Jsem nespolečenská, asi jsem divná, co vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9734
9.8.12 13:51

@panenka87 ale u tebe je to jinak, věřím že to tak špatný není. Navíc jsem se dívala že jsi z Brna ne? Tak tam máš možností dost.No já nevím jestli jeto u mě lenost ale asi možná i jo ale to nesmím raděj moc říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
9.8.12 13:55

@cukratko33 No špatně se necítím, jako že bych se tím trápila ale stejně nikam nechodím. Celá týden jsem doma, max jsem šla v pondělí na nákup, tak abych nebyla úplně za exota, stavím se zítra aspoň k babičce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.8.12 13:57

@panenka87 :D no vidíš tak to je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.12 14:01

Jsem ráda, že nejsem sama :D jen nevím co dělat s chlapem, který je neskutečný extrovert a pořád by někde chodil, protože „nežijeme“ apod. kecy. jenže já prostě nemám zájem poslouchat kecy jeho známých o tom kam kdo jede na dovolenou a co si koupili apod. prostě já jsem ráda když uložím tři prcky a můžu mít čas pro sebe a je kolem mne chvíli ticho a nikdo nemele :nevim:
takže vám závidím, že máte někoho s kým můžete doma lenošit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.8.12 14:05

@Minki však píšeš že máš tři prcky tak doma přeci sama nejsi ne? co já bych za tohle dala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
9.8.12 14:06
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
9.8.12 14:07

@TereuliJa

ale prosím tě :-) jaká divná a šibnutá :-D welcom in club :-D
Ono bohužel hodně maminek se nechce bavit…vlastní zkušenost z parku. a tak jsme osamocené, uzavřené do svého světa.
i já jsme sama s dcerkou - už jsme si psaly, takže vím o čem mluvíš.
Pokud by jsi chtěla můžeme se někdy o víkendu sejít s dětma a pokecat :-D
přes týden nemohu to makám až do večera. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.8.12 14:12
@cukratko33 píše:
@Minki však píšeš že máš tři prcky tak doma přeci sama nejsi ne? co já bych za tohle dala :think:

vidíš a to mne nenapadlo :palec: tak mu to příště oznámím, že může být s dětmi jednou sám…
určitě to taky příjde cukrátko :kytka: :kytka: a děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
9.8.12 14:15

@Minki já to sice tahle nemyslela ale je fakt že tahle by to šlo. nemáš za co :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
9.8.12 15:23

Tak já jsem úplně pravej opak! Jsem společenská až moc! Když mám celý den strávit s dítětem sama, tak jsem z toho nervozní, že jsem si jako nic nedomluvila!!! :P
ale zase já mám svůj okruh známých, po porodu jsem si vytvořila okruh svých maminek a o víc zájem nemám… nesnášim nějaké pokecávání na hřištích s „cizíma“ maminkama a z dětských akcí ve školce a škole mám osypky už dopředu… nesnášim takový to povídání „jen tak“, aby řeč nestála… to je o hovně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
10.8.12 13:37

Ze mne se stal totální asociál co nám onemocněl syn. (onkologicky) :) Až si říkám jestli se mi to nezačíná vymykat.
Tuhle jsem potřebovala jít na poštu, přítel měl konečně po 14 dnech čas a pohlídal děti. (s dětmi jít na poštu nelze - tedy se synem - chodíme na chemo) A neb jsem potřebovala vyřídit dvě věci (nepříliš běžné), tak jsem se na to připravila (vyplnila formuláře). Na poště skoro nikdo nebyl, paní na přepážce byla milá a i když jsem měla všechno připravené, stejně to trvalo. A za mnou se začal tvořit dav. A dav začal hudrat. K vedlejšímu okénku se přiřítila ženská, že potřebuje ověřit podpis, paní jí slušně odpověděla, že se to dělá u okénka kde stojím já (a to jsem tam nebyla ani 10min.) Prý už tam stojim asi 20minut (nebyla to chyba paní, která mne obsluhovala) a že tedy dotyčná netrpělivá půjde na jinou poštu. A dav za mnou byl už hodně nervózní. A já se bavila. V duchu jsem si říkala, že bych nikomu nedoporučovala, aby se ozval na mojí adresu. Mohla bych mu vysvětlit proč tam stojím tak dlouho, proč zrovna teď a ne třeba ráno a taky ho pěkně poslat do p…e, když by měl řeči. Tož tak.
Jinak za exota jsem celej život. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
cybele
10.8.12 13:55

Ju a informace o tom, že mám onkologicky nemocné dítě, spolehlivě odradila kompletně všechny lidi v mém okolí, takže se nikdo dobrovolně neozve a hovorům se každý vyhýbá. Nevím jestli mám mít radost nebo být smutná. Hmm, občas mám radost, občas jsem smutná. :roll: Asi maj všichni pocit, že jim budu usedavě plakat na rameni a nedokážu mluvit o ničem jiném nebo co.. 8o

• Citovat
  • Upravit
750
13.8.12 12:26
@cybele píše:
Ju a informace o tom, že mám onkologicky nemocné dítě, spolehlivě odradila kompletně všechny lidi v mém okolí, takže se nikdo dobrovolně neozve a hovorům se každý vyhýbá. Nevím jestli mám mít radost nebo být smutná. Hmm, občas mám radost, občas jsem smutná. :roll: Asi maj všichni pocit, že jim budu usedavě plakat na rameni a nedokážu mluvit o ničem jiném nebo co.. 8o

cybele, doufam, ze to zvladate a klobouk dolu, protoze jsme to zazili v rodine a hluboce smekam pred takovu mamou :andel: drzim hodne pesti at vam vse dobre dopadne :andel: :andel: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
13.8.12 12:59

@Minki ahoj tak už jsi to navrhla manželovi aby jednou měl děti na starost on a ty by jsi mohla mít chvíli pro sebe? :) nebo je to nereálné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
13.8.12 14:58
@Minki píše:
cybele, doufam, ze to zvladate a klobouk dolu, protoze jsme to zazili v rodine a hluboce smekam pred takovu mamou :andel: drzim hodne pesti at vam vse dobre dopadne :andel: :andel: :andel: :hug:

Ahoj, děkuju, zatím zvládáme, snad to bude dobré. :roll: Kéž by to byly jediné potíže, které máme. Kdybych se měla rozepsat co nás v posledních měsících potkalo, bylo by to na román a leckdo by nevěřil. Je toho na mně moc, to přiznávám. Zvažuju psychologa, ale ten za mne problémy stejně nevyřeší, díky němu se možná nezbláznim. :) Vždycky jsem si říkala, že dokud mne nepřejde humor, tak je to ještě dobré. Ale i ten zvolna dochází…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová