Přestat mu psát?

Anonymní
12.4.20 14:54

Přestat mu psát?

Zdravím :?
S partnerem je to teď mezi námi zvláštní. Bohužel nemá čas, takže se teď vůbec nevídáme. Skrz práce na baráku, v zahradě a podobně. Kvůli tomu se ani nevidíme a ani si nepíšeme, protože když už má čas, tak je unavený. Vím že za to nemůže. Bohužel včera mě něco dorazilo. Měl za mnou dojet, byli jsme domluvení a všechno, ale nedojel. Nedal ani vědět. Chápu že neměl čas, že mu do toho něco vlezlo okolo baráku jak mi pak vysvětloval, ale nedal mi vůbec vědět že tedy nepřijede. Já na něj čekala od rána do večera a samozřejmě mi z toho bylo a je smutno. Ani se mi neomluvil že nepřijede teda. Akorát jsme se včera večer chytli a od té doby si nepíšeme. Uznávám že jsem to možná trošku přepískla, ale co si budeme, kdo se mi diví?..
Myslíte že mám nechat na něm ať se ozve?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
12.4.20 14:57

V dobe mobilu nemel cas, ti napsat za cely den jednu blbou sms s omluvou, ze nema cas prijet?
No nevim. ja se ti nedivim, byla bych v tomhle pripade nastvana taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
12.4.20 15:00

V čem jsi to přepískla ty? Zatím mi z toho vychází, že nejsi pro něj až tak důležitá, promiň. Když muž chce, dokáže zdolat veliké překážky a bariéry, aby se dostal za svou milou. Plus teda v době mobilů nechat něco bez omluvy je pro mě nemyslitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 15:01

@Jana525 říkal že ten mobil nemá u sebe a že se mu nechce odbíhat. Jenže co vím, tak ten mobil má u sebe vždycky. Nevím jestli už řeším kraviny, ale nevím jak se v této situaci mám zachovat :(

• Citovat
  • Upravit
20899
12.4.20 15:03

Spis on vas ma na haku a nejste pro nej tolik dulezita. Mozna jen na vyprazdneni pytlika, kdyz uz to hodne tlaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14954
12.4.20 15:05
@Anonymní píše:
@Jana525 říkal že ten mobil nemá u sebe a že se mu nechce odbíhat. Jenže co vím, tak ten mobil má u sebe vždycky. Nevím jestli už řeším kraviny, ale nevím jak se v této situaci mám zachovat :(

Neřešíš kraviny. Přemýšlej, jestli ti za to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 15:08

@Kfětoslava
Sama jsem se i nabídla že bych mu pomohla se vším, ale bez odezvy. V týdnu pracuje a bohužel nikdy neví kdy končí, takže se vidíme jen o víkendech. Jenže teď už ani přes ty víkendy ne. Vím že není moc psací typ, ale i tak se snad mohl omluvit a já kvůli tomu nemusela být smutná.. Říkala jsem mu že mě to mrzí, ale pořád říkal že přece napsal že dojede navečer, ale pak nedal vědět že teda nepojede…
A v čem jsem to přepískla já? V rámci toho jak se teď nevidime, tak se mi pochopitelně stýská. Takže jsem na něj šla s tím, že když se teda teď nevidíme, tak bysme si mohli aspoň v ten večer napsat. Protože mi fakt chybí jeho přítomnost. Ale to on asi nechápe..
Teď nevím jak se mám zachovat. Jestli mu mám napsat nebo čekat, jestli napíše on a jestli se omluví nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
14954
12.4.20 15:11
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
Sama jsem se i nabídla že bych mu pomohla se vším, ale bez odezvy. V týdnu pracuje a bohužel nikdy neví kdy končí, takže se vidíme jen o víkendech. Jenže teď už ani přes ty víkendy ne. Vím že není moc psací typ, ale i tak se snad mohl omluvit a já kvůli tomu nemusela být smutná.. Říkala jsem mu že mě to mrzí, ale pořád říkal že přece napsal že dojede navečer, ale pak nedal vědět že teda nepojede…
A v čem jsem to přepískla já? V rámci toho jak se teď nevidime, tak se mi pochopitelně stýská. Takže jsem na něj šla s tím, že když se teda teď nevidíme, tak bysme si mohli aspoň v ten večer napsat. Protože mi fakt chybí jeho přítomnost. Ale to on asi nechápe..
Teď nevím jak se mám zachovat. Jestli mu mám napsat nebo čekat, jestli napíše on a jestli se omluví nebo ne.

Právě, že tys to nepřepískla v ničem. Tohle je vztah, nevztah. Kolik vám je a jak dlouho spolu jste? Asi jsi v tom vztahu ta, co miluje více, on do toho moc nedává. Já bych mu teda v žádném případě nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.4.20 15:12

Já bych mu už nenapsala ani čárku. Jen ať se snaží on.

• Citovat
  • Upravit
20899
12.4.20 15:13

A nema nahodou bokem manzelku a deti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 15:14

@Kfětoslava
Jsme spolu 5 měsíců. Ještě před tím když měl čas, tak to bylo v pohodě. Jezdili jsme na výlety a různě. Přespávala jsem u něj a on u nás. Ale teďka vůbec nic. Jsem víc citlivý člověk, tak si beru k srdci každou kravinu. Vím že mi za to stojí, nedokážu si představit bez něj být. Ale teď mě mrzí jeho chování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.4.20 15:16

@Cenarius
Ne :)
Opravdu vím že teď nemá čas a pracují kolem baráku a podobně. Občas si napíšu s jeho sestrou, ta říkala že fakt teď mají práce nad hlavu.

• Citovat
  • Upravit
14954
12.4.20 15:19
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
Jsme spolu 5 měsíců. Ještě před tím když měl čas, tak to bylo v pohodě. Jezdili jsme na výlety a různě. Přespávala jsem u něj a on u nás. Ale teďka vůbec nic. Jsem víc citlivý člověk, tak si beru k srdci každou kravinu. Vím že mi za to stojí, nedokážu si představit bez něj být. Ale teď mě mrzí jeho chování.

Po pěti měsících se chová takhle, vypadá to, žes ho už přestala bavit. Asi bych to ukončila. Po pár měsících by měl být ještě zamilovaný, což evidentně něení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
12.4.20 15:21

Jo přepískla jsi to…jsi závislá na někom, kdo se ani neobtěžuje napsat SMS. Je to bolestivé, ale podívej se pravdě do očí. Anebo ne a dál čekej. Jednoho dne snad bude mít čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.20 15:26

@Kfětoslava
Uvidíme co bude. Nechci ten vztah ukončovat po první nějaké hádce nebo problému. Uvidím jestli se vůbec ozve a co a jak. Jen jsem se potřebovala vypovídat, protože kamarádkám se s tímto svěřovat nemůžu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky