Kdy se vám miminko začalo přetáčet na bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1078
13.9.05 14:37

Naše malá se začala sama přetáčet na bříško ve třech měsících a včera se jí povedlo popprvé se přetočit z bříška zpět na záda. A to ji bude za týden 6 měsíců. Ale já bych si s tím nedělala starosti. U každého mimča je to jiné. Buď v klidu.

Iva + Elča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.9.05 20:23

Děkuju

:D

Ahoj maminky :)
Děkuju moc všem za odpovědi, jste moc hodné.
Já vím, srovnávat vůbec nechci, jsem šťastná, že jinak je maličká zdravá, spokojená a v pohodě, jen prostě ostatní děti to většinou zvládly mnohem dřív, tak mě to bylo líto.
Připadá mi, že ji to na bříšku fakt zkrátka nebaví. Venku jsme taky jezdili na bříšku, ale to ji bavilo taky jen chvíli, jinak Dr. říkala, že jí mám dát čas, až bude chtít sama, a neřešit to. Nikam nás neposlala.
Tak doufám, že na to naše princezna taky brzy přijde :D
Ještě jednou díky a pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
24.9.05 21:17

Ahoj maminky, :D
kdo nás ještě sleduje - maličká už se asi týden otáčí!
Stále ji to ale moc na bříšku nebaví, takže to nepraktikuje celý den, ale když se jí chce, otočí se:)
Tak jsem šťastná a byl to planý poplach:)
Takže- zkrátka se musí vydržet.
Mějte se moc fajn.
Pa. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
25.9.05 22:32

Ahoj maminy.Tak já mám strašnýho hada.Na bříško se mi přetáčí od 2,5 měsíce.My byli pyšný,ale rehabilitační sestra nám řekla,že to dělá úplně špatně.Teď je mu 4,5 měs. a už asi týden se vracíme i zpátky na zádíčka.My lenocha vžádném případě nemáme.Až začne chodit,tak se zblázníme.Takže je možná jen dobře,že se ti do toho tak nežene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.5.13 08:27

ahoj

Moje mala kačenka se začala ted nedavno přetačet na bříško skoro v 6 měsících necelých. ale zpatky zbříška na zada to už neumí :-D takže se vždycky vzteka dokud ji nekdo neotočí. ale kdyýž je na bříšku ublínkava pořad :-( také to tak mate? :-) hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.5.13 08:37

Ahoj, mně se malá taky začala otáčet na bříšku v 6 měsících a přesně jak píšeš - zpátky už to neuměla, tak začala vřískat, dokud jsem jí nepomohla. Teď je jí 7,5 měsíce a už se často zvládne přetočit i zpátky na záda a baví jí to tak, že se přetáčí na bříško a zpět na záda furt dokola :D Ale i teď se někdy stane, že se na tom bříšku sekne a začne se vztekat… A s tím blinkáním to máme taky tak - ona je teda naše malá vůbec hodně blinkací, takže když se začne přetáčet brzy po jídle, dost často z ní něco vypadne…to se asi ovlivnit nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
21.5.13 08:54

V necelych 4mesicich se pretocila 2krat sama na brisko i na zadicka, bez pomoci, jakmile se natoci na bok sup uz chce byt na brisku, ale nenechavam ji hned, protoze to dela rada zejmena po papani a pak blindi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.5.13 09:31

Naše princezna se začala přetáčet kolem třetího měsíce. Polohu bříško nesnáší. Jak ji dám na bříško, do minutky začne šíleně řvát. Taky nevím co s tím. Kolikrát už čuchá, že jí dám na bříško a začne řvát a to ještě na bříšku není. Starší se začala přetáčet kolem pátého měsíce. Sousedky dcera se začala přetáčet snad v sedmi měsících, ani chodit se jí nechtělo. Teď ji budou čtyři roky a vše dohnala. Chce to čas a trénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
21.5.13 10:26

Ve 4 mesicich. uz se ji to povedlo 3* se uplne otocit… ale vzdycky se hrozne vzteka, protoze se neumi samozrejme otocit zpatky… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
21.5.13 10:49

Mlatší se otáčí na bříško od 3m teď už válí sudy a péruje na kolínkch. Starší se otočila v 8m na roce si sedla, lozit začala v 18m a chodila na 2 letech. Teď je jí 4,5r a je úplně pohybově stejná jako její vrstevníci vše dohnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.5.13 12:40

Tak můj syn to měl celkově obráceně. Nejdřív se přetáčel z bříška na záda, ale to už kolem 2 měsíců. Teď mu jsou 4,5 měsíce a už 14dní mi tady po bytě válí sudy a strašně ho to baví :lol: Navíc když je na bříšku, tak už se začíná plazit, takže ho musím opravdu hlídat :dance: Je to fakt děcko od děcka, každé je jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.5.13 07:41

Když to tady tak čtu, jak se vám děti ot áčejí od 3 měsíců, tak je mi smutno… V po nám bude půl roku, ale na bříško ani náhodou, občas se mu povede z bříška na záda, ale to je tak vše. Vždyť přece, když se nezačne přetáčet, tak o to dýl začne lézt, chodit??? Jsem z toho už zoufalá! Možná bych to tak neřešila, kdyby nás v noci nebolelo bříško už od narození! ;( protože věřím, že pohybem bolest zmizí, co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.13 10:34

Ahoj, ta moje se začla přetáčet asi kolem 6 měsíce, ale teda na bříško nechce být ani za nic už odmalička. Takže ruce od sebe, prohne se a začne se vztekat, nevím jakou už mám pořídit hračku aby se u toho zabavila.. Jinak nazpátek se přetočit ještě neumí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.5.13 14:14

@Macgorka Hele,já bych to zase tak neřešila :nevim: Jak jsem psala, každé dítě je jiné, některému to jde rychleji, některému pomaleji. Pokud v ničem ostatním nezaostává, tak bych byla v klidu.My máme už od narození velice živé dítě a tak netrvalo dlouho a pásl koníčky a pak to šlo šup na šup. Malej taky hodně trpěl na prdíky i teď občas má, ale tím jak je živej a nevydrží chvilku v klidu, tak se jich celkem v pohodě zbavuje. Třeba tvoje dítko je takové nepohyblivé, právě proto, že ho to bříško bolí a nebo, že je tak nafouklé a neumí si s tím poradit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.5.13 14:23

@Elenaa Prave, ze se malej hybe pres den az moc, porad sebou mele, jakoby ‚beha‘,na brisku je taky porad a hlavne pres den prdi a kajdi dam… Ale padne pulnoc a je konec… rve, zveda nohy az musime v krajnim pripade pouzit rr. S muzem to nechapeme, ze ma problem prdet jen takhle v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí