Perličky z nákupů :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Holma
18.11.11 20:09

No, my byli dneska na nákupu v tescu a katastrofa. obecně se lidé hrnou, nekoukají, zda do někoho vrazili, neumí říct o dovolení a radši do člověka nebo vozíku strčí. Te´d to vnímám mnohem víc, protože mám nízký tlak a v takovém obchoďáku se mi začne motat hlava, takže se nikam neženu a nakupuju v klidu. A když jsem byla nedávno nakupovat v Albertu a kupovala 4kilovou husu a další drobnosti, tak paní za mnou, které prodavačka nákup už markovala, začala strakat loktem do břicha, abych jí náhodou nesebrala jogurt. Opravdu hnus, viděla, že jsem těhotná a zápasím s těžkou husou a taškou. Kdyby se nabídla, že mi tašku podrží, abych to tam dala, vyřešila se spousta věcí. Nic jsem neřekla a znechuceně odešla. Jsem v 5. měs., takže břicho přehlédnout nemohla.

• Citovat
  • Upravit
2892
18.11.11 20:10

mně teda důchodci v nákupních centrech rozčilují šíleně,jsou nevrlí,nadávají,najíždí na nohy ve frontě,dokonce mi naráží schválně s košem do kočárku a to se pak neudržím a co nesnášim,což se mi stalo teď při posledním nákupu,když mi začnou pokukovat po malé,pak si s ní začnou povídat,ale ona mi jí ta baba dokonce začala hladit po tvářích,to už jsem teda vyjekla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
Dajdula píše:
Nechala jsem jednou stát košík v širší uličce, abych si došla pro něco. A jedna důchodkyně mi tam začala ten košík probírat a co se jí hodilo, tak si přehodila do svého :cert: Ale asi to lidi dělají častěji, protože se mi občas stane, že doma vybaluju nákup a něco mi tam chybí a přitom vím, že jsem to do košíku házela :nevim:

Hustýýý :mrgreen: úplně si situaci dokážu představit, takhle je to k zasmání ale ve skutečnosti zírat na někoho jak se ti hrabe v košíku asi nic moc pocit co ? Neber to zle …
Důchodci - asi všude stejní, otvírá se v sedm ráno ale fronta se řadí již od čtvrt aby na ně zbyly kuřecí prsa v akci :roll:
Jinak co se dělávalo dřív a co by mě nikdy nenapadlo, ve velkých obchoďácích si klidně lidi jezdili s košíkama a jedli čokolády, dětičky v ruce rohlíky … no prostě než se dojelo k pokladně, lidi se ještě najedli …

• Citovat
  • Upravit
14090

Téda holky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: z vejcema supr :lol: :palec: :potlesk: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.11 20:11

Jo a minulej rok jsme s manželem udělali velkej nákup :mrgreen: jdeme z tesca a staví nás nějakej starší pán a potutelně - hm, kolik máte dětí, že máte tak velkej nákup? 8-o No ten mi hnul s žlučí. A já bezdětná, těhotná vystrčila pupek a říkám - tři doma a čtvrtý na cestě! A chlápek se zastyděl a omlouval se :mrgreen: Já mu dám! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.11.11 20:14

Já byla jendou taky takhle za nepříjemnou, tesco nás odmítlo nechat s kočárem vyjet vchodem, tak jsem se nakrkla a lidi co byli u ostrahou určeného východu pro kočáryy (širší ulička) rozcapeni snad na metr kolem sebe jsem to vzala jak tankodrom - tašky, nohy, všechno mi už bylo jedno, jelikož když jsem prosila slušně zda mohu projet (nechtěla jsem ke kase, jen VEN bez nákupu), tak na mne koukali co obtěžuju :pocitac: Případně opět s kočárem - stojím v uličce a koukám kde je to pití které chci a jakási baba za mnou začala hustit, že na procházky se nechodí do obchoďáku :zed:
Ale jednou si taky tak stojím u kasy a omylem jsme si obrátily s pokladní věty :lol: Vzala poslední věc, já na to řekla -to je vše - ona - ano, děkuji - a pak jsme se zasekly, protože dle vět bych já měla oznámit částku k placení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
18.11.11 20:14
Nainuva píše:
Jo a minulej rok jsme s manželem udělali velkej nákup :mrgreen: jdeme z tesca a staví nás nějakej starší pán a potutelně - hm, kolik máte dětí, že máte tak velkej nákup? 8-o No ten mi hnul s žlučí. A já bezdětná, těhotná vystrčila pupek a říkám - tři doma a čtvrtý na cestě! A chlápek se zastyděl a omlouval se :mrgreen: Já mu dám! :cert: :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.11.11 20:15

Baslerindo, to se dělá pořád. My než dojdem k pokladně ve velkým krámě, taky sníme slaninový rohlíky a malej sní rohlík s párkem, otevřeme pití, ale narozdíl od nekterých to všechno u pokladny poctivě nahlásíme. :mrgreen:

Jinak mlíko v akci bereme taky po kartonech, my máme velkou spotřebu, cca dva litry na den, takže nám ty zásoby dlouho nevydrží. Ale občas si kvůli tomu připadám jak důchodce, to je fakt :oops: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
18.11.11 20:16

Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku 8-o 8-o prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně :-P natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem :lol:

fakt jsem to nepochopila :nevim:

Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
18.11.11 20:17
Nainuva píše:
Jo a tesco s mlíkem- taky zážitek. Byla akce na mlíko. Ale už tam nebylo a tak jsme vzali jiné za normální cenu. Došli jsme k pokladně a prodavačka proč jsme si nevzali to v akci :roll: baba zvědavá :mrgreen:
Já : Už není
Ona: To není možný, je ho tam plno!
Já: No není, koukali jsme
Ona : Koukněte se znova, lidi ho pořád berou, musí tam bejt
Já: No nejsem blbá ani slepá, není :roll:
Ona: Jarmilo! Koukni, jestli je tam mlíko v akci
Jarmila: Není!
Ona: Aha, pardon :mrgreen:
:-))) No to jsem taky zažila! Platíme v Albertu, pravidelně jezdíme na velké nákupy a běžně utratíme 4 tisíce. Koupila jsem malé košťátko s lopatkou, nevím cca 50Kč. Nějak jsem to nestudovala, prostě jsem ho potřebovala. Pokladní prý, že si máme vzít košťátko s lopatkou v akci za 29Kč. a k tomu je prý i velké koště. Říkala jsem, že nechci a ona furt trvala na svém. Takže jsem jak kretén nechala nákup za 4 tisíce na pásu, za mnou nervní lidi, a šla jsem hledat koště v akci, nebylo, tak jsem se vrátila a prodavačka, že to není možný a poslala mě tam ještě jednou i přes mé protesty! připadala jsem si jako blbka, která utratí za nákup takových peněz a pak se shání po koštěti o dvacku levnější. A opravdu už bylo vyprodáno.
  • Citovat
  • Upravit
Holma
18.11.11 20:21
levmah28 píše:
Nejlepší je jak skoro pokaždé pípám když jdu z obchoďáku.Tak mě prohledávají jak debila.Stalo se mi,že jsem měla přilepený kód na kabelce,nebo to byly jiné věci předtím koupené v jiném obchodě.

A to je hlavně před Vánoci, jak už jsem tu psala, jezdíme na mega nákupy, který nám pak vydrží třeba měsíc. Takže útrata v průměru 4 tisíce. Když to teda pracně naložíme do vozíku, tak přijde pán s vysílačkou, vezme účtenku a vyloženě jen nakoukne do tašek. Evidentně nemůže vědět, zda je to vše, co je na účtence. Když jsem si dovolila poznámku, jako co to má být, že přeci nebudu krást flašku vína, když tam utratím tolik peněz, tak mě manžel uklidňoval s vysvětlením, že tam mají kamery a prostě musí „kontrolovat“, aby jejich šéf měl klid.

• Citovat
  • Upravit
18223
18.11.11 20:22
Holma píše:
Nainuva píše:
Jo a tesco s mlíkem- taky zážitek. Byla akce na mlíko. Ale už tam nebylo a tak jsme vzali jiné za normální cenu. Došli jsme k pokladně a prodavačka proč jsme si nevzali to v akci :roll: baba zvědavá :mrgreen:
Já : Už není
Ona: To není možný, je ho tam plno!
Já: No není, koukali jsme
Ona : Koukněte se znova, lidi ho pořád berou, musí tam bejt
Já: No nejsem blbá ani slepá, není :roll:
Ona: Jarmilo! Koukni, jestli je tam mlíko v akci
Jarmila: Není!
Ona: Aha, pardon :mrgreen:
:-))) No to jsem taky zažila! Platíme v Albertu, pravidelně jezdíme na velké nákupy a běžně utratíme 4 tisíce. Koupila jsem malé košťátko s lopatkou, nevím cca 50Kč. Nějak jsem to nestudovala, prostě jsem ho potřebovala. Pokladní prý, že si máme vzít košťátko s lopatkou v akci za 29Kč. a k tomu je prý i velké koště. Říkala jsem, že nechci a ona furt trvala na svém. Takže jsem jak kretén nechala nákup za 4 tisíce na pásu, za mnou nervní lidi, a šla jsem hledat koště v akci, nebylo, tak jsem se vrátila a prodavačka, že to není možný a poslala mě tam ještě jednou i přes mé protesty! připadala jsem si jako blbka, která utratí za nákup takových peněz a pak se shání po koštěti o dvacku levnější. A opravdu už bylo vyprodáno.
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
18.11.11 20:26

A viděli jste nedávno ve zprávách ty záběry tuším z Ikei? Kupóny na nákup za 2tisíce pro 500 lidí. Fronta čítala 3tisíce lidí, nocovali před obchoďákem a po otevření se chovali jak neurvalý prasata. Ti, co měli smůlu si mohli koupit pantofle za 9.90.- Já to prostě nechápu! Budeme zařizovat dům komplet novým nábytkem, ale abych kvůli tomu dělala takový ďábelský věci? No to teda ani náhodou!

• Citovat
  • Upravit
19200
18.11.11 20:29

Jo a ještě jedna příhoda - byla jsem těhotná, břicho jak kr*va z dovolením a byli jsme v 9 ráno ve sparu nakupovat, no nákup dlouhej, vzduch blbej = omdlela jsem u pokladny, všude kolem mě mraky lidí, muž začal zmatkovat, nechal mě tam ležet a utíkal pro vodu a NIKDO z toho davu mi nepomohl, nešel ke mě, nic prostě.. a to ještě prodavačka za kasou kroutila hlavou a čuměla na mě.. No jo, upravená blondýna s břichem jak blázen v 9 ráno a lidi mě měli za smažku či co.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
18.11.11 20:32

Raduško, jako fakt se to dělá pořád, no tak dík za info :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová