Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak aspon vidím že v tom nejsem sama kam se na vás hrabu
fakt jsem smíchy málem spadla ze židle
![]()
Holma píše:
Tak toho se taky strašně bojím. Mám nízký tlak a tyhle nákupy jsou pro mě peklem, natož cestování. Toho, co se ti stalo se opravdu fakt bojím, ti lidi jsou zlý a sobecký! Mnažel byl jednou nakupovat v řeznictví, fronta jak kráva a nějaká stará paní stála za ním, prý tak přes 80 s holí a naflákanou Tesco taškou. Najednou se tam svezla na zem. Lidi kolem se rozestoupili, jak se jí nákup vysypal na zem. Kdyby manžel nezasáhl a nezeptal se na přítomného doktora, tak by ji tam snad nechali ležet. Paní se nakonec probrala, prý na ní čeká vnuk v autě, tak šli za ním, frajírek s cigárkem, hudbou na plný kule vysedával v autě. Tak mu teda vysvětlili, že jeho babička sebou právě sekla a že ny ji měl vzít raději do nemocnice na prohlídku. Čuměl jak puk. No, když mi to manžel popisoval, nejradši bych mu flákla. My jako malý museli pomáhat starým lidem.
Chvíli jsem přemýšlela, za co jsi chtěla fláknout manželovi, až mi došlo, že to asi bylo myšlený jinak
![]()
Jinak dobrý story, v obchoďáku se člověk fakt nenudí ![]()
kačenka1 píše:Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Raduško, jako fakt se to dělá pořád, no tak dík za info
Nezlobte se na mě ale tohle mě točí, jak můžete jíst něco co není vaše? Já vím, že to sice pak nahlásíte ale i tak. Já prostě malýho učím, že až paní namarkuje a já zaplatím tak potom ten rohlík dostane. A teď do mě.
Machalka píše:Holma píše:
Tak toho se taky strašně bojím. Mám nízký tlak a tyhle nákupy jsou pro mě peklem, natož cestování. Toho, co se ti stalo se opravdu fakt bojím, ti lidi jsou zlý a sobecký! Mnažel byl jednou nakupovat v řeznictví, fronta jak kráva a nějaká stará paní stála za ním, prý tak přes 80 s holí a naflákanou Tesco taškou. Najednou se tam svezla na zem. Lidi kolem se rozestoupili, jak se jí nákup vysypal na zem. Kdyby manžel nezasáhl a nezeptal se na přítomného doktora, tak by ji tam snad nechali ležet. Paní se nakonec probrala, prý na ní čeká vnuk v autě, tak šli za ním, frajírek s cigárkem, hudbou na plný kule vysedával v autě. Tak mu teda vysvětlili, že jeho babička sebou právě sekla a že ny ji měl vzít raději do nemocnice na prohlídku. Čuměl jak puk. No, když mi to manžel popisoval, nejradši bych mu flákla. My jako malý museli pomáhat starým lidem.Chvíli jsem přemýšlela, za co jsi chtěla fláknout manželovi, až mi došlo, že to asi bylo myšlený jinak
Jinak dobrý story, v obchoďáku se člověk fakt nenudí![]()
![]()
Já sem hrozně sobeckej hamoun
Ani nevím, jestli baba myslela na ostatní nebo je chtěla pro sebe ![]()
Po noční směně jedeme s kolegyní na kole do kauflandu,dojeli jsme tam 6:15 a už tam byli 3 lidi.Tak jsme zamkli kola,vzali vozíky a čekali do 7:00.Za námi tak 300 lidí,no fuj.Dveře se otevřely a my zdrhaly rychle na bok,ať nás někdo nesejme.Bohužel,kolegyně odřený bok a já přejetou nohu.Do teď je pro nás kaufland tabu ![]()
Iduska píše:kačenka1 píše:Nezlobte se na mě ale tohle mě točí, jak můžete jíst něco co není vaše? Já vím, že to sice pak nahlásíte ale i tak. Já prostě malýho učím, že až paní namarkuje a já zaplatím tak potom ten rohlík dostane. A teď do mě.Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Tak to netuším dítě mám malé, ale v tomhle nevidím nic špatného ![]()
Iduska píše:kačenka1 píše:Nezlobte se na mě ale tohle mě točí, jak můžete jíst něco co není vaše? Já vím, že to sice pak nahlásíte ale i tak. Já prostě malýho učím, že až paní namarkuje a já zaplatím tak potom ten rohlík dostane. A teď do mě.Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
A v hospodě jíš a piješ taky až po tom co zaplatíš? ![]()
RyBANA píše:Iduska píše:A v hospodě jíš a piješ taky až po tom co zaplatíš?kačenka1 píše:Nezlobte se na mě ale tohle mě točí, jak můžete jíst něco co není vaše? Já vím, že to sice pak nahlásíte ale i tak. Já prostě malýho učím, že až paní namarkuje a já zaplatím tak potom ten rohlík dostane. A teď do mě.Baslerinda píše:Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Tak to je snad něco jiného.
levmah28 píše:
Po noční směně jedeme s kolegyní na kole do kauflandu,dojeli jsme tam 6:15 a už tam byli 3 lidi.Tak jsme zamkli kola,vzali vozíky a čekali do 7:00.Za námi tak 300 lidí,no fuj.Dveře se otevřely a my zdrhaly rychle na bok,ať nás někdo nesejme.Bohužel,kolegyně odřený bok a já přejetou nohu.Do teď je pro nás kaufland tabu
Ježiš to tam snad dávali něco zadarmo ne? ![]()
takhle se jednou povedlo nevlastní otci jel hned brzy ráno do kauflandu den po štědrém dni a prej tam byly takový fronty důchodců a lidí a to bylo půl hodiny do otvíračky že to nakonec vzdal a jel domů
když to čtu asi věděl proč
Já to teda nemám s kým zatím praktikovat, ale je fakt, že osobně bych se bála, aby na mě nezačala nějaká babka hulákat, že kradu. Lidi jsou nevyzpytatelný. Já se tomu budu radši vyhýbat, i když chápu, že některý maminy to asi mají s dětma těžký.
To by pak mohlo dopadnout jak ta paní co u nás chodí do Kauflandu nabaští se ovoce a zeleniny a jde domů. Prostě pro mě je to nepsané pravidlo, které dodržuji a chci aby dodržovaly i moje děti.
proč do tebe
Každej má hold jiné mravní vychování…taky se občas napiju pití,co si dám do košíku,páč se tam nedá někdy ani dejchat…
Jen piju a malému dávám rohlík, nic nerozbaluji…jednou tak děsně brčel,že sem mu pučila zabalenou sušenku,chvilku jí zkoumal a v nestřeženém okamžiku ji začal drtit v puse…u kasy to paní pokladní pak nešlo pípnout,jak poničil ten kod,tak mi jen tak arogantně řekla,že příště mu mám tu sušenku raději rozbalit…asi sou na to zvyklé,že lidi jí než zaplatí ![]()
Příspěvek upraven 18.11.11 v 21:07
Pípací story s manželovou bundou máme několik, takže už ji na nákupy radši nenosí.
Důchodci jsou kapitola sama pro sebe. Při vstupu do marketu a pohledu do košůčku člověk bezpečně ví, co je zrovna v akci.
Mně osobně hodně vadí fronty u pokladen. Člověk stojí podstivě ve frontě, nějakej chytrej udělá druhou větev k té samé pokladně a pak se řeší, kdo tam stál dřív. Nebo když tak člověk stojí se řvoucím dítětem a příjde nějakej chytrej, že spěchá. Haha.
Já taky dávám malýmu rohlík do vozíku.. lepší než aby ječel na celý obchoďák.. a opravdu to hlásím, tak svědomí mám čisté a nic špatného nedělám
![]()