Perličky z nákupů :-)

14090
18.11.11 19:54

Perličky z nákupů :-)

Zdravím holky… zrovna mě tak napadlo po posledních pár nákupech jestli taky někdo v těch obchodákách zážíváte takový perličky :-) Když jsem byla nakoupit vrazila do mě vozíkem stará paní a ještě k tomu dodala „uhni krávo“ (teď se tomu směju :mrgreen: ) No a včera povídám dvoum ženskejm v uličce, který tam klábosí a nikdo nemůže projed „z dovolením“…nic, tak jsem jí posunula vozík a ona na mě začala vřískat přes celé potraviny jako bych jí ten vozík chtěla ukrást samozřejmě na mě všichni hned koukali :mrgreen: taky máte náké jobovky z nákupů? sem s nimi! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
18.11.11 19:56

Krom těch pojašených důchodců ani ne.

• Citovat
  • Upravit
215
18.11.11 19:57

Najíždění na nohy v létě v sandálech, když platím u pokladny a dva manželé důchodci se nemůžou dočkat, až na ně přijde řada!! To je chuťovka. Nic proti důchodcům, ale proti sprostým důchodcům teda jo :cert: Přemýšlím, co by jim asi mohlo utéct, když nebudou „na značkách“ tak rychle, jak si představují........ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
18.11.11 20:00

Mohl by jim někdo vykoupit cukr za 9,90.
To jsou bitky, jak se tam dokážou tahat o blbý cukr.

• Citovat
  • Upravit
14090
Afrodité píše:
Najíždění na nohy v létě v sandálech, když platím u pokladny a dva manželé důchodci se nemůžou dočkat, až na ně přijde řada!! To je chuťovka. Nic proti důchodcům, ale proti sprostým důchodcům teda jo :cert: Přemýšlím, co by jim asi mohlo utéct, když nebudou „na značkách“ tak rychle, jak si představují........ :think:
:mrgreen: no jim uteče asi hodně proto pořád někam spěchají a musí být všude první :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3

Moje babička taky často nakupuje takhle v akcích (vlastně tím šetří). Tak si vždycky v duchu říkám: „Doudám babi, že nejsi taky taková“.

• Citovat
  • Upravit
14090
18.11.11 20:03

To jo ty důchodci jsou o nervy bud jdou tak pomaličku uprostřed zastaví se všude, a nebo zas tak spěchájí že vás klidně přejedou :lol: jsou bezohlední, ale dle nich jsme bezohlední všichno okolo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
18.11.11 20:03

Nechala jsem jednou stát košík v širší uličce, abych si došla pro něco. A jedna důchodkyně mi tam začala ten košík probírat a co se jí hodilo, tak si přehodila do svého :cert: Ale asi to lidi dělají častěji, protože se mi občas stane, že doma vybaluju nákup a něco mi tam chybí a přitom vím, že jsem to do košíku házela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
18.11.11 20:04

muj kiks z nakupu toneru do tiskarny- fakt NUTNE jsem potrebovala CERNOBILY :mrgreen: kdyz me prodavacka asi potreti upozornila, ze tenhle fakt nemaji, tak uz jsem ji ponekud nedutklive rekla, ze by ho mohla laskave objednat…az se vedle zacal fakt nahlas smat jeji kolega, docvaklo mi, co chci :oops: :lol: :lol:

a jinak- vcera vecer v Tescu- mliko za 8,90…z pohledu do kosiku tech nakupujicich by clovek dostal pocit, ze doma uzivi kazdy minimalne dve kravy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
18.11.11 20:06

Nejlepší je jak skoro pokaždé pípám když jdu z obchoďáku.Tak mě prohledávají jak debila.Stalo se mi,že jsem měla přilepený kód na kabelce,nebo to byly jiné věci předtím koupené v jiném obchodě.

• Citovat
  • Upravit
18223

Já jednou stála ve frontě u pokladny a přede mnou pán odešel asi ještě pro něco. Vozík tam zustal stát sám. Dva lidi už obsloužený, pán nikde. No přece tam nebudu čekat. Vozík jsem odšoupla :mrgreen: a šla platit svuj nakup. Pán se vrátil a pustil se do mě, co si to dovoluju, když tam stojí frontu. Ale já si to nenechala líbit a řekla jsem mu, že frontu tam tak leda stojí opuštěnej vozík a tak jsme se tam pohádali do krve :lol: A mezitím co se hádal ho ještě předběhli dva lidi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

Důchodci a slevy - kapitola sama pro sebe :-D jednou jsme šli s mužem netušíce o slevách do jednoho supermarketu, kde byly vejce v obrovské akci.. no šílená tlačenice, vejce všude na zemi a ve finále přišel muž a byl taky celý od vajec - chtěl si jedno platíčko z dovolením vzít taky, to mu ale důchodci nedarovali a umáčkli ho chudáka na regál, měl vejce všude :lol: :lol:
Jinak už mě dávno přešlo hádat se na pokladně, že jsem danou věc koupila právě proto, že jí tam mají v akci, kdežto mi jí namarkovali za plnou cenu jakou mají obvykle, to už jen protočím oči a odcházím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.11.11 20:07
Zuziky píše:
muj kiks z nakupu toneru do tiskarny- fakt NUTNE jsem potrebovala CERNOBILY :mrgreen: kdyz me prodavacka asi potreti upozornila, ze tenhle fakt nemaji, tak uz jsem ji ponekud nedutklive rekla, ze by ho mohla laskave objednat…az se vedle zacal fakt nahlas smat jeji kolega, docvaklo mi, co chci :oops: :lol: :lol:a jinak- vcera vecer v Tescu- mliko za 8,90…z pohledu do kosiku tech nakupujicich by clovek dostal pocit, ze doma uzivi kazdy minimalne dve kravy :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jooo mlíko v akci je vždycky bomba :mrgreen:
Jsem si vzpoměla že mi dneska paní u pošty kouká do vozíku v globusu a povídá prosim vás kolik stojí ten braník tak jí říkám že 5.50 že je v akci prej fakt tak to mažu aby na mě zbyl než to vietnamci vyberou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.11.11 20:09

Zrovna dneska jsem byla nakupovat a prodavačka naháněla paní, že na ní pán už čeká. Já nejprve nevěděla, o co jde, pak jsem si všimla, že pán už je u kasy, nákup namarkovanej, ale paní ještě „lítala“ po krámě. Ve finále naháněla ona dědečka, že nemá dost peněz na zaplacení. :-D Jak dlouho pak skládali nákup do tašek, to netuším. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.11 20:09

Jo a tesco s mlíkem- taky zážitek. Byla akce na mlíko. Ale už tam nebylo a tak jsme vzali jiné za normální cenu. Došli jsme k pokladně a prodavačka proč jsme si nevzali to v akci :roll: baba zvědavá :mrgreen:
Já : Už není
Ona: To není možný, je ho tam plno!
Já: No není, koukali jsme
Ona : Koukněte se znova, lidi ho pořád berou, musí tam bejt
Já: No nejsem blbá ani slepá, není :roll:
Ona: Jarmilo! Koukni, jestli je tam mlíko v akci
Jarmila: Není!
Ona: Aha, pardon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová