Přestaneme společně kouřit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
20.11.11 09:58
romype píše:
já mám lucky strike a davidoff, já mám i usb nabíječku, tak to píchnu do pc a je vystaráno, chci si koupit nápln bílý malborky, jsou prej dost dobrý.

to se da koupit jako napln i jako cigar j?ty jo to jsem vubec nevedela :think: tak to pak by bylo super :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5453
20.11.11 10:33

marra tak já to zkusím taky :palec: .nejvíc mě osobně štvou ty prachy :pocitac: :pocitac: .Taky chci zkusit tu elektronickou cigaretu,ale znám 3 lidi,kteří ji mělia stejně začali :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
20.11.11 10:45

tak já taky vždy přestala s těhu, vydržela dokud jsem kojila a pak šup zas jak fabrika.. ono je to těžký když je chlap taky kuřák.. věřim, že kdyby nehulil on tak už nekouřim dávno..ale donutit k přestání jeho je nemožný ;) ale všem vám přeju hodně úspěchů s přestáním ;)

• Citovat
  • Upravit
14020
20.11.11 10:51

tý jo, já myslele , že jsem snad jediná matka kuřačka :oops: .
Podle mě, je lepší přestat hned, v těhu to šlo, ale po porodu jsem se rozkouřila znova, mj stále kojím :zed: , je to silnější než já.
Jestli chcete přestat, tak se přestaňte hecovat která náplň do el. cigarety je lepší - je to kontraproduktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
20.11.11 11:40
kamikaa píše:
marra tak já to zkusím taky :palec: .nejvíc mě osobně štvou ty prachy :pocitac: :pocitac: .Taky chci zkusit tu elektronickou cigaretu,ale znám 3 lidi,kteří ji mělia stejně začali :-?

Kami tak suzpeeeer,tak kdy zacnem?hned?neb si das jeste posledni?tak ja si nedovedu predstavit prestat uplne,proste hodit cigara do kose a ted prestanu :nevim: proto me ta elektronicka cigareta vyhovuje,je t takove obalamuteni mzku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
143
20.11.11 11:41

Já nekouřím přesně rok. Dost mi pomohla tahle knížka http://knihy.abz.cz/…tat-kourit-1 .A pak jsem byla na biorezonanci http://www.antikoureni.cz/biorezonance/ a od té doby nekouřím. :dance:

Kouření je hlavně v hlavě, pokud se 100% nerozhodnete, že chcete přestat kouřit, tak se budete jenom trápit. On sice skoro každý říká, že by chtěl přestat, ale málokdo to tak skutečně myslí :-)

Jo a elektronickou cigaretu jsem měla taky a vůbec mi nevyhovovala. Asi jsem měla nějakou divnou, ale nedokázalo mi to nahradit cigaretu.

Holky přeju Vám uspěšný boj ať ty potvory cigára porazíte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
20.11.11 11:45

Teda, koukám, vy jste všude :wink:
Přestávala bych s váma, jenže zatím nechci, těch cca pět denně si dám :think: :wink:
Ale držím palce, ať se vám podaří přestat, já s tím seknu dva roky před plánovaným mimčem, takže mám ještě fůůru času :oops: :wink:

• Citovat
  • Upravit
2401
20.11.11 12:02

Holky, nechci bejt stouralka, ale neznam nikoho, kdo by s elektronickou cigaretou dlouhodobe prestal kourit. Podle me ta podobnost e-cigarety s obycejnym cigarem je spis na skodu, protoze je potreba urcity navyky vygumovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
20.11.11 12:09
Sepishka píše:
Holky, nechci bejt stouralka, ale neznam nikoho, kdo by s elektronickou cigaretou dlouhodobe prestal kourit. Podle me ta podobnost e-cigarety s obycejnym cigarem je spis na skodu, protoze je potreba urcity navyky vygumovat.

Souhlasím. Ona závislost na nikotinu není ten hlavní problém. Daleko horší je zbavit se sociálních návyků jako kafe-cigáro, po jídle-cigáro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
20.11.11 12:12

A myslim, ze clovek nejlip pozna, jestli je opravdu pripravenej prestat podle toho, jestli je schopnej vzit treba pulku nedokoureny krabicky a zlikvidovat ji nebo ji nekomu dat a necekat, az ji dokouri. Podle me je k tomu rozhodnuti potreba urcitej cas a rozvaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
20.11.11 15:51

ahoj jdu tě podpořit přestala jsem kouřit klasický cigarety v květnu… dva měsíce jsem hulila elektronickou cigaretu měla jsem jí skoro jak dudel a strašně mi chutnala někdy cca od července už nekouřím vůbec......ne že bych občas na cígo neměla chuť, ale zatím odolávám…jediný problém, který u mě nastal je že jsem přibrala 10kg :((( ale to snad taky dostanu dolů…tak moc držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
20.11.11 16:40
draga píše:
ahoj jdu tě podpořit přestala jsem kouřit klasický cigarety v květnu… dva měsíce jsem hulila elektronickou cigaretu měla jsem jí skoro jak dudel a strašně mi chutnala někdy cca od července už nekouřím vůbec......ne že bych občas na cígo neměla chuť, ale zatím odolávám…jediný problém, který u mě nastal je že jsem přibrala 10kg :((( ale to snad taky dostanu dolů…tak moc držím palce

tak to gratuluji :potlesk: hele a jak si pak sekla i s tu elektronicku?ja mam strach ze si vytvorim zavislost na ni,mam ji taky u huby jak cumel :-P jinak ty kila,hm,jestli priberu deset kilo,tak uz se asi neunesu :roll:

• Citovat
  • Upravit
1495
20.11.11 16:47
nevím ani sama…jednou jsem to cigáro ukázala svojí ségře a jí se strašně líbilo a chutnalo tak jsem jí ho půjčila pak jsme zjistila že mi to nechybí…tak jsem jí řekla, že mi to ještě vracet nemusí a od té doby ho pořád má potvora :)) a stejně se mnou přestal i manžel…ten to svoje dokonce už i prodal :)) no já jsem tlustá jako prase a 10kg mě fakt sere ale říkám si, že to prostě musím taky dokázat…
marra píše:
draga píše:
ahoj jdu tě podpořit přestala jsem kouřit klasický cigarety v květnu… dva měsíce jsem hulila elektronickou cigaretu měla jsem jí skoro jak dudel a strašně mi chutnala někdy cca od července už nekouřím vůbec......ne že bych občas na cígo neměla chuť, ale zatím odolávám…jediný problém, který u mě nastal je že jsem přibrala 10kg :((( ale to snad taky dostanu dolů…tak moc držím palce
tak to gratuluji :potlesk: hele a jak si pak sekla i s tu elektronicku?ja mam strach ze si vytvorim zavislost na ni,mam ji taky u huby jak cumel :-P jinak ty kila,hm,jestli priberu deset kilo,tak uz se asi neunesu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 18:04
marra píše:
draga píše:
tak to gratuluji :potlesk: hele a jak si pak sekla i s tu elektronicku?ja mam strach ze si vytvorim zavislost na ni,mam ji taky u huby jak cumel :-P jinak ty kila,hm,jestli priberu deset kilo,tak uz se asi neunesu :roll:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
marra
20.11.11 18:36

Drago ty jo ses fakt dobra,no ja prave mam taky bmi nad 30 :mrgreen: takze deset kilo uz bude snad nad ctyricet :lol: :lol: toz uvidim :think: ale je pravda,ze zacinam zrat slaDKE,a to jsem pred elektronickou cigaretou skoro nezrala :cert: BERUSKO prijde ti nec k smichu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová