Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Baslerinda píše:
Raduško, jako fakt se to dělá pořád, no tak dík za info
Taky tak děláme,když děti něco chtějí,tak jim to dám,ale u pokladny opravdu nahlásím…je mi jasný,že některý lidi to nedělají,ale já na to povahu fakt nemám
Nákupy v Tescu a důchodci to jsou kapitoly sami o sobě
Stalo se mojí mamce že nakoupila sýry v Lidlu,zaplatila,prošla tou pípací bránou,všechno o.k.,hned pak jela do Alberta,nákup-placení-brána a-začla pípat.Hned se na ní sesypala ochranka,chtěli vidět tašku,šli do jejich kanceláře…No co asi pípalo?Sýry z Lídlu!!Tam to prošlo ale pípat začla až v Albertu
Teď před vánocema to bude peklo všude,snad jen ve večerce u vietnamce nebudou fronty ![]()
PetaP píše:
Jo a ještě jedna příhoda - byla jsem těhotná, břicho jak kr*va z dovolením a byli jsme v 9 ráno ve sparu nakupovat, no nákup dlouhej, vzduch blbej = omdlela jsem u pokladny, všude kolem mě mraky lidí, muž začal zmatkovat, nechal mě tam ležet a utíkal pro vodu a NIKDO z toho davu mi nepomohl, nešel ke mě, nic prostě.. a to ještě prodavačka za kasou kroutila hlavou a čuměla na mě.. No jo, upravená blondýna s břichem jak blázen v 9 ráno a lidi mě měli za smažku či co..![]()
Tak toho se taky strašně bojím. Mám nízký tlak a tyhle nákupy jsou pro mě peklem, natož cestování. Toho, co se ti stalo se opravdu fakt bojím, ti lidi jsou zlý a sobecký! Mnažel byl jednou nakupovat v řeznictví, fronta jak kráva a nějaká stará paní stála za ním, prý tak přes 80 s holí a naflákanou Tesco taškou. Najednou se tam svezla na zem. Lidi kolem se rozestoupili, jak se jí nákup vysypal na zem. Kdyby manžel nezasáhl a nezeptal se na přítomného doktora, tak by ji tam snad nechali ležet. Paní se nakonec probrala, prý na ní čeká vnuk v autě, tak šli za ním, frajírek s cigárkem, hudbou na plný kule vysedával v autě. Tak mu teda vysvětlili, že jeho babička sebou právě sekla a že ny ji měl vzít raději do nemocnice na prohlídku. Čuměl jak puk. No, když mi to manžel popisoval, nejradši bych mu flákla. My jako malý museli pomáhat starým lidem.
Baslerinda píše:
Jinak co se dělávalo dřív a co by mě nikdy nenapadlo, ve velkých obchoďácích si klidně lidi jezdili s košíkama a jedli čokolády, dětičky v ruce rohlíky … no prostě než se dojelo k pokladně, lidi se ještě najedli …
Tak já se bez mučení přiznávám, že toto taky praktikujem. V rámci klidného nákupu (jinak by fakt asi nákup se dvěma malýma dětma nedopadl nejlíp
Většinou jsme jen u rohlíků, poslední dobou ale vyžadují i jiné dobrůtky
Ovšem u kasy rohlíky poctivě hlásím původní počet, případně podávám prázdné obaly a omlouvám se za nenažraný děti
![]()
Tak taky přidám jednu perličku
S plenkama
Tuším asi v kauflandu byli v akci pampersky…nějak sem nebyla ani moc nakupovat jen pro ně…tak sem jela rovnou k nim a tam pouze poslední 4 balíky, vedle civěla nějaká baba, tak sem ty všechny balíky začala skládat do košíku (chtěla sem původně pět balení) a poslední balík mi baba vytrhla a prohlásila,že sem hamoun,že vidím,že tu jsou poslední a vemu si je všechny ![]()
Holma píše:
A viděli jste nedávno ve zprávách ty záběry tuším z Ikei? Kupóny na nákup za 2tisíce pro 500 lidí. Fronta čítala 3tisíce lidí, nocovali před obchoďákem a po otevření se chovali jak neurvalý prasata. Ti, co měli smůlu si mohli koupit pantofle za 9.90.- Já to prostě nechápu! Budeme zařizovat dům komplet novým nábytkem, ale abych kvůli tomu dělala takový ďábelský věci? No to teda ani náhodou!
Taky jsme to s manžou viděli a nechápali.
ppetra píše:Tak já se bez mučení přiznávám, že toto taky praktikujem. V rámci klidného nákupu (jinak by fakt asi nákup se dvěma malýma dětma nedopadl nejlípVětšinou jsme jen u rohlíků, poslední dobou ale vyžadují i jiné dobrůtky
Ovšem u kasy rohlíky poctivě hlásím původní počet, případně podávám prázdné obaly a omlouvám se za nenažraný děti
![]()
Dělám úplně stejně.
Klovasa píše:
Tak taky přidám jednu perličkuS plenkama
Tuším asi v kauflandu byli v akci pampersky…nějak sem nebyla ani moc nakupovat jen pro ně…tak sem jela rovnou k nim a tam pouze poslední 4 balíky, vedle civěla nějaká baba, tak sem ty všechny balíky začala skládat do košíku (chtěla sem původně pět balení) a poslední balík mi baba vytrhla a prohlásila,že sem hamoun,že vidím,že tu jsou poslední a vemu si je všechny
Teda,jak tě mohlo napadnout,vzít si to všechno
![]()
Tady je návod, jak naštvat důchodce ve čtvrtek ráno před Kauflandem za 10kč ![]()
Už jsem to tady jednou psala ale je to super historka s duchodcema v kauflandu. Jednou jsem takhle šla z práce, a říkám si, že udělám k obědu kuře, no vydala jsem se ho tedy koupit do kauflandu. Byla to náhoda, ale zrovna měli kuřata v akci,v chladícím boxu měli poslední kousek , tak si říkám, že mám štěstí a vytahuji ho z chladáku, najednou kde se vzal tu se vzal stojí u mě dědek, švihne mě hůlkou po ruce, vyrve mi kuře, zařve na mě MOJE a uhání si to o 106 k pokladně, no nejdřív jsem byla v šoku a pak jsem se tomu musela děsně smát ![]()
Klovasa píše:
Tuším asi v kauflandu byli v akci pampersky…nějak sem nebyla ani moc nakupovat jen pro ně…tak sem jela rovnou k nim a tam pouze poslední 4 balíky, vedle civěla nějaká baba, tak sem ty všechny balíky začala skládat do košíku (chtěla sem původně pět balení) a poslední balík mi baba vytrhla a prohlásila,že sem hamoun,že vidím,že tu jsou poslední a vemu si je všechny
Tak tohle mě dorazilo!
![]()
Klovasa píše:
Ty si drzá
![]()
Laskecka píše:
Už jsem to tady jednou psala ale je to super historka s duchodcema v kauflandu. Jednou jsem takhle šla z práce, a říkám si, že udělám k obědu kuře, no vydala jsem se ho tedy koupit do kauflandu. Byla to náhoda, ale zrovna měli kuřata v akci,v chladícím boxu měli poslední kousek , tak si říkám, že mám štěstí a vytahuji ho z chladáku, najednou kde se vzal tu se vzal stojí u mě dědek, švihne mě hůlkou po ruce, vyrve mi kuře, zařve na mě MOJE a uhání si to o 106 k pokladně, no nejdřív jsem byla v šoku a pak jsem se tomu musela děsně smát