3.6.18 11:17

Podpora manzela v tezkych situacich

Holky, chci se zeptat, jakou mate podporu vasich protejsku v tezkych situacich? Ja jsem hodne zklamana z myho muze. Prozivam ted hodne tezkou situaci-pred necelym tydnem jsem prisla o miminko v 15tt a dalsi den, kdy jsem byla na revizi, moje mamka byla prijata na ARO ve vaznem stavu, kdy je napojena na pristrojich a my cekame, jak vse dopadne.Je mi hodne zle a muj manzel me neobejme, nepodpori, brecim a on se zepta, proc zas brecim, ted jsem u rodicu a zitra se musim vratit domu, resim, ze ve dnech volna zase pojedu k nasim, abych mohla chodit k msmce a on resi, ze to cestovani neco stoji a ze mame naplanovanou nejakou akci.Ted je pro me prece nejdulezitejsi, co moje mamka, to ostatni je pro me nepodstatne a on me asi nechape, nepomaha mi :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
3.6.18 11:26

Můj chlap je to samé, když jsem po neuspěšnem Ivf musela na revizi, žádné podpory jsem se nedočkala. Vlastně jsem se nedočkala jakéhokoliv citového projevu.Jen prohlásil, že jsem falešně březí…Sice pak přišel s omluvou, ale v te chvíli mě to hodně bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
3.6.18 11:29

Anonymni a @HankaS82, ach jo holky :( :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.18 11:30

A byl vzdycky takovy? Nekomu chybi empatie a proste neni schopen druheho podporit, nechape, co se od neho ceka. Je to znak nizsi EQ a nic s tim asi neudelas. Zase tyto typy nekdy byvaji racionalni a schopny v praci. Ale toto boli a projevi se to bohuzel ve chvilich, kdy tu pomoc a podporu moc potrebujes :,(
Zadnou radu nemam, manzel takovy neni, ale par pripadu z okoli znam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 11:35

@BloomingGorgeous kdyz tak premyslim, tak vlastne takovy byl asi vzdycky.Jen driv jsem si vetsinou dokazala poradit sama nebo jsem na podporu mela mamku, ktera me vzdycky podporila, pomohla.

• Citovat
  • Upravit
10030
3.6.18 11:37

@HankaS82 8o
Jinak já mám silnou podporu manžela a i on moji. Toto mi on říct, no to by si vyslechl. :think: Toto mu přece není ani třeba vysvětlovat, ne. (Narážím na častý argument, že chlapovi se musí jak „blbci“ vše vysvětlovat :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.18 11:38
@Anonymní píše:
@BloomingGorgeous kdyz tak premyslim, tak vlastne takovy byl asi vzdycky.Jen driv jsem si vetsinou dokazala poradit sama nebo jsem na podporu mela mamku, ktera me vzdycky podporila, pomohla.

Myslela jsem si to. Je to dano povahou. Ale zaroven se to da i trochu naucit. Zalezi, jak je manzel schopny mluvit o svych pocitech, jestli je otevreny kritice. Nektere typy je mozne to castecne naucit. Treba to pak nebude delat intuitivne, ale uvedomi si, ze je vhodne partnerku podporit a rict neco hezkeho a delaji to, aby ji potesili, ac by to neudelali sami od sebe. Zalezi na jeho povaze a EQ. A taky na tom, jak mu na Tobe a Vasem vztahu zalezi.

Příspěvek upraven 03.06.18 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.18 11:43

Taky to tak mam veskera podpora zadna a to v nicem, kdyz mi umrel nekdo z blizke rodiny tak rekl proc rves dyt to byl magor, ted me ceka zakrok bojim se a on na me kazdy den jeci co delam spatne ze se mnou nechce byt jak vypadam hrozne

• Citovat
  • Upravit
5708
3.6.18 11:46

Na takového chlapa bych se vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
3.6.18 11:46

Jo holky, co jste si vzaly, to mate. Podekujte svym tchynim a vychovejte sve syny jinak, aby vase budouci snachy netrpely s vasimi syny stejne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
3.6.18 11:47

Holky, proč se zahazujete s takovejma pitomcema. Takové můžete přehrabovat vidlema, kolik jich je. Najděte si někoho normálního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
3.6.18 11:50
@Enmamma píše:
Holky, proč se zahazujete s takovejma pitomcema. Takové můžete přehrabovat vidlema, kolik jich je. Najděte si někoho normálního.

Normalni jsou zadani. O ty je bitka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
3.6.18 11:53
@Anonymní píše:
Holky, chci se zeptat, jakou mate podporu vasich protejsku v tezkych situacich? Ja jsem hodne zklamana z myho muze. Prozivam ted hodne tezkou situaci-pred necelym tydnem jsem prisla o miminko v 15tt a dalsi den, kdy jsem byla na revizi, moje mamka byla prijata na ARO ve vaznem stavu, kdy je napojena na pristrojich a my cekame, jak vse dopadne.Je mi hodne zle a muj manzel me neobejme, nepodpori, brecim a on se zepta, proc zas brecim, ted jsem u rodicu a zitra se musim vratit domu, resim, ze ve dnech volna zase pojedu k nasim, abych mohla chodit k msmce a on resi, ze to cestovani neco stoji a ze mame naplanovanou nejakou akci.Ted je pro me prece nejdulezitejsi, co moje mamka, to ostatni je pro me nepodstatne a on me asi nechape, nepomaha mi :,(

Tak to mi je moc líto za tebe. :hug: Je to smutné, když se člověku stane něco takového, a nemůže čekat od partnera nějaké pochopení, a empatii.Zkus mu to třeba říci tak, jak jsi to napsala sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
3.6.18 11:54
@Anonymní píše:
Holky, chci se zeptat, jakou mate podporu vasich protejsku v tezkych situacich? Ja jsem hodne zklamana z myho muze. Prozivam ted hodne tezkou situaci-pred necelym tydnem jsem prisla o miminko v 15tt a dalsi den, kdy jsem byla na revizi, moje mamka byla prijata na ARO ve vaznem stavu, kdy je napojena na pristrojich a my cekame, jak vse dopadne.Je mi hodne zle a muj manzel me neobejme, nepodpori, brecim a on se zepta, proc zas brecim, ted jsem u rodicu a zitra se musim vratit domu, resim, ze ve dnech volna zase pojedu k nasim, abych mohla chodit k msmce a on resi, ze to cestovani neco stoji a ze mame naplanovanou nejakou akci.Ted je pro me prece nejdulezitejsi, co moje mamka, to ostatni je pro me nepodstatne a on me asi nechape, nepomaha mi :,(

Prožíváš opravdu těžkou situaci. :,( Podpora od manžela by ji mohla usnadnit, ale ne každý je toho schopný.

Abych byla upřímná, ani ženské nejsou vždycky citlivé a podporující.
Dodneška si pamatuju tuhle diskuzi: https://www.emimino.cz/…-dne-125183/

Naprosto necitelné uvažování. „Manželovi zemřel tatínek, ale UŽ JE TO TÝDEN a furt smutní.“ „Vždyť už mu bylo 75…“
Snižování manželovy rodiny. „U nás se to bralo jako součást života, oni jsou TAKOVÍ“

Místo podpory si stěžuje, že jí málo pomáhá „Včera jen pohlídal na dvě hodiny, koupat nechtěl.“

Přečti si ten odkaz, třeba to ten tvůj vidí podobně. Prostě ho tvoje trápení obtěžuje :,( :,( :,(

Naopak mu zakladatelka ještě nepřála tu podporu rodiny a vadila jí. „Volají si a podporují se v tom smutku.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
3.6.18 11:58

@Bábrdl To je hnus. Týden je nic. Mě můj muž podpořil i při úmrtí mého milovaného psa, kterého jsem měla asi od svých 8 let. Natož u úmrtí blízkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí