Jsem nespolečenská, asi jsem divná, co vy?

Anonymní
17.11.11 23:26

Asi jsem divna,co vy?

Holky,musím anonymne,strasne se stydim :oops: :oops: Ted jsem projela fb,a mrkla na jednu od nas z vesnice,na jeji fotky,vzdy jsem myslela,ze je takova utapla tichounka,zavrena doma,nikdy jsem ji nevidela se smat :think: a najednou vidim jak si uziva zivota,navstevuje se s kamaradkama,porada ruzne akce,a co vic dokonce je navstevuje :lol: Holky ja jsem totalne divna,nesnasim spolecenske akce(Chdeni medveda,karneval,den deti,a vsemu tomu pdobne,to je moje smrt,nedejbze jit nekam cvicit mezi dalsich sto zenskych to by me zabilo,mam jen jednu pradnou kamaradku,s kterou se sem tam navstevujem,a jinak nic,jsem pristehovalec,a max se s nekym pozdravim :nevim: jednou jsem byla se sestrou u nas v hospode za ucelem se seznamit,ale odesla jsem,nebavilo me to :oops: :roll: Nejake mistni zabavy taky ne :roll: jsem z mesta,vesnice se mi libi vuci detem,ale ja je radej vezmu na prochazku do lesa,nez jit na detske hriste :roll: Ale treba kdyz jedeme do vedlejsiho mesta tak tam mi hriste nevadi :think: :think: Holky jsem totalne nespolecenska,a stydim se za sebe,jak jste na tom vy?aspon jedna jedina prosím budte jako ja :mrgreen: Chtela bych dodat,ze jsem sama s detma,a tlachani o tom proc jsem sama,nebo jak to zvladam,me uz nebavi po stopadesate nekomu vysvetlovat,tak mozna se i proto stranim,jednou jsem jedne rekla ze jsem rzvedena,od te doby se mi nezvala :nevim: asi mam lepru nebo co :lol: :lol: musim priznat ze v cele vesnici jsem jedina svobodna matka,mam se stydet? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.11.11 23:35

Panebože tam je smajliku,pardon..

• Citovat
  • Upravit
17.11.11 23:39

Ahojky , určitě divná nejsi…
Já jsem taky nespolečenská a dříve jsem chtěla být svobodná matka… Pak jsem ale úplně náhodou potkala svůj OSUD..je skoro stejný , jako já , taky nespolečenský .. Odstěhovali jsme se na samotu u lesa , jsme spolu šťastný 15 let , jsme tu přistěhovalci , nechodíme do hospody , nepořádáme ani se nezůčastníme žádných akcí - tím jsme pro mnohé lidi prostě divní .. .Zato jezdíme na výlety a užíváme si jinak … Naše děti si do vesnice za dětma dojdou a mě to nechybí…a znám víc takových lidí , ale hůř se hledají ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 23:40

nejseš divná, nebo já možná taky, na takové akce nechodím. Na plesy jsem přestala chodit a k tomu tak nějak i přesvědčila manžela. Mám 2 děti, na hřiště chodím sem tam, ale málo. Manžel udělal dětem na dvoře hrací centrum, takže pak už vůbec ne. Nejsem moc společenská. Nějak se to vyvinulo léty :nevim: Anonym.1

• Citovat
  • Upravit
beruska79
17.11.11 23:42

dle stylu psani asi tusim kdo jsi :mrgreen: proc anonymne?

• Citovat
  • Upravit
2458
17.11.11 23:44

Taky nemusim lidi, ti moji mi nevadi(kamaradi, rodina, i kdyz obcas taky jo) obcas jdeme nekam ven, ale spis posedet s manzelem, kamaradkou, na parby nechodim, do klubu taky ne, piskovistim se vyhejbam, u pediatra cekam vzdy co nejdal od vsech aby se semnou nahodou nejaka maminka nepustila do reci o plinkach, zvraceni, curani, kakani atd. Na prochazky beru psa, aby me nikdo neopruzoval, nesnasim lidi co ti za deset minut reknou svuj zivotni pribeh a zatezovani lidi tlachanim o nicem na to mam internet. Celkove nejsem moc spolecenska a umim bejt dost neprijemna. Bud v klidu ja to beru jako svou prednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 23:45

hOLKY tAK to jsem rada,ze nejsem sama :huban: nejhrsi je ze me pro komunikaci staci i internet :oops: a nejlepsi by bylo klofnout stejne svihlou kamaradku i tady,nejlepe chlapa,a LESNI ZINKO uprimne zavidim,to ej muj sem bydlet u lesa,a mit od lidi pokoj,uz jsem mela vyhledlou i tady u nas takovou chaloupku,ale byla moc draha,jinak uz bych tam byla,t by bylo nejidealnejsi 8-) 8-) holky a jak resite treba vanocni besidku ve skolce?nebo tvoreni s detmi ve skolce,to na me jdou osypky,to nedam :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.11 23:47
beruska79 píše:

jo?ty kuno rezava :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
17.11.11 23:48
Anonymní píše:
beruska79 píše:
jo?ty kuno rezava :cert: :mrgreen: :mrgreen:

odtajni se prosimte, ja taky nikam nechodim a klidne to verejne priznam a pritom jsem hooodne spolecenska :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.11 23:49

tak já ještě nemám školkové děti a docela se toho bojím, budu se muset kousnout a snažiz se usmívat!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
marra
17.11.11 23:52

:lol: :lol: Se tedy odtajnuju :lol: Anonymni,predet ti rikam,ze skolka bude horor,hlavne tvoreni s detmi ve skolce,moje smrt,ty jejich male zidlicky,a tlachani o vareni ci smazeni,to te zabije,sice ja jeste ziju :mrgreen: Berusko,vzhledem k tve prorizle hube,se fakt nebojim o tve seznamovani :pankac: :pankac: :hug: :hug: sice u vas p te slivce to docela slo,ne,jo,ne,? :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
2458
17.11.11 23:55

Dite mam jeste male na besidkovani, ale brachovy deti besidkuji a jednou jsem tam byla, dalo se to vydrzet, vsichni koukali na ty deti a nikdo me neotravoval nesmyslama, po ukonceni jsem byla prvni venku. Ja nevim vzdycky hodim takovej pohled ze asi nikdo nema odvahu se semnou bavit, mam to uz nejak natrenovane. :-) Neoslovuji mne uz ani ty promoterky v supermarketech. Vzdycky vidim jak se ke me blizi, hodim ksicht a uz je pryc. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.11.11 23:57
papavlinka33 píše:
Dite mam jeste male na besidkovani, ale brachovy deti besidkuji a jednou jsem tam byla, dalo se to vydrzet, vsichni koukali na ty deti a nikdo me neotravoval nesmyslama, po ukonceni jsem byla prvni venku. Ja nevim vzdycky hodim takovej pohled ze asi nikdo nema odvahu se semnou bavit, mam to uz nejak natrenovane. :-) Neoslovuji mne uz ani ty promoterky v supermarketech. Vzdycky vidim jak se ke me blizi, hodim ksicht a uz je pryc. :-)

Pavli,to musim hned zitra jak pujdu do skolky a bude se blizit nejaka aktivni mamina skusit :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2458
18.11.11 00:00
marra píše:
papavlinka33 píše:
Dite mam jeste male na besidkovani, ale brachovy deti besidkuji a jednou jsem tam byla, dalo se to vydrzet, vsichni koukali na ty deti a nikdo me neotravoval nesmyslama, po ukonceni jsem byla prvni venku. Ja nevim vzdycky hodim takovej pohled ze asi nikdo nema odvahu se semnou bavit, mam to uz nejak natrenovane. :-) Neoslovuji mne uz ani ty promoterky v supermarketech. Vzdycky vidim jak se ke me blizi, hodim ksicht a uz je pryc. :-)
Pavli,to musim hned zitra jak pujdu do skolky a bude se blizit nejaka aktivni mamina skusit :pankac: :pankac:

Fakt to funguje dokonce ani prodavaci se me uz neptaji jestli mam nejake prani. Nejlepsi zbran jak se zbavit otravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
18.11.11 00:00
marra píše: :lol: :lol: Se tedy odtajnuju :lol: Anonymni,predet ti rikam,ze skolka bude horor,hlavne tvoreni s detmi ve skolce,moje smrt,ty jejich male zidlicky,a tlachani o vareni ci smazeni,to te zabije,sice ja jeste ziju :mrgreen: Berusko,vzhledem k tve prorizle hube,se fakt nebojim o tve seznamovani :pankac: :pankac: :hug: :hug: sice u vas p te slivce to docela slo,ne,jo,ne,? :think: :think:
:huban:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová