Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marra tak já to zkusím taky
.nejvíc mě osobně štvou ty prachy
.Taky chci zkusit tu elektronickou cigaretu,ale znám 3 lidi,kteří ji mělia stejně začali ![]()
tak já taky vždy přestala s těhu, vydržela dokud jsem kojila a pak šup zas jak fabrika.. ono je to těžký když je chlap taky kuřák.. věřim, že kdyby nehulil on tak už nekouřim dávno..ale donutit k přestání jeho je nemožný
ale všem vám přeju hodně úspěchů s přestáním ![]()
tý jo, já myslele , že jsem snad jediná matka kuřačka
.
Podle mě, je lepší přestat hned, v těhu to šlo, ale po porodu jsem se rozkouřila znova, mj stále kojím
, je to silnější než já.
Jestli chcete přestat, tak se přestaňte hecovat která náplň do el. cigarety je lepší - je to kontraproduktivní
kamikaa píše:
marra tak já to zkusím taky.nejvíc mě osobně štvou ty prachy
![]()
.Taky chci zkusit tu elektronickou cigaretu,ale znám 3 lidi,kteří ji mělia stejně začali
Kami tak suzpeeeer,tak kdy zacnem?hned?neb si das jeste posledni?tak ja si nedovedu predstavit prestat uplne,proste hodit cigara do kose a ted prestanu
proto me ta elektronicka cigareta vyhovuje,je t takove obalamuteni mzku ![]()
Já nekouřím přesně rok. Dost mi pomohla tahle knížka http://knihy.abz.cz/…tat-kourit-1 .A pak jsem byla na biorezonanci http://www.antikoureni.cz/biorezonance/ a od té doby nekouřím. ![]()
Kouření je hlavně v hlavě, pokud se 100% nerozhodnete, že chcete přestat kouřit, tak se budete jenom trápit. On sice skoro každý říká, že by chtěl přestat, ale málokdo to tak skutečně myslí ![]()
Jo a elektronickou cigaretu jsem měla taky a vůbec mi nevyhovovala. Asi jsem měla nějakou divnou, ale nedokázalo mi to nahradit cigaretu.
Holky přeju Vám uspěšný boj ať ty potvory cigára porazíte ![]()
Teda, koukám, vy jste všude ![]()
Přestávala bych s váma, jenže zatím nechci, těch cca pět denně si dám
![]()
Ale držím palce, ať se vám podaří přestat, já s tím seknu dva roky před plánovaným mimčem, takže mám ještě fůůru času
![]()
Holky, nechci bejt stouralka, ale neznam nikoho, kdo by s elektronickou cigaretou dlouhodobe prestal kourit. Podle me ta podobnost e-cigarety s obycejnym cigarem je spis na skodu, protoze je potreba urcity navyky vygumovat.
Sepishka píše:
Holky, nechci bejt stouralka, ale neznam nikoho, kdo by s elektronickou cigaretou dlouhodobe prestal kourit. Podle me ta podobnost e-cigarety s obycejnym cigarem je spis na skodu, protoze je potreba urcity navyky vygumovat.
Souhlasím. Ona závislost na nikotinu není ten hlavní problém. Daleko horší je zbavit se sociálních návyků jako kafe-cigáro, po jídle-cigáro.
A myslim, ze clovek nejlip pozna, jestli je opravdu pripravenej prestat podle toho, jestli je schopnej vzit treba pulku nedokoureny krabicky a zlikvidovat ji nebo ji nekomu dat a necekat, az ji dokouri. Podle me je k tomu rozhodnuti potreba urcitej cas a rozvaha.
ahoj jdu tě podpořit přestala jsem kouřit klasický cigarety v květnu… dva měsíce jsem hulila elektronickou cigaretu měla jsem jí skoro jak dudel a strašně mi chutnala někdy cca od července už nekouřím vůbec......ne že bych občas na cígo neměla chuť, ale zatím odolávám…jediný problém, který u mě nastal je že jsem přibrala 10kg
ale to snad taky dostanu dolů…tak moc držím palce
draga píše:
ahoj jdu tě podpořit přestala jsem kouřit klasický cigarety v květnu… dva měsíce jsem hulila elektronickou cigaretu měla jsem jí skoro jak dudel a strašně mi chutnala někdy cca od července už nekouřím vůbec......ne že bych občas na cígo neměla chuť, ale zatím odolávám…jediný problém, který u mě nastal je že jsem přibrala 10kgale to snad taky dostanu dolů…tak moc držím palce
tak to gratuluji
hele a jak si pak sekla i s tu elektronicku?ja mam strach ze si vytvorim zavislost na ni,mam ji taky u huby jak cumel
jinak ty kila,hm,jestli priberu deset kilo,tak uz se asi neunesu ![]()
marra píše:draga píše:tak to gratuluji
ahoj jdu tě podpořit přestala jsem kouřit klasický cigarety v květnu… dva měsíce jsem hulila elektronickou cigaretu měla jsem jí skoro jak dudel a strašně mi chutnala někdy cca od července už nekouřím vůbec......ne že bych občas na cígo neměla chuť, ale zatím odolávám…jediný problém, který u mě nastal je že jsem přibrala 10kgale to snad taky dostanu dolů…tak moc držím palce
hele a jak si pak sekla i s tu elektronicku?ja mam strach ze si vytvorim zavislost na ni,mam ji taky u huby jak cumel
jinak ty kila,hm,jestli priberu deset kilo,tak uz se asi neunesu
marra píše:draga píše:tak to gratuluji
jinak ty kila,hm,jestli priberu deset kilo,tak uz se asi neunesu
Drago ty jo ses fakt dobra,no ja prave mam taky bmi nad 30
takze deset kilo uz bude snad nad ctyricet
toz uvidim
ale je pravda,ze zacinam zrat slaDKE,a to jsem pred elektronickou cigaretou skoro nezrala
BERUSKO prijde ti nec k smichu?
to se da koupit jako napln i jako cigar j?ty jo to jsem vubec nevedela
tak to pak by bylo super