Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@panenka87 ale u tebe je to jinak, věřím že to tak špatný není. Navíc jsem se dívala že jsi z Brna ne? Tak tam máš možností dost.No já nevím jestli jeto u mě lenost ale asi možná i jo ale to nesmím raděj moc říkat.
@cukratko33 No špatně se necítím, jako že bych se tím trápila ale stejně nikam nechodím. Celá týden jsem doma, max jsem šla v pondělí na nákup, tak abych nebyla úplně za exota, stavím se zítra aspoň k babičce ![]()
Jsem ráda, že nejsem sama
jen nevím co dělat s chlapem, který je neskutečný extrovert a pořád by někde chodil, protože „nežijeme“ apod. kecy. jenže já prostě nemám zájem poslouchat kecy jeho známých o tom kam kdo jede na dovolenou a co si koupili apod. prostě já jsem ráda když uložím tři prcky a můžu mít čas pro sebe a je kolem mne chvíli ticho a nikdo nemele ![]()
takže vám závidím, že máte někoho s kým můžete doma lenošit ![]()
@Minki však píšeš že máš tři prcky tak doma přeci sama nejsi ne? co já bych za tohle dala ![]()
ale prosím tě
jaká divná a šibnutá
welcom in club ![]()
Ono bohužel hodně maminek se nechce bavit…vlastní zkušenost z parku. a tak jsme osamocené, uzavřené do svého světa.
i já jsme sama s dcerkou - už jsme si psaly, takže vím o čem mluvíš.
Pokud by jsi chtěla můžeme se někdy o víkendu sejít s dětma a pokecat ![]()
přes týden nemohu to makám až do večera.
![]()
@cukratko33 píše:
@Minki však píšeš že máš tři prcky tak doma přeci sama nejsi ne? co já bych za tohle dala
vidíš a to mne nenapadlo
tak mu to příště oznámím, že může být s dětmi jednou sám…
určitě to taky příjde cukrátko
a děkuji za podporu ![]()
@Minki já to sice tahle nemyslela ale je fakt že tahle by to šlo. nemáš za co ![]()
Tak já jsem úplně pravej opak! Jsem společenská až moc! Když mám celý den strávit s dítětem sama, tak jsem z toho nervozní, že jsem si jako nic nedomluvila!!! ![]()
ale zase já mám svůj okruh známých, po porodu jsem si vytvořila okruh svých maminek a o víc zájem nemám… nesnášim nějaké pokecávání na hřištích s „cizíma“ maminkama a z dětských akcí ve školce a škole mám osypky už dopředu… nesnášim takový to povídání „jen tak“, aby řeč nestála… to je o hovně ![]()
Ze mne se stal totální asociál co nám onemocněl syn. (onkologicky)
Až si říkám jestli se mi to nezačíná vymykat.
Tuhle jsem potřebovala jít na poštu, přítel měl konečně po 14 dnech čas a pohlídal děti. (s dětmi jít na poštu nelze - tedy se synem - chodíme na chemo) A neb jsem potřebovala vyřídit dvě věci (nepříliš běžné), tak jsem se na to připravila (vyplnila formuláře). Na poště skoro nikdo nebyl, paní na přepážce byla milá a i když jsem měla všechno připravené, stejně to trvalo. A za mnou se začal tvořit dav. A dav začal hudrat. K vedlejšímu okénku se přiřítila ženská, že potřebuje ověřit podpis, paní jí slušně odpověděla, že se to dělá u okénka kde stojím já (a to jsem tam nebyla ani 10min.) Prý už tam stojim asi 20minut (nebyla to chyba paní, která mne obsluhovala) a že tedy dotyčná netrpělivá půjde na jinou poštu. A dav za mnou byl už hodně nervózní. A já se bavila. V duchu jsem si říkala, že bych nikomu nedoporučovala, aby se ozval na mojí adresu. Mohla bych mu vysvětlit proč tam stojím tak dlouho, proč zrovna teď a ne třeba ráno a taky ho pěkně poslat do p…e, když by měl řeči. Tož tak.
Jinak za exota jsem celej život. ![]()
Ju a informace o tom, že mám onkologicky nemocné dítě, spolehlivě odradila kompletně všechny lidi v mém okolí, takže se nikdo dobrovolně neozve a hovorům se každý vyhýbá. Nevím jestli mám mít radost nebo být smutná. Hmm, občas mám radost, občas jsem smutná.
Asi maj všichni pocit, že jim budu usedavě plakat na rameni a nedokážu mluvit o ničem jiném nebo co.. ![]()
@cybele píše:
Ju a informace o tom, že mám onkologicky nemocné dítě, spolehlivě odradila kompletně všechny lidi v mém okolí, takže se nikdo dobrovolně neozve a hovorům se každý vyhýbá. Nevím jestli mám mít radost nebo být smutná. Hmm, občas mám radost, občas jsem smutná.Asi maj všichni pocit, že jim budu usedavě plakat na rameni a nedokážu mluvit o ničem jiném nebo co..
cybele, doufam, ze to zvladate a klobouk dolu, protoze jsme to zazili v rodine a hluboce smekam pred takovu mamou
drzim hodne pesti at vam vse dobre dopadne
![]()
@Minki ahoj tak už jsi to navrhla manželovi aby jednou měl děti na starost on a ty by jsi mohla mít chvíli pro sebe?
nebo je to nereálné?
@Minki píše:
cybele, doufam, ze to zvladate a klobouk dolu, protoze jsme to zazili v rodine a hluboce smekam pred takovu mamoudrzim hodne pesti at vam vse dobre dopadne
![]()
![]()
![]()
Ahoj, děkuju, zatím zvládáme, snad to bude dobré.
Kéž by to byly jediné potíže, které máme. Kdybych se měla rozepsat co nás v posledních měsících potkalo, bylo by to na román a leckdo by nevěřil. Je toho na mně moc, to přiznávám. Zvažuju psychologa, ale ten za mne problémy stejně nevyřeší, díky němu se možná nezbláznim.
Vždycky jsem si říkala, že dokud mne nepřejde humor, tak je to ještě dobré. Ale i ten zvolna dochází…