Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
barbanek píše:
Dotyčná pak ale psala, že měla dítě v tom výklopným sedátku, né dole v koši kam dává nákup.....
tak na to tam to místo je. proti tomu nemůžu říct ani popel, ale co si budeme říkat těch matek co nechají i 5leté dítě stepovat po košíku v botách je taky hromada! a to mě štve!!!!!!
Já teda občas nechávám i svoje tříletý dítě stepovat v košíku
. Když si nechce sednout do sedátka, tak je to pro mě prostě jednodušší řešení. Ale kdyby měl boty zablácený, od hovna, nebo podobně, tak ho tam samozřejmě nepostavím. Jinak v tom nevidím problém. Vozíky stojí venku, špinavý jsou tak jako tak, chleba bez pytlíku bych si do něj nepoložila ani náhodou, nehledě na to, že pokud si někdo dává do vozíku chleba bez pytlíku, tak ho bere holýma rukama, kterýma sahal na madlo vozíku, a kam se na to madlo hrabou špinavý boty.
Jinak k těm zásobivým důchodcům. Tohle mi nevadí. Já to dokonce chápu. Šetří každou korunu, navíc často to rozdávají příbuzným. Co mi vadí, když krámy berou útokem Vietnamci. ![]()
byron píše:
Já to taky nemám ráda…jen tak posadit dítě do vozíku… Máma to dělá a já jsme jí řekla, at to nedělá…
No nevím, nadávat někomu, když má pravdu… A navážet s ekvůli věku… Vždyt taky budete starý, ne? Nevím, jak s evám bude líbit, když vám hned nějakej fracek řekne, že jseš gerontouš a nemáš ani právo pomalu žíteviska22 píše:kačenka1 píše:to se na mě nezlob, ale na děti v košíku mám taky alergii, pokud tedy nesedí v té části k sezení určené. Děti mají boty od všeho možnýho a někdo si tam pak položí chleba..
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týden
jojoooooooooo,dyž někdo neumí číst
![]()
a propo,že jsou košíky špinavý,ž
po nich lezou krysy apod.to vám nevadí??
a ještě jeden dotaz:Vy si dáváte napr.chleba do košíku jen tak??jestli jo tak
![]()
kačenka1 píše:byron píše:
Já to taky nemám ráda…jen tak posadit dítě do vozíku… Máma to dělá a já jsme jí řekla, at to nedělá…
No nevím, nadávat někomu, když má pravdu… A navážet s ekvůli věku… Vždyt taky budete starý, ne? Nevím, jak s evám bude líbit, když vám hned nějakej fracek řekne, že jseš gerontouš a nemáš ani právo pomalu žíteviska22 píše:kačenka1 píše:to se na mě nezlob, ale na děti v košíku mám taky alergii, pokud tedy nesedí v té části k sezení určené. Děti mají boty od všeho možnýho a někdo si tam pak položí chleba..
Joo důchodci…jedno v kauflandu jedné vadilo mé dítě v košíku![]()
prej,to mám nejradši takový lidi,co vozí děti v košíku,pak se do toho dává jídlo…tak jsem jí odpověděla,že já mám zase najradši důchodkyně
natož přišel můj muž a ještě jí počastoval titulem
![]()
fakt jsem to nepochopila
Ve čtvrtek už do kauflandu fakt nechodím,protožeje plnej důchodců,začíná slevový týdenjojoooooooooo,dyž někdo neumí číst
![]()
a propo,že jsou košíky špinavý,ž
a ještě jeden dotaz:Vy si dáváte napr.chleba do košíku jen tak??jestli jo takpo nich lezou krysy apod.to vám nevadí??
![]()
radus,jo vietnamci jsou fakt hnus
byron,u té situace si nebyla,já si přece nenechám nadávat, z toho už jsem vyrostla,navíc bába neměla sebemenší důvod k útoku
A „starý lidi“ mají důvod nadávat do fracků???
Úctu ke starším občanům mám,možná až moc velkou
Holky nenadávejte na vietnamce.
Já jsem za ně ráda, jinak bych byla v pr…, bydlim na vesnici a oni jsou jediný, kdo je tady ochotnej mít otevřeno.
A to, že nakupujou ve velkým v akcích je dobře, máme tu levno.
![]()
weruuunka píše:
Holky nenadávejte na vietnamce.Já jsem za ně ráda, jinak bych byla v pr…, bydlim na vesnici a oni jsou jediný, kdo je tady ochotnej mít otevřeno.
![]()
![]()
Tak na jednu stranu s tím souhlasím a na druhou zas ne ![]()
Ono když pak jedeš skoro 60km nakoupit a oni defakto vyberou všechno co je v akci a ty pak jedeš domů s polovičním nákupem a to jsem u 50%věcí ani netušila, že jsou v akci, ale potřebovala jsem je tak to je pak jiná no!
Jinak tady u nás mají taky potraviny a mají otevřeno 7dní v týdnu 12hod denně a bohudík za ně když mi při vaření něco dojde ![]()
werunkaw123 píše:weruuunka píše:
Holky nenadávejte na vietnamce.Já jsem za ně ráda, jinak bych byla v pr…, bydlim na vesnici a oni jsou jediný, kdo je tady ochotnej mít otevřeno.
![]()
![]()
Tak na jednu stranu s tím souhlasím a na druhou zas ne
Ono když pak jedeš skoro 60km nakoupit a oni defakto vyberou všechno co je v akci a ty pak jedeš domů s polovičním nákupem a to jsem u 50%věcí ani netušila, že jsou v akci, ale potřebovala jsem je tak to je pak jiná no!
Jinak tady u nás mají taky potraviny a mají otevřeno 7dní v týdnu 12hod denně a bohudík za ně když mi při vaření něco dojde
Bohudík za Brno a bezpočet nákupních center a hypershopů!!
Alenka píše:werunkaw123 píše:Bohudík za Brno a bezpočet nákupních center a hypershopů!!weruuunka píše:
![]()
![]()
Tak na jednu stranu s tím souhlasím a na druhou zas ne
Jinak tady u nás mají taky potraviny a mají otevřeno 7dní v týdnu 12hod denně a bohudík za ně když mi při vaření něco dojde
Tak ty tu nevedeme a že by mi nějak chyběly se říci nedá
Za ten božský klid a ticho to každopádně stojí! ![]()
Vyzvedávala jsem si kdysi úplně nové auto. Bylo třeba natankovat a tak jsem zajela na benzínku. Natankoval jsem a když jsem auto zamykala, začalo houkat
ale já si nebyla vědoma toho, že by snad mělo mít alarm?!? Znovu jsem odemkla, přestalo houkat.
Zamkla, začalo houkat…
To se pákrát opakovalo, já běhala kolem auta, ale nakonec jsem usoudila, že houká asi jiné auto a je to shoda náhod.
Šla jsem tedy zaplatit. Čím blíž jsem byla k pumpě, tím silněji alarm houkal. Pochopila jsem, že to nebylo moje autíčko, ale alarm na pumpě
Uvnitř benzínky mě ale překvapilo, že nikdo alarm nevypínal…ani nechytali zloděje.
V podstatě se nikdo nijak zvlášť nevzrušoval, na to že je asi právě vykradli
No asi byl alarm rozbitej?! Když jsem na pokladně přišla na řadu a otevřela kabelku, zvuk alarmu náhle zesílil asi tak na desetinásobek a já jsem na to přišla!!!! Maminka mi kdysi dala kapesní alarm proti násilníkům, který jsem zahodila do kabelky a zapomněla na něj!!! Upozorňuji, to vše se odehrálo na benzínce, kde bylo asi
20lidí a 20obsluhujícíh, někdy kolem poledne…asi si umíte představit jak jsem se cítila ![]()
Tedy já jsem zase zažila přímo vykradená plata s vajíčky, přišla jsem domů, otevřela jsem krabičku a zjistila, že chybí vajíčko. Pak jsem to vyprávěla manželovi, ten mi věřil nevěřil. Pak jsme šli nakupovat společně a co se nestalo, otevřeme pro jistotu krabičku a tam opět chyběla vajíčka!
. Ukrást vajíčka je docela snadné, otevřená krabička se kolikrát ani nepozná a kody na sobě nemají ![]()
@yum-yum26 píše:Ukrást vajíčka je docela snadné, otevřená krabička se kolikrát ani nepozná a kody na sobě nemají
Ukrást vajíčka je snadné? Prosím tě, a kam si je ti zloději nacpou??? Nějak si nedokážu představit, jak by se to v praxi provedlo. ![]()
@lulje píše:
Ukrást vajíčka je snadné? Prosím tě, a kam si je ti zloději nacpou??? Nějak si nedokážu představit, jak by se to v praxi provedlo.
Do kapes?
![]()
No, já taky ne, ale nějak to jít musí
To nevíš, co jsou třeba někteří lidé ochotni pro vajíčka riskovat
![]()
To je fakt
Když si vzpomenu na tohle video http://www.youtube.com/watch?…, tak nějakých pár vajec je fakt nic
![]()