Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
se z tebe pos…
ja nehulím od doby co jsem plánovala dítě, ovšem poslední dobou jen žeru a tak taky chytám slinu na cigáro,ale nechci to znova pokoušet.
Jinak si teda myslím, že jestli chceš skončit, tak rovnou bez cigaret, říkal mi to takhle srdcař.
Když to omezíš, ok,ale furt ty sračky vdechuješ, přestaň úplně a hotovo.ovšem pak riskuješ jako já že začneš žrát ![]()
jinak ty plíce-docela chuťovka ![]()
Holky nebudte lne a aspn dve se ke mne pripjte
jinak ja v nci sezrala celou cokosku z abstaku
speky hurá ![]()
beruska79 píše:No aby ses neozvala ze?se z tebe pos…
![]()
ja nehulím od doby co jsem plánovala dítě, ovšem poslední dobou jen žeru a tak taky chytám slinu na cigáro,ale nechci to znova pokoušet.
Jinak si teda myslím, že jestli chceš skončit, tak rovnou bez cigaret, říkal mi to takhle srdcař.
Když to omezíš, ok,ale furt ty sračky vdechuješ, přestaň úplně a hotovo.ovšem pak riskuješ jako já že začneš žrát
jinak ty plíce-docela chuťovka
ahoj já bych se k tobě přidala,ale já už přestávám takhle pomalu rok a ještě jsem nepřestala
..ale hlavně že sjem stáhla cíčka z krabky na 10 ks denně
Beruška má pravdu.Nejlepší je s tím seknout hned a definitivně,omezování nemá smysl. ![]()
Já takhle přestala ze dne na den před několika lety a to jsem vypalovala zobák docela dost.
Sice přijde absťák,ale při troše dobrý vůle se to dá zvládnout,pak další krizovky,jako když mě někdo vytočil tak,že jsem byla rozžhavená do běla,ale i to jsem zvládla.
Takže s chutí do toho,držím pěstičky,ať se ti podaří s tím poprat. ![]()
jakou máš el.cigaretu? Jási pořídila ted tu novou, je super, výhoda je,že můžeš dávky nikotinu postupně snižovat.
Jaruše píše:
Beruška má pravdu.Nejlepší je s tím seknout hned a definitivně,omezování nemá smysl.
Já takhle přestala ze dne na den před několika lety a to jsem vypalovala zobák docela dost.
Sice přijde absťák,ale při troše dobrý vůle se to dá zvládnout,pak další krizovky,jako když mě někdo vytočil tak,že jsem byla rozžhavená do běla,ale i to jsem zvládla.
Takže s chutí do toho,držím pěstičky,ať se ti podaří s tím poprat.
vidíš marro??
ale samozřejmě chápu, že je to těžký přestat, já zase nemůžu přestat žrát ![]()
Ahoj, ja jsem prvne prestala. kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna a vydrzela dva roky, ale pak prisel velkej stres a na rok jsem do toho spadla znovu. Ted abstinuju skoro mesic- pomahaji mi nicorettky. Uz se k tomu nikdy nechci vratit. Asi nejvic mi vadil ten pocit, ze to ze me dela otroka. Drzim palce, at nam to vsem vydrzi.
Jinak teda, ikdyz nekomu ta fotka prokourenych plic pomuze…tak musim rict, ze to je naprostej nesmysl, protoze makroskopicky neni mozny odlisit plice kuraka a nekuraka, To co dela plice cernyma je mestskej prach, kterej se uklada nam vsem. Cim je clovek starsi, tim vic cernych lozisek.
Příspěvek upraven 20.11.11 v 09:27
Tak já přestanu vždycky když zjistím že jsem těhotná.Ale tohle je moje poslední těhotenství,tak doufám že už nezačnu.Zatím mi to vůbec nechybí. ![]()
Držím ti palce ať to vydržíš,vím jak je těžké přestat.
Sepishka píše:
Jinak teda, ikdyz to nekomu ta fotka prokourenych plic pomuze…tak musim rict, ze to je naprostej nesmysl, protoze makroskopicky neni mozny odlisit plice kuraka a nekuraka, To co dela plice cernyma je mestskej prach, kterej se uklada nam vsem. Cim je clovek starsi, tim vic cernych lozisek.
městskej prach? tak to já jako osoba žijící věčně v inverzi ve městě je pak musím mít jak notorickej hulič ![]()
romype píše:
jakou máš el.cigaretu? Jási pořídila ted tu novou, je super, výhoda je,že můžeš dávky nikotinu postupně snižovat.
Vypada dbre,ja mam tuhle http://e-cigaro.cz/…o-start.html zatim se drzim,hele a jakoui mas napln?ja momentalne peprmintovou,ta mi dava zabrat
a stve me to nabijeni ![]()
já mám lucky strike a davidoff, já mám i usb nabíječku, tak to píchnu do pc a je vystaráno, chci si koupit nápln bílý malborky, jsou prej dost dobrý.
Cau holky,zakladaji se tu hubnouci diskuse,tak proc ne huleni,ze?
Pojdte se mnou do toho!!prestanme spolecne kourit,ja uz zacinam treti den,ne teda uplne bez cgaret,to bych asi umrela,ale s elektronickou cigaretou,a priznam se ze ted rano jsem si ke kafi jedno cigo zapalila
Podporime se?Uvitam i nejake rady na odvykani,a hlavne co s abstakem,zacinam pomalu chytat deprese
prikladam foto zdravejch plici,a nasich plici