Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeste k tem vajickam - tahle perlicka se dnes objevila v dikuzi o vtipech:
Sedí deset vajíček v ledničce.
První vajíčko se vykloní, koukne se na konec řady a říka druhýmu vajíčku: „Hele, to poslední vajíčko je nějaký divný.“ „No jo“, povídá to druhý.
Nakloní se k třetímu a říká:„Podívej, to poslední vajíčko je nějaký divný.“ „Hm a jo“, říká to třetí.
Takhle to dojde až k devátýmu vajíčku.
To se podívá na svýho souseda, nakloní se k ostatním a říká: „Vy kokoti! Vždyť je to kiwi!“
Zdravím, dámy.
Také přihodím perličku s důchodci. Před pár lety, když se otevíral nový Plus v Rožnově pod Radhoštěm, jsme zde jako studentky jely s kamarádkou na brigádu. Mělo se jednat pouze o pomoc na pokladnách při balení nákupů do tašek, aby šlo vše rychleji. Samozřejmě, že se ve finále nic takového nedělo a dostaly jsme přiděleno vyrovnávat a doplňovat zboží, tahat bedny s banány a podobné radosti.
Každopádně před obchodem postávala slušná fronta už delší dobu před otvíračkou. Důvodem byla spousta zboží v akci. Mimo jiné máslo a asi 4 kusy praček Zanussi za levný peníz.
Nejlepší bylo sledovat ty důchodce, ač měli francouzské hole, jak sprintují, aby jim zboží nikdo nevzal. Palety s máslem byly rozebrané v momentě, tloukli se tam fofrklackama, jak kdyby měl nastat konec světa. Pochopím, když je něco levnějšího, tak si vezmu do zásoby 2 nebo 3 kousky navíc, ale oni to brali po celých krabicích… No nechápaly jsme. Zajímalo by mě, jak to odtáhli, když pomalu ani chodit nemohli.
Ale co už…
Sabinko - celkem hodně maminek úkoluje dědy a babičky, aby jim v akcích nakoupili plíny a podobně. Oni tam často nestepujou jen kvůli máslu. ![]()
V jiných případech asi ano, to nepopírám, ale měla jsem tu možnost to všechno sledovat a oni se tam rvali vyloženě jen o toto…
Já taky klidně koupím celý karton levného másla (vrazím do mrazáku a hotovo), ale že bych kvůli tomu stála před otvíračkou před obchodem, nebo snad dopustila nějaký fyzický kontakt s ostatními máselníky
, to fakt ne.
Veruš1 píše:
Tady je návod, jak naštvat důchodce ve čtvrtek ráno před Kauflandem za 10kč
Pipet píše:
Já taky klidně koupím celý karton levného másla (vrazím do mrazáku a hotovo), ale že bych kvůli tomu stála před otvíračkou před obchodem, nebo snad dopustila nějaký fyzický kontakt s ostatními máselníky, to fakt ne.
Nečetla jsem celou diskuzi, ale hned mě napadla celkem nedávná příhoda.. Moje vlastní podotýkám. Nakupovala jsem v Ikee a měla jsem vozík. Byla jsem téměř na konci, zastavím vozík a něco hledám.. Celkem jsem se zahleděla, přemýšlela.. No pak jsem lapla vozík a jela nakupovat dál. Kdo jezdí do Ikei, ví, jak se tam nakupuje dlouho…než se všechno prošmejdí. No, tak já se po cca 20 minutách podívala do toho svýho vozíčku a zjistila jsem, že vůbec nemám svůj!!
Dlouze jsem přemýšlela
, kde jsem takovou výměnu mohla spáchat. Dojela jsem přes půl Ikei na místo činu, cizí vozík tam nenápadně zanechala a jala se hledat ten svůj. BYL TAM! S neustálým rozhlížením jsem ho lapla a zdrhla
. Po nějaké době jsem projížděla stejným místem a ten vozík už tam nebyl.
Takže tímto se omlouvám za nervovou újmu v Ikee při hledání vlastního vozíku ![]()
Jo a ještě jedna. Stalo se to před pár lety. Šla jsem s bráchou do OD Tesco. Jak jsme tam šmejdili, vzala jsem si do ruky deštník, který jsem chtěla koupit. No a jak jsme pořád kecali a já neměla košík, normálně jsme prošli kolem pokladny pryč. na jezdících schodech jsem pak vytřeštila oči a říkám, ty vole, já nezaplatila ten deštník!! Tak já debil poctivá se vracím zpět, jak na potvoru ty jejich panely začali houkat, hned ke mě ochranka.. No tak jsem jim hodně dlouho vysvětlovala, že jsem nic ukrást nechtěla, ale právě naopak. ![]()
Alenka píše:
Jo a ještě jedna. Stalo se to před pár lety. Šla jsem s bráchou do OD Tesco. Jak jsme tam šmejdili, vzala jsem si do ruky deštník, který jsem chtěla koupit. No a jak jsme pořád kecali a já neměla košík, normálně jsme prošli kolem pokladny pryč. na jezdících schodech jsem pak vytřeštila oči a říkám, ty vole, já nezaplatila ten deštník!! Tak já debil poctivá se vracím zpět, jak na potvoru ty jejich panely začali houkat, hned ke mě ochranka.. No tak jsem jim hodně dlouho vysvětlovala, že jsem nic ukrást nechtěla, ale právě naopak.
kačenka1 píše:
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden
to se na mě nezlob, ale na děti v košíku mám taky alergii, pokud tedy nesedí v té části k sezení určené. Děti mají boty od všeho možnýho a někdo si tam pak položí chleba..
eviska22 píše:kačenka1 píše:to se na mě nezlob, ale na děti v košíku mám taky alergii, pokud tedy nesedí v té části k sezení určené. Děti mají boty od všeho možnýho a někdo si tam pak položí chleba..
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden
eviska22 píše:
to se na mě nezlob, ale na děti v košíku mám taky alergii, pokud tedy nesedí v té části k sezení určené. Děti mají boty od všeho možnýho a někdo si tam pak položí chleba..
souhlasím. taky se mi nelíbí když je dítě v košíku. buď ať sedí v místě které je k tomu určené nebo ať jde po svých. nechápu když dítě v košíku stojí. to přece může v klidu jít po zemi ne? nebo pokud je fakt unavené tak mu alespoň sundám boty. ![]()
Dotyčná pak ale psala, že měla dítě v tom výklopným sedátku, né dole v koši kam dává nákup.....
Mě jednou dojala důchodkyně, dělala jsem brigádu v bille, tenkrát to teda ještě bila delvita, otvíračka v 7, od 3/4 pravidelně stávala jedna baba s vozíkem za dveřma a čekala. Ovšem v neděli taky, ale to se otvírá v 8… v 7 se teprve schází zaměstnanci. Já ještě skoro spící jdu začít připravovat pečivo a na dveře mlátí baba fofrklackem, jako co jééééé, už je 7 pryč a my ještě zavřeno..... tak na ní přes ty zavřený sklněný dveře řvu, že je neděle, že až od 8mi… ona tam normálně celou tu hodinu stála a čekala až otevřem… ![]()
Kam se hrabou naši nocležníci z IKEA na tohle:

http://www.novinky.cz/…-spreje.html