Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeeeee, s jednim takovym jsem taky byla. Byl problem napsat sms treba vecer z postele, nebo kdyz sedel na wc
ale kdyz jsme byli spolu, tak smskoval uplne bezne. Byla jsem pres tyden ve skole a on se ozval v nedeli a pak vetsinou az v pateky nebo v sobotu
prostě jenom, kdyz mel on naladu, nebo chut si zas…
no, proste jsem byla mlada a blba ![]()
Zakladatelko kasli na to lepsi nebude, ja znam jednoho co sms psal rano dobre ranicko a vecer doborou nocicku jsme si pokecali 😂
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
Uvidíme co bude. Nechci ten vztah ukončovat po první nějaké hádce nebo problému. Uvidím jestli se vůbec ozve a co a jak. Jen jsem se potřebovala vypovídat, protože kamarádkám se s tímto svěřovat nemůžu.
Po první hádce? Pokud ti nevadí, že jsi mu lhostejná…nebo tě nějak činy přesvědčuje, že mu lhostejná nejsi? Kdy naposled ses cítila od něj milovaná, chtěná a mělas pocit, že ho zajímáš?
@Kfětoslava píše:
Po první hádce? Pokud ti nevadí, že jsi mu lhostejná…nebo tě nějak činy přesvědčuje, že mu lhostejná nejsi? Kdy naposled ses cítila od něj milovaná, chtěná a mělas pocit, že ho zajímáš?
Kdyby chtěl psát, nic mu v tom nezabrání. Je třeba se na situaci podívat střízlivě, tohle je konečná a nemá smysl to s ním probírat, jen bude milosrdně kličkovat. Hotové.
@Kadet Biegler píše:
Kdyby chtěl psát, nic mu v tom nezabrání. Je třeba se na situaci podívat střízlivě, tohle je konečná a nemá smysl to s ním probírat, jen bude milosrdně kličkovat. Hotové.
To si taky myslím.
@Kfětoslava ono to zase není že by mě neměl rád. Nechci ho bránit v tomto. Z toho co mi říkal, jakými vztahy si prošel, jaké měl zkušenosti. Jeho rodina mě bere na výlety a všechno. On když má čas, tak rád dojede, dává mi najevo že mě má rád. Ale od začátku té karantény je to jinak nu. Možná je to kvůli tomu, že fakt nemá čas si odpočinout. Ale nechci to na to shazovat.
Kdyby se s tebou aspon hadal ale on te ma uplne na haku. Prestan se ponizovat
@Anonymní píše:
@Kfětoslava ono to zase není že by mě neměl rád. Nechci ho bránit v tomto. Z toho co mi říkal, jakými vztahy si prošel, jaké měl zkušenosti. Jeho rodina mě bere na výlety a všechno. On když má čas, tak rád dojede, dává mi najevo že mě má rád. Ale od začátku té karantény je to jinak nu. Možná je to kvůli tomu, že fakt nemá čas si odpočinout. Ale nechci to na to shazovat.
Kecy, prdy, beďary. Opakuji že když muž chce a potřebuje, napíše i ze studny s jednou rukou nad vodou, že by nepřijel sexovat je nepředstavitelné. Žádný mladý muž není tak unavený, aby po sprše nefungoval. Neutěšujte se, hledejte jinde, on už asi našel a čeká až Vám to dojde. Milosrdnější způsob, však výsledek stejný. Smiřte se s tím.
Příspěvek upraven 12.04.20 v 16:37
Po pěti měsících vztahu a neobtěžuje se ani napsat sms? Myslím, že kdyby mu na tobě opravdu záleželo, tak by se ozval. Tak zas v kamenolomu asi nerube, že by při tom odpočinku nemohl vzít telefon do ruky…
Kdyby šlo o dodržování karantény, to bych pochopila, jelikož spolu nebydlíte, tak byste se vidět neměli, max venku s rouškama, ale že nezavolá, nenapíše, to nepochopím
@Anonymní píše:
Děvče, takhle nevypadá láska. Čím dřív si přestaneš něco nalhávat, tím lépe pro tebe.
@Kfětoslava napíše když má čas, takže kolem šesté/sedmé večer. Jsou teď nonstop na zahradě a furt se v něčem vrtají. O víkendech pracují celé dny. Problém je i v tom, že s tím rodičům pomoct musí. Takže i kdyby chtěl, tak dojet nemůže. Poukazuju tu pouze na výše uvedenou situaci, s kterou jsem sem původně šla. Ale když teď maká, tak psát nemůže. Jen mě to docela ničí, že jeho rodiče nechápou, že se teď vůbec kvůli jejich zahradě nevidime. Nechci být sobecká, ale taky to není moc fér..
@Anonymní píše:
@Kfětoslava napíše když má čas, takže kolem šesté/sedmé večer. Jsou teď nonstop na zahradě a furt se v něčem vrtají. O víkendech pracují celé dny. Problém je i v tom, že s tím rodičům pomoct musí. Takže i kdyby chtěl, tak dojet nemůže. Poukazuju tu pouze na výše uvedenou situaci, s kterou jsem sem původně šla. Ale když teď maká, tak psát nemůže. Jen mě to docela ničí, že jeho rodiče nechápou, že se teď vůbec kvůli jejich zahradě nevidime. Nechci být sobecká, ale taky to není moc fér..
Může napsat. Napsat- chybíš mi nebo těším se na tebe nebo nemůžu dnes dojet, nestihnu to, zabere i s umytím rukou 1 minutu.