Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Iduska píše:
To by pak mohlo dopadnout jak ta paní co u nás chodí do Kauflandu nabaští se ovoce a zeleniny a jde domů. Prostě pro mě je to nepsané pravidlo, které dodržuji a chci aby dodržovaly i moje děti.
Však on ti ho nikdo nebre
jen to asi každej dělá po svým a pokud zaplatí tak v tom nic špatného nevidím
známa dá vždycky dceři do kočátku půl rohlíku aby ta druhá půlka byla v pytlíku a má klid na celej nákup ![]()
kačenka1 píše:
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden
no nevim, o detech v kosiku tu probehla jedna pomerne obsahla diskuse ![]()
A melo zuty boty ? ![]()
K tomu pípání.
Kupovala jsem v HMku malemu rifle, až doma jsem si vsimla, ze pipak nesundali nebo byly dva a sundali jen jeden.
Ale brany nepipaly, kdyz jsme odchazeli.
Až když jsem je šla vyměnit, tak ječely
Iduska píše:kačenka1 píše:Nezlobte se na mě ale tohle mě točí, jak můžete jíst něco co není vaše? Já vím, že to sice pak nahlásíte ale i tak. Já prostě malýho učím, že až paní namarkuje a já zaplatím tak potom ten rohlík dostane. A teď do mě.Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Raduško, jako fakt se to dělá pořád, no tak dík za info
Taky jíme zásadně až za pokladnou. Pokladní jsou u nás vycvičené, vždycky si hlídají, „co“ dal na pás Maty a „pípnou“ to přednostně ![]()
Jinak tohle téma už se tu rozebíralo několikrát. Maminky samy přiznaly, že „ucpou dítěti hubu“ rohlíkem, jen aby měly klid. Málokdo má energii párkrát ustát hysterák a kolovrátkové vysvětlování
Já nemít pod barákem kšeft s pohodovejma prodavačkama, dělám to taky.
Jinak k tématu - nikdy nezapomenu na zážitek, kdy se do krve hádali dva důchodci u uličky s nudlema a instantníma polívkama, kdo že má právo tam se svým vozíkem vjet jako první
![]()
werunkaw123 píše:Iduska píše:Však on ti ho nikdo nebre
To by pak mohlo dopadnout jak ta paní co u nás chodí do Kauflandu nabaští se ovoce a zeleniny a jde domů. Prostě pro mě je to nepsané pravidlo, které dodržuji a chci aby dodržovaly i moje děti.jen to asi každej dělá po svým a pokud zaplatí tak v tom nic špatného nevidím
známa dá vždycky dceři do kočátku půl rohlíku aby ta druhá půlka byla v pytlíku a má klid na celej nákup
Dělám to jako tvoje známá ![]()
Jinak rohlik davam taky, nebo proste pecivo. Ale treba bonbony nebo neco jinyho bych nerozbalila, to bych se pak nemohla divit, ze mi bud nekdo vynada, nebo si moje dite jednou v krame taky neco myrnyx tyrnyx rozbali
samozr. ze mladoch by rad, a dokaze si to vynucovat, ale proste nepovolim.
Jako prirovnavat to k jedeni v restauraci mi prijde divny. To ma byt normalni, chodit po samosce a tu si vzit cokoladu, tu neco jinyho, tu to necim zapit
?
werunkaw123 píše:levmah28 píše:Ježiš to tam snad dávali něco zadarmo ne?
Po noční směně jedeme s kolegyní na kole do kauflandu,dojeli jsme tam 6:15 a už tam byli 3 lidi.Tak jsme zamkli kola,vzali vozíky a čekali do 7:00.Za námi tak 300 lidí,no fuj.Dveře se otevřely a my zdrhaly rychle na bok,ať nás někdo nesejme.Bohužel,kolegyně odřený bok a já přejetou nohu.Do teď je pro nás kaufland tabu
takhle se jednou povedlo nevlastní otci jel hned brzy ráno do kauflandu den po štědrém dni a prej tam byly takový fronty důchodců a lidí a to bylo půl hodiny do otvíračky že to nakonec vzdal a jel domůkdyž to čtu asi věděl proč
Zadarmo ne,kuřecí kytky ve slevě ![]()
Taky občas nahlásím počet rohlíků a dám nějaký prázdný obal, občas poloprázdnou lahev a to i kdyyž jsem bez dětí a mám děsnou žízeň ![]()
Dnes jsem měla v obchodě s oblečením zážitek. U pokladny stála nějaká mamina (nebyla to romka) s dítětem v šátku, mimčo jí začalo brečet (přitom se na něco vyptávala prodavačky) vytáhla prso a začala kojit
prodavačka byla evidentně na rozpacích
, pak jsem jí slyšela jak povídá jiné „nějaká indiánská stařena, mohla by mít trochu slušnosti se zeptat, kde máme kabinky“ asi kdyby jí to nabídla, tak ji sjede na dvě doby, chodila tam a při prohlížení věcí kojila. A to tam mají malý hrací koutek pro děti, určitě by jí to ukázaly, jsem tam několikrát kojila a poprvé mě ten koutek prodavačka ukázala a vůbec jí to nepřišlo divný a dala mě ještě takovou stoličku, kdybych si nechtěla sednout ne na takový ty vaky co tam mají.Nevím, ale pochybuju, že je někdo zvědav na nějakou nahou kozu
i když je to při kojení.
nakukovatelka píše:
Jinak rohlik davam taky, nebo proste pecivo. Ale treba bonbony nebo neco jinyho bych nerozbalila, to bych se pak nemohla divit, ze mi bud nekdo vynada, nebo si moje dite jednou v krame taky neco myrnyx tyrnyx rozbalisamozr. ze mladoch by rad, a dokaze si to vynucovat, ale proste nepovolim.
Jako prirovnavat to k jedeni v restauraci mi prijde divny. To ma byt normalni, chodit po samosce a tu si vzit cokoladu, tu neco jinyho, tu to necim zapit?
To měl být vtip ![]()
A ještě jedna story, nedávná…sice né z obchodáku,ale ze školní jídelny, kam si můžou chodit i obyvatelé našeho města s kastrůlkama…občas chodím manželovo babičce takhle pro oběd…otvíraj v pul 12,přišla sem ve 45 a jídelna ještě zavřena a fronta jako kr.va (z 90procent důchodci), otevřeli hnali jak oživot, pěkně čekám ve frontě, předběhla mě baba, neřešila sem to a stála dál…bábu předběhl nějakej pán, kterej sotva stál o dvou hůlkách, baba se do něj pustila,že předbíhá at tahne nakonec, což sem už nevydržela a vklidu jí řekla,že ona těž předběhla…baba se otočila a začal její hulákající monolog :Co si to dovoluješ, ty si mladá, ty by si měla jít správně nakonec a počkat až všichni dostanou oběd,že se nestydíš…otočila se na druhou bábu a říká jí, no vidíš to, řekni jí taky něco
Což sem nekompromisně prohodila,že každej má své místo ve frontě,že se ani nehnu ![]()
RyBANA píše:nakukovatelka píše:To měl být vtip
Jinak rohlik davam taky, nebo proste pecivo. Ale treba bonbony nebo neco jinyho bych nerozbalila, to bych se pak nemohla divit, ze mi bud nekdo vynada, nebo si moje dite jednou v krame taky neco myrnyx tyrnyx rozbalisamozr. ze mladoch by rad, a dokaze si to vynucovat, ale proste nepovolim.
Jako prirovnavat to k jedeni v restauraci mi prijde divny. To ma byt normalni, chodit po samosce a tu si vzit cokoladu, tu neco jinyho, tu to necim zapit?
Aha
tak ja ho nepochopila. Mne to teda bylo dost divny, jsem si az rikala, ze to snad nemyslis vazne ![]()
nakukovatelka píše:RyBANA píše:nakukovatelka píše:To měl být vtip
Aha
tak ja ho nepochopila. Mne to teda bylo dost divny, jsem si az rikala, ze to snad nemyslis vazne
Dneska jsem suchá no
Já jen, že dotyčná si tak stála za tím, že nesní nic co není její ![]()
kačenka1 píše:Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Raduško, jako fakt se to dělá pořád, no tak dík za info
U nás to samý,malá dostane půl rohlíku a já má klid hodinu nakupovat než to sežvejká
A občas si otrevřu pití, když je tam blbej vzduch a mě se začne dělat blbě.Ale taky vše na pokladně zaplatíme.
Laskecka píše:
Už jsem to tady jednou psala ale je to super historka s duchodcema v kauflandu. Jednou jsem takhle šla z práce, a říkám si, že udělám k obědu kuře, no vydala jsem se ho tedy koupit do kauflandu. Byla to náhoda, ale zrovna měli kuřata v akci,v chladícím boxu měli poslední kousek , tak si říkám, že mám štěstí a vytahuji ho z chladáku, najednou kde se vzal tu se vzal stojí u mě dědek, švihne mě hůlkou po ruce, vyrve mi kuře, zařve na mě MOJE a uhání si to o 106 k pokladně, no nejdřív jsem byla v šoku a pak jsem se tomu musela děsně smát
Laskecka píše:
Už jsem to tady jednou psala ale je to super historka s duchodcema v kauflandu. Jednou jsem takhle šla z práce, a říkám si, že udělám k obědu kuře, no vydala jsem se ho tedy koupit do kauflandu. Byla to náhoda, ale zrovna měli kuřata v akci,v chladícím boxu měli poslední kousek , tak si říkám, že mám štěstí a vytahuji ho z chladáku, najednou kde se vzal tu se vzal stojí u mě dědek, švihne mě hůlkou po ruce, vyrve mi kuře, zařve na mě MOJE a uhání si to o 106 k pokladně, no nejdřív jsem byla v šoku a pak jsem se tomu musela děsně smát