Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nainuva píše:mag píše:No tak chudáci ty co si koupí bio vajíčkaBlack_Orchids píše:Ježkovo voči
v Albertu se kradou BIO vajíčka…Často jsem je kupovala, ale občas mi bylo divné, že nějaká vajíčka chybí, krabičky jsou pootevírané atd.
Pak mi došlo proč - viděla jsem, jak lidi si ty vajíčka normálně vyměňují s těmi „obyčejnými“ - prostě je přehodí z krabičky do krabičky
jo - JÁ
byla jsem na sebe pak naštvaná, že platím skoro 50,– za vyměněný vajíčka.
Taky nevidím nic špatnýho na tom si v obchodě vypít pití,obzvlášť když je člověku nevolno z toho děsnýho vzduchu apod. nebo dát dítěti rohlík…když se to pak nahlásí na pokladně,tak o co jde…
Já třeba u nás v lidlu taky stála frontu u pokladny a vůbec to nepostupovalo dopředu,někdo to tam brzil,no kdo asi důchodce,kterej se hádal s prodavačkou,že mu tam namáčkla zboží v normální ceně místo ve slevě,a výsledek, bylo to jen o blbý 3 koruny a to bylo rozruchu a čekání než to nová slečna vystornovala a pochopila co to vlastně důchodce po ní chce ![]()
A takovýto strkání košíkama do zad nebo nohou taky přímo nesnáším,většinou se držím a říkám si ještě jednou a už vystartuju,ale naštěstí se nikdy to „ještě jednou“ už nekonalo ![]()
No jo,jsou to zážitky,ale kdo ví,jací pak budeme my
ale snad lepší ![]()
Byli jsme na dovolene na severni Morave a zasli jsme do Tesca v Novem Jicine (byla jsem tam poprve, nikdy driv jsem tam nebyla), no a synek, ktery byl cerstve bez pliny a ucil se na nocnik, najednou vola „Curat, curat!“ No netusila jsem, kde a jestli vubec tam maji zachody, tak jsem nechala manzela s mladsim ditetem v obchode a vybehla s klouckem ven z obchodu, hledajic, kde ho nechat vycurat.
Byla tam takova zitka a za ni popelnice, tak jsem tam zabehla s nim v naruci a on tam slavnostne vedle popelnice do drnu travy udelal louzicku.
Ja stastna, ze jsme to stihli, se vracim zpatky do obchodu a najednou na me vybehl nakej chlap z ochranky a nadaval mi opravdu velmi sproste, jestli jako nemuzu s tim deckem jit na zachod, ze ho tam nechavam „CHCAT“ vedle obchodu.
Ja jsem se jeste zacala slusne omlouvat, ze jsem tam poprve, at se nezlobi, ale on porad sproste nadaval, tak jsem nakonec rekla, ze kde jakej pes to tam ochcije, to mu nevadi, a louzicka od dvouletyho ditete je obrovsky problem, podmaci jim obchod, nebo co… On jeste, ze to tam bude smrdet, no fakt debil… (ty popelnice smrdely na sto honu)
Tak uz jsem se s nim nebavila a sla zpatky za manzelem, mela jsem na krajicku, vubec nejsem zvykla, aby se na me takhle rvalo.
On jeste po me krikl „At uz vas tu nikdy nevidim!“
Klementyna píše:
Byli jsme na dovolene na severni Morave a zasli jsme do Tesca v Novem Jicine (byla jsem tam poprve, nikdy driv jsem tam nebyla), no a synek, ktery byl cerstve bez pliny a ucil se na nocnik, najednou vola „Curat, curat!“ No netusila jsem, kde a jestli vubec tam maji zachody, tak jsem nechala manzela s mladsim ditetem v obchode a vybehla s klouckem ven z obchodu, hledajic, kde ho nechat vycurat.
Byla tam takova zitka a za ni popelnice, tak jsem tam zabehla s nim v naruci a on tam slavnostne vedle popelnice do drnu travy udelal louzicku.
Ja stastna, ze jsme to stihli, se vracim zpatky do obchodu a najednou na me vybehl nakej chlap z ochranky a nadaval mi opravdu velmi sproste, jestli jako nemuzu s tim deckem jit na zachod, ze ho tam nechavam „CHCAT“ vedle obchodu.
Ja jsem se jeste zacala slusne omlouvat, ze jsem tam poprve, at se nezlobi, ale on porad sproste nadaval, tak jsem nakonec rekla, ze kde jakej pes to tam ochcije, to mu nevadi, a louzicka od dvouletyho ditete je obrovsky problem, podmaci jim obchod, nebo co… On jeste, ze to tam bude smrdet, no fakt debil… (ty popelnice smrdely na sto honu)
Tak uz jsem se s nim nebavila a sla zpatky za manzelem, mela jsem na krajicku, vubec nejsem zvykla, aby se na me takhle rvalo.
debil
Dnes jsem v zelenině nemohla najít plastový sáček…rozhlížela jsem se a nevšimla si starší paní, co měla hlavu zhruba ve výšce mých prsou. Paní na mě vzhlédla a povídá: „Co se tu tak motáte???“ No asi jsem jí hned neslyšela, takže to zopakovala a já jsem se na ní podívala a odpověděla: „Překvapivě něco hledám. U nás doma se říkalo s dovolením.“ Pak mi bylo trochu líto, že jsem byla „drzá“, nemám to ve zvyku, ale v té chvíli mě prostě dožrala ![]()
Klementyna píše:
No okamžitě bych to řešila s vedením daného Tesca, tohle si nemůžou dovolit.
To je jak „ochranka“ u nás v Albertovi. To už není ochranka ale zásahové komando - chlapi přes 2 metry, nabouchaní jak hovada a myslí si, že mohou všechno. Včera tam nakupoval mladej kluk (bydlí tady na sídlišti, hned vedle obchodu) a oni se asi nudili nebo nevím, každopádně po řádném zaplacení zboží na pokladně se za ním vydali ven - u baráku jej povalili na zem a řvali cos ukrad ty hajzle!
Kluk jim vyndal vše z batohu společně s účtenkou, chlapi se zvedli a řekli tak si běž ty špíno. Otřesenej kluk si tak tak odemčel dveře do vchod a zašel. Jen zašel - ochranka se začala smát jak šílená ![]()
Nemít tam sebou kočár s malým, tak už jim něco říkám i s tím, že bych počítala, že nejspíš dostanu přes hubu.
No ale šla jsem aspoň za vedoucím prodejny, rozčílená jako prase, tak chlapy stáhnul (ti mě vraždili pohledem) a prý tihle už na toto místo k nám do Alberta nenastoupí (no budou nejspíš prudit jinde) - v což teda já teď doufám, páč chodit se strachem do obchodu se mi fakt nechce ![]()
Super diskuze, zasmála jsem se. Sama mám dva zážitky, co stojí za zmíněný.
Nakupovali jsme v Kauflandu (už je to teda pár let) a stála jsem u jogurtů. Příjde chlap, otevře jogurtový nápoj, půlku vypije, zavře lahvičku, postaví jí zpátky do regálů a jde pryč.
![]()
Pak jsem byla v obchodě s botama jen jsem se dívala, nic jsem si nevybrala a mezi dveřma jsem pípala. Taška nic, kabelka nic, já jsem pípala. No jo no, takový ten lepící čárový kód se mi nalepil zespodu na botu, asi ležel někde v uličce a já jsem na něj šlápla
.
Jinak se přiznám, že třeba my v krámě taky kolikrát vypadáme, jak kdybychom měli doma dvě krávy, ale my mlíko máme moc rádi, za den litr není problém
, když ho potřebuju na vaření nebo pečení, tak i víc
. Ale většinou kupujeme čerstvé (pro malého čerstvé plnotučné), ne krabicovou břečku za 9,90 (to tak maximálně na to vaření
). Njn, někdo chlastá alkohol, my mlíko ![]()
Co tady máte furt s těma krávama ve spojitosti s mlíkem? Vždyť krávy mlíko nepijou
![]()
nakukovatelka píše:kačenka1 píše:
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden![]()
no nevim, o detech v kosiku tu probehla jedna pomerne obsahla diskuse
A melo zuty boty ?
Ale dítě sedělo v košíku v sedačce… ![]()
I když vdím děti sedět normálně v košíku v botech nijak mně to nevadí…tak košíky stojí venku před obchodem,všelijaký hlodavec může do nich vlízt…to si ty lidi neuvědomují
Bayuska píše:čekala jsem jestli se někdo ozve
Co tady máte furt s těma krávama ve spojitosti s mlíkem? Vždyť krávy mlíko nepijou![]()
![]()
RyBANA píše:Klementyna píše:
On jeste po me krikl „At uz vas tu nikdy nevidim!“No okamžitě bych to řešila s vedením daného Tesca, tohle si nemůžou dovolit.
To je jak „ochranka“ u nás v Albertovi. To už není ochranka ale zásahové komando - chlapi přes 2 metry, nabouchaní jak hovada a myslí si, že mohou všechno. Včera tam nakupoval mladej kluk (bydlí tady na sídlišti, hned vedle obchodu) a oni se asi nudili nebo nevím, každopádně po řádném zaplacení zboží na pokladně se za ním vydali ven - u baráku jej povalili na zem a řvali cos ukrad ty hajzle!
Kluk jim vyndal vše z batohu společně s účtenkou, chlapi se zvedli a řekli tak si běž ty špíno. Otřesenej kluk si tak tak odemčel dveře do vchod a zašel. Jen zašel - ochranka se začala smát jak šílená
Nemít tam sebou kočár s malým, tak už jim něco říkám i s tím, že bych počítala, že nejspíš dostanu přes hubu.
No ale šla jsem aspoň za vedoucím prodejny, rozčílená jako prase, tak chlapy stáhnul (ti mě vraždili pohledem) a prý tihle už na toto místo k nám do Alberta nenastoupí (no budou nejspíš prudit jinde) - v což teda já teď doufám, páč chodit se strachem do obchodu se mi fakt nechce
Zrovna jsem si vzpoměla když jednou ten můj byl nakoupit tady u nás u vietnamců a prinesl si domů jugurt, dávám ho do ledničky a koukám, že je z boku prasklý a přelepený izolepou
![]()
werunkaw123 píše:Bayuska píše:čekala jsem jestli se někdo ozve
Co tady máte furt s těma krávama ve spojitosti s mlíkem? Vždyť krávy mlíko nepijou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bayuska píše:werunkaw123 píše:Bayuska píše:čekala jsem jestli se někdo ozve
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak kdosi to tady použil, tak jsem se toho chytla. Tak jako mimina, no. ![]()
evi.an.x píše:Bayuska píše:Tak kdosi to tady použil, tak jsem se toho chytla. Tak jako mimina, no.werunkaw123 píše:Bayuska píše:čekala jsem jestli se někdo ozve
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já si teda myslím, že to spojení s krávama má ten smysl, že kdyby doma radši živili dvě krávy, nemuseli by se tahat s kartonama z obchodu (a možná by to ještě bylo levnější
)
![]()