Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky… zrovna mě tak napadlo po posledních pár nákupech jestli taky někdo v těch obchodákách zážíváte takový perličky
Když jsem byla nakoupit vrazila do mě vozíkem stará paní a ještě k tomu dodala „uhni krávo“ (teď se tomu směju
) No a včera povídám dvoum ženskejm v uličce, který tam klábosí a nikdo nemůže projed „z dovolením“…nic, tak jsem jí posunula vozík a ona na mě začala vřískat přes celé potraviny jako bych jí ten vozík chtěla ukrást samozřejmě na mě všichni hned koukali
taky máte náké jobovky z nákupů? sem s nimi! ![]()
Najíždění na nohy v létě v sandálech, když platím u pokladny a dva manželé důchodci se nemůžou dočkat, až na ně přijde řada!! To je chuťovka. Nic proti důchodcům, ale proti sprostým důchodcům teda jo
Přemýšlím, co by jim asi mohlo utéct, když nebudou „na značkách“ tak rychle, jak si představují........ ![]()
Mohl by jim někdo vykoupit cukr za 9,90.
To jsou bitky, jak se tam dokážou tahat o blbý cukr.
Afrodité píše:
Najíždění na nohy v létě v sandálech, když platím u pokladny a dva manželé důchodci se nemůžou dočkat, až na ně přijde řada!! To je chuťovka. Nic proti důchodcům, ale proti sprostým důchodcům teda joPřemýšlím, co by jim asi mohlo utéct, když nebudou „na značkách“ tak rychle, jak si představují........
Moje babička taky často nakupuje takhle v akcích (vlastně tím šetří). Tak si vždycky v duchu říkám: „Doudám babi, že nejsi taky taková“.
To jo ty důchodci jsou o nervy bud jdou tak pomaličku uprostřed zastaví se všude, a nebo zas tak spěchájí že vás klidně přejedou
jsou bezohlední, ale dle nich jsme bezohlední všichno okolo ![]()
Nechala jsem jednou stát košík v širší uličce, abych si došla pro něco. A jedna důchodkyně mi tam začala ten košík probírat a co se jí hodilo, tak si přehodila do svého
Ale asi to lidi dělají častěji, protože se mi občas stane, že doma vybaluju nákup a něco mi tam chybí a přitom vím, že jsem to do košíku házela ![]()
muj kiks z nakupu toneru do tiskarny- fakt NUTNE jsem potrebovala CERNOBILY
kdyz me prodavacka asi potreti upozornila, ze tenhle fakt nemaji, tak uz jsem ji ponekud nedutklive rekla, ze by ho mohla laskave objednat…az se vedle zacal fakt nahlas smat jeji kolega, docvaklo mi, co chci
![]()
a jinak- vcera vecer v Tescu- mliko za 8,90…z pohledu do kosiku tech nakupujicich by clovek dostal pocit, ze doma uzivi kazdy minimalne dve kravy
![]()
Nejlepší je jak skoro pokaždé pípám když jdu z obchoďáku.Tak mě prohledávají jak debila.Stalo se mi,že jsem měla přilepený kód na kabelce,nebo to byly jiné věci předtím koupené v jiném obchodě.
Já jednou stála ve frontě u pokladny a přede mnou pán odešel asi ještě pro něco. Vozík tam zustal stát sám. Dva lidi už obsloužený, pán nikde. No přece tam nebudu čekat. Vozík jsem odšoupla
a šla platit svuj nakup. Pán se vrátil a pustil se do mě, co si to dovoluju, když tam stojí frontu. Ale já si to nenechala líbit a řekla jsem mu, že frontu tam tak leda stojí opuštěnej vozík a tak jsme se tam pohádali do krve
A mezitím co se hádal ho ještě předběhli dva lidi
![]()
Důchodci a slevy - kapitola sama pro sebe
jednou jsme šli s mužem netušíce o slevách do jednoho supermarketu, kde byly vejce v obrovské akci.. no šílená tlačenice, vejce všude na zemi a ve finále přišel muž a byl taky celý od vajec - chtěl si jedno platíčko z dovolením vzít taky, to mu ale důchodci nedarovali a umáčkli ho chudáka na regál, měl vejce všude
![]()
Jinak už mě dávno přešlo hádat se na pokladně, že jsem danou věc koupila právě proto, že jí tam mají v akci, kdežto mi jí namarkovali za plnou cenu jakou mají obvykle, to už jen protočím oči a odcházím ![]()
Zuziky píše:
muj kiks z nakupu toneru do tiskarny- fakt NUTNE jsem potrebovala CERNOBILYkdyz me prodavacka asi potreti upozornila, ze tenhle fakt nemaji, tak uz jsem ji ponekud nedutklive rekla, ze by ho mohla laskave objednat…az se vedle zacal fakt nahlas smat jeji kolega, docvaklo mi, co chci
![]()
![]()
a jinak- vcera vecer v Tescu- mliko za 8,90…z pohledu do kosiku tech nakupujicich by clovek dostal pocit, ze doma uzivi kazdy minimalne dve kravy
![]()
Zrovna dneska jsem byla nakupovat a prodavačka naháněla paní, že na ní pán už čeká. Já nejprve nevěděla, o co jde, pak jsem si všimla, že pán už je u kasy, nákup namarkovanej, ale paní ještě „lítala“ po krámě. Ve finále naháněla ona dědečka, že nemá dost peněz na zaplacení.
Jak dlouho pak skládali nákup do tašek, to netuším. ![]()
Jo a tesco s mlíkem- taky zážitek. Byla akce na mlíko. Ale už tam nebylo a tak jsme vzali jiné za normální cenu. Došli jsme k pokladně a prodavačka proč jsme si nevzali to v akci
baba zvědavá ![]()
Já : Už není
Ona: To není možný, je ho tam plno!
Já: No není, koukali jsme
Ona : Koukněte se znova, lidi ho pořád berou, musí tam bejt
Já: No nejsem blbá ani slepá, není ![]()
Ona: Jarmilo! Koukni, jestli je tam mlíko v akci
Jarmila: Není!
Ona: Aha, pardon ![]()