Jsem nespolečenská, asi jsem divná, co vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
18.11.11 19:26
JustynaSvobodova píše:
Odpověděla sis sama,stydíš se za sebe,takže bys něco měla dělat s tim tvým nízkým sebevědomím,každej normální člověk je společenskej tvor.Zdar

Justynk ale bacha me sebevedomi je na tm velmi dobre,jen prste nesnasim lidi no :nevim: Zdar hvezdo :huban:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
18.11.11 19:32
JustynaSvobodova píše:
Odpověděla sis sama,stydíš se za sebe,takže bys něco měla dělat s tim tvým nízkým sebevědomím,každej normální člověk je společenskej tvor.Zdar
:roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
marra
18.11.11 19:43
beruska79 píše:
JustynaSvobodova píše:
:roll: :roll: :roll:
:lol: :mrgreen: :mrgreen: Bůůůůůůůůů 8-)
  • Citovat
  • Upravit
marra
18.11.11 19:44
Mišuna píše:
Jsem nespolečenská, těžce introvertní, nesnáším nucenou zábavu, neuznávám autoritu ( a když jo tak to už musí být fakt autorita) a je mi úplně jedno kolik lidí si o mně myslí že jsem divná…tož hlavu vzhůru :palec: :lol:

Tož dobře :lol: :lol: :palec:

• Citovat
  • Upravit
2271
18.11.11 23:20

Ahoj, divný maminy, taky se hlásim mezi vás :mrgreen: ..Bydlíme na vesnici,v novostavbě..Sice naše vesnice nepatří mezi výkvět kultury, ale šílené „Vítání občánku“ nás v hospodě, mi dodalo :mrgreen: .Nechodila jsem na těhotenský kurzy,nechodím do mateřskýho centra.Nechodila jsem s malou ani plavat :oops: :mrgreen: …Nebaví mi to, ty supermaminy co tam chodí mi nesedí…Svou dcerku miluju, udělám pro ní cokoliv,ale tohle fakt ne :mrgreen: …Mám i kámošky co chodí s dětma plavat,do center..A mám je moc ráda :mrgreen::mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
19.11.11 12:14

Tak moment, ne vzdy jde nesnasenlivost lidi ruku v ruce s nizkym sebevedomim, nekdy je to prave naopak clovek s vysokym sebevedomim nema rad lidi pac ho otravuji a to doslova.
Ja mam sebevedomi si myslim tak akorat, mozna trosku vyssi, a lidi nemam rada prave pro ty jejich hloupe otazky a celokove lidskou hloupost a predvidatelnost.
Proste se ve spolecnosti nudim s vyjimkou pripadu kdy najdu s nejakym zucastnenym spolecne tema kteremu oba rozumime a muzeme se bavit na urovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.4.12 16:49
.Nechodila jsem na těhotenský kurzy,nechodím do mateřskýho centra.Nechodila jsem s malou ani plavat :oops: :mrgreen: …Nebaví mi to, ty supermaminy co tam chodí mi nesedí…Svou dcerku miluju, udělám pro ní cokoliv,ale tohle fakt ne :mrgreen:

jsem to samy.mam nekolik dobrych kamaradek, ktery znam uz leta, at uz s detma nebo bez a ty mi staci, s tema si vzdycky cas udelame.aLE ty slepici maminkovsky grupy, soupereni v nich, neuprimnost, to opravdu nepotrebuju…to uz radsi tady na miminu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7139
23.4.12 16:59
@LouLou píše:
jsem to samy.mam nekolik dobrych kamaradek, ktery znam uz leta, at uz s detma nebo bez a ty mi staci, s tema si vzdycky cas udelame.aLE ty slepici maminkovsky grupy, soupereni v nich, neuprimnost, to opravdu nepotrebuju…to uz radsi tady na miminu :mrgreen:

tohle mi ušetřilo spoustu psaní, ještě k tomu nechodím na plesy, diskotéky, opravdové kamarádky mám dvě, jinak se stýkám pouze s rodinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dorothea
23.4.12 17:05

ženy díky za téma, připadám si jak ryba ve vodě!!! :mrgreen:

ne, vážně........člověka potěší, že to tak má i plno ostatních lidí.............já jsem se docela snažila to překonat, s manželem jsem se vždycky vybičovala k nějaké účasti na plesech nebo oslavách apod., ale obvykle to skončilo tím, že jsem si pomalu vymýšlela důvod, proč už jít domů.............neříkám že vždycky, ale POKAŽDÝ se mi tam hrozně nechtělo jít......jsem schopna zrušit i slíbené návštěvy, ke kterým mě někdo donutí........no peklo…

třídní srazy - to je uplná konečná............mám silné jádro cca 5 spolužaček, se kterými se vídám, ale na hromadné třídní srazy odmítám lézt, totál slepičinec......

divnejm holkám zdar!!!

:pankac:
  • Citovat
  • Upravit
12154
23.4.12 17:15

3× zdár.
Taky se hlásím do klubu podivínek :mrgreen: .
To jsem ráda, že nejsem sama, kdo se vyhýbá ženským. Zrovna teď jsem psala do diskuze (milenec už mě nechce, tuším), jak mám jednu jedinou kamarádku a to už 26 let. A i s tou se vídám tak málo - vdala se do Anglie.
Jinak teda známých ženských mám jakž takž málo, ale ani jedné se nedokážu svěřit s čímkoliv.
Nesnáším hromadné akce - plavání, hřišťové hrátky - prostě jakékoliv seskupení maminek a dětí… :oops: .
Jé to je ale fakt úleva, že nejsem jediná divná. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
23.4.12 18:13

Já sem teda,byla vždy společenská,ale jelikož dělám servírku na hotelu,tak mám už lidí plný kecky,tak už taky nikam nechodim a rači sem zalezlá doma.Nanejvíš sem ,tam zajdu na jídlo.......

• Citovat
  • Upravit
4109
23.4.12 18:27

Ahoj, taky se hlásím mezi těžce introvertní typy :D
Jsem absolutně nespolečenská, nebaví mě hospoda, diskotéky, kluby a já nevim co všechno. Nekouřím, nepiju a sexuálně už taky dlouho nežiju :D
Takže se hlásím jako dobrovolník na pozici divný maminy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
23.4.12 18:36

Jsem to same. Kamaradku mam jen jednu a ta ma desitky dalsich kamaradek, takze jsem s detmi porad sama. Obcas mi z toho hrabe, ale predstava, ze jdu treba do materskeho centra je jak nocni mura :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
23.4.12 19:23

Jestliže být nespolečenská znamená být divná, pak se hlásím k divným :lol:
Taky jsem přistěhovalec. 3 roky žiju na vesnici, znám sousedy vlevo a sousedy vpravo. Pak ještě poznám pošťačku. Můj život se odehrává doma, na zahradě nebo mimo vesnici, ale ochuzená si nepřipadám :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
23.4.12 19:27

tak ja zas krome tech dobrych kamaradek mam pak jeste ty "mene dobre', nazvu to treba zname..a kdyz chci mam schuzek a kontaktu dost…ale vzdycky jdu jen s tou jednou, max se dvema najednou pokud s zname spolecne…vadi mi jen t hromadne slepicarny :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová