Jsem nespolečenská, asi jsem divná, co vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
14.8.12 19:42
@cukratko33 píše:
@Minki ahoj tak už jsi to navrhla manželovi aby jednou měl děti na starost on a ty by jsi mohla mít chvíli pro sebe? :) nebo je to nereálné?

ha ha…to nám dříve vyroste banánovník na dvoře :lol: :lol: nejmenší prcek je teprve poslední dva týdny v pohodě jinak prořval 5 měsíců a to chlapi hlídat nechtějí a ti dva starší rarášci jsou ještě malí a táta je pořád v praci a já upřimně nejsem ta silná maminka co nechá děti doma a jde ať se postará :zed: :zed:
ale ted jsem si odpocinula co prijel bracha s kamoskou a hlídali :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.8.12 19:45
@cybele píše:
Ahoj, děkuju, zatím zvládáme, snad to bude dobré. :roll: Kéž by to byly jediné potíže, které máme. Kdybych se měla rozepsat co nás v posledních měsících potkalo, bylo by to na román a leckdo by nevěřil. Je toho na mně moc, to přiznávám. Zvažuju psychologa, ale ten za mne problémy stejně nevyřeší, díky němu se možná nezbláznim. :) Vždycky jsem si říkala, že dokud mne nepřejde humor, tak je to ještě dobré. Ale i ten zvolna dochází…

já k psychologovi chodila kdysi a i když problémy nevyřeší tak se mnou aspon nekdo komunikoval a musim rici, ze to tehdy pomohlo a donutilo mne se taky na to co delam divat i jinak…
ono je to v zivote nekdy hodne blby, když se to s… tak proste vsechno a poradne.......coz mne ve vasem pripade mrzi.....tak snad se to zlepsi…kdyby jsi chtela napsat tak klidne napis…drzim pesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
14.8.12 19:47

@Minki alespon že sis tahle nachvíli odpočinula. Já bych šla pohlídat hned. Mám ráda děti. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.8.12 19:51
@cukratko33 píše:
@Minki alespon že sis tahle nachvíli odpočinula. Já bych šla pohlídat hned. Mám ráda děti. :roll: :)

tišnov a prostějov je daleko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
14.8.12 20:38

@Minki já vím ale škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 14:03

nechci zakládat novou diskuzi, tak oživím tuto

Asi to k tématu diskuze úplně nepatří, i když úplně společenská taky nejsem, hlavně nejsem společenská u nás doma, bydlíme s mužem s jeho rodiči a sestrou a její rodinou v baráku, každej tak trošku odděleně…no a já tu bydlím pár let a pořád je mi blbý tady chodit po baráku a po zahradě a tak, radši jsem doma a mám ráda svůj klid..nechci je prostě obtěžovat, do budoucna budeme mít svoje bydlení, takže to tu není do smrti, a na svojem si budu chodit ven, kdy budu chtít…ale teď mě to prostě moc nejde..jsem hodně divná? máte to taky tak? a oni maj jako řeči, proč za nima nejdu a tak a jednou se do mě i pustila ségra od mýho, že jsem nespolečenská a tak a že jsem neslušná, že za nima nejdu…ale oni za mnou taky nechoděj, tak proč bych já měla lízt za nima, já tohle prostě neumim se někam vetřít..jsem tak vychovaná no :(..je mě z toho smutno a můj mi za to občas taky nadává…jen jsem se potřebovala někde svěřit a dostat to ze sebe

• Citovat
  • Upravit
427
28.8.14 14:16

Nejsi divná :kytka: Každý má prostě jinou povahu. Já jsem teda společenská hodně, ale taky mám některé povahové rysy, které mi vadí a které bych chtěla změnit, jenže to jednoduché není, spíš je to nemožné. Důležité je, že nejsi zlá, závistivá, agresivní apod., jinak prostě jsi, jaká jsi. Do ničeho se násilím nenuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
28.8.14 14:18

Nejsi divná, takových lidí jako jsi ty je hodně ;) i já se v tom trošku našla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 14:31

Jéé holky, tak to jsem ráda, ale já si připadám tady mezi nima divně, je mi jasný, že se o mě i bavěj když jsou spolu a tak..uplně to tady na mě padá a už se těším až odsud vypadnem…jako oni jsou na mě hodný tchánovci, to já na ně nemůžu říct půl slova, jenže o to je to možná horší, že před sebou děláme jen cukrbliky a nikdy si nic nevyříkáme do očí co nám vadí, i když to já bych stejně asi moc nedokázala..jsem až moc hodná a citlivá a to oni jako zas vědí, že taková jsem, ale určtiě je mrzí, že za nima nechodim no, mě to jako taky mrzí, ale nedokážu v sobě najít odvahu a jít za nima :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.14 14:36
@Anonymní píše:
Asi to k tématu diskuze úplně nepatří, i když úplně společenská taky nejsem, hlavně nejsem společenská u nás doma, bydlíme s mužem s jeho rodiči a sestrou a její rodinou v baráku, každej tak trošku odděleně…no a já tu bydlím pár let a pořád je mi blbý tady chodit po baráku a po zahradě a tak, radši jsem doma a mám ráda svůj klid..nechci je prostě obtěžovat, do budoucna budeme mít svoje bydlení, takže to tu není do smrti, a na svojem si budu chodit ven, kdy budu chtít…ale teď mě to prostě moc nejde..jsem hodně divná? máte to taky tak? a oni maj jako řeči, proč za nima nejdu a tak a jednou se do mě i pustila ségra od mýho, že jsem nespolečenská a tak a že jsem neslušná, že za nima nejdu…ale oni za mnou taky nechoděj, tak proč bych já měla lízt za nima, já tohle prostě neumim se někam vetřít..jsem tak vychovaná no :(..je mě z toho smutno a můj mi za to občas taky nadává…jen jsem se potřebovala někde svěřit a dostat to ze sebe

Ahoj jsem na tom podobne, bydlim s manzelem a dcerkou v 3generacnim baraku se zahradou, nenavstevuju je a oni me take ne, po zahrade chodim, ale jen kdyz tam nikdo neni, nebavi me se vykecavat o,,nicem,, protoze s jeho babickou se moc povidat neda a tchan to ma nastaveny tak trochu jinak no a tchyne by zase neprestala mluvit, takze pokud jsi divna, tak ja taky. :D

• Citovat
  • Upravit
MDK
10952
28.8.14 14:42

Nic si z toho nedělej, jsem to samé a kdybych neměla děti a psa, který potřebuje jít ven, tak asi celé dny nevylezu z domu. :) Nemám potřebu nikam chodit a s nikým se bavit…a taky jsem podle okolí divná. Ale já jsem taková od malička, těžko navazuji přátelství a dlouho mi trvá, než se s někým seznámím. Na tohle je net a přímo emimino naprosto ideální. :mrgreen: Pokecám, jen s kým chci a kdy chci. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 14:55
@Anonymní píše:
Ahoj jsem na tom podobne, bydlim s manzelem a dcerkou v 3generacnim baraku se zahradou, nenavstevuju je a oni me take ne, po zahrade chodim, ale jen kdyz tam nikdo neni, nebavi me se vykecavat o,,nicem,, protoze s jeho babickou se moc povidat neda a tchan to ma nastaveny tak trochu jinak no a tchyne by zase neprestala mluvit, takze pokud jsi divna, tak ja taky. :D

tak na zahradu taky chodim, když tam nejsou :lol:, ale oni tam jsou skoro pořád a nebo tam jdu s mým chlapem a on se postará o konverzaci s nima :mrgreen:…taky se s nima nemám o čem bavit a prostě tam s nima bejt, když pak nastane trapný ticho se mi nechce no…no holky dneska se mi něco stalo..já jsem si doma cvičila podle youtube a v tom na mě volá dcera od švagrové, jestli je můj doma, že mu přišla pošta, tak jsem řekla že není a v tomse přihnala tchyně, že prej to můžu vyzvednout já jako manželka na občanku mou a já jsem řekla, že nikam nejdu, že teď cvičim, byla jsem plně uřícená a rudá a na hlavě drdol a všude odstátý vlasy, no krasavice a tak jsem řekla, že nejdu, že cvičim, ať mu do dá pošťačka na poštu…já jsem prostě nechtěla vylejzat takhle někam na veřejnost a ještě jít ven a nastydnout a nechtěla jsem přerušit to cvičení, abych to nemusela cvičit znova..tohle už asi divný je? :nevim:..můj je za mě na to docela naštvanej, že prej co si teď o mě musej myslet…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.14 16:28

Jsem na tom podobně :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.14 09:30

Zkusim to obnovit dneska, jestli ještě někdo napíše… :,(

• Citovat
  • Upravit
2090
29.8.14 10:07

Já bych si stím hlavu nelámala. Každý člověk je nějaký. U vás aspon člověk ví jací jste :). Já mám třeba měsíc kdy jsem nejradši sama uzavřená, nechci se s nikým bavit. Nepotřebuji to. A pak zase společnost vyhledávám. No řekněte to je daleko horší. Staří kámoši mě znají. Nové kámmoše si hledám těžko. Když jsem v období kdy jsem OK tak fajn. Pak spadnu do uzavřenosti a hned si myslí že už se s nima nebavím. Já v tu dobu nemám chut a potřebu někomu něco vysvětlovat. Asi bych na to měla upozornovat předem. Když jsem bydlela s ex. také v generačním domku s tchýní a tchánem tak to bylo peklo. Pokud jsem byla ve společneském módu tak to šlo ale když v tom druhém tak ne protože za náma stejně pořád lezla a mě to fakt daptalo. No naštěstí už s ním nejsem ex. tchýni teď slízla nová snacha která s ní má také problém. Prostě lidské osobnosti a vztahy jsou různé. Jste, jsme jaké jsme. A tak to je komu se to nelíbí… :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová