Kdy se vám miminko začalo přetáčet na bříško?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
23.5.13 14:27

@Macgorka Asi to bude tím, že se v noci nehýbe, takže ty prdíky nemaj jak odcházet. Já jsem s tím taky měla problémy v noci, to mi brečel a brečel. Pořídila jsem kapky, ty jsem dávala před každým kojením, mazala jsem pupíkem a cvičila s nožičkama. Teďuž kapky nedávám, ale piju fenyklový čaj a myslím, že to trochu zabírá, vypiu ho pár hodin před jeho spánkem a noc je klidnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.5.13 14:33

@Elenaa Ja taky davam Sab, mam polstarek z pecicek, masiruju pupikem pred spanim a stejne nic. Holt budu doufat, ze se to pohybem zlepsi, pokud vubec nekdy zacne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
23.5.13 19:16

@Macgorka Určitě se to zlepší, neboj :hug: Já jsem z toho měla taky hrůzu, ale od 3 měsíců jsme měly klid, pak bylo druhé očkování a po něm se nám to vrátilo, protože mi pár dní ležel v horečkách a nehýbal se, ale snad už to bude ok. Když ti ty kapičky nepomáhaj, zkus jiné, nám taky jedny vůbec nepomáhaly, spíš malému jen chutnaly :lol: Hlavně to chce vydržet :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leninek.O
24.5.13 12:50

@Macgorka Malý se taky ještě moc nepřetáčí, ale na bříšku je max. spokojený :-D. A pokud můžu poradit tak na prdíky my požíváme kapičky Sab simplex a střídáme to s espumizanem, když je hodně zle tam jsme koupila v lékarně probiotika a ty malinkému pomohly a klasika cvičíme, mažeme pupíkem a nahříváme. A taky mi hodně pomohl příkrm Hipp bio ten má totiž probiotika přímo v sobě. Trubičku jsme použít ještě nemuseli a doufám že ani nebudeme muset. Malinký v noci jen řádí jak se probere na jídlo. Pevné nervy :) :roll:

• Citovat
  • Upravit
208
24.5.13 13:00

Ahoj, dekuji vsem za pomoc :) ja ani vlastne nevim, jestli se to zhorsilo kasi a pak prikrmem, ale na zacatku treba vubec nevadilo, ze se v noci nehybe. Ted i kdyz mu nedam treba 2dny nic, jen kojim a na noc ho zasytim UM, tak je to stejny. Vcera mel ovo presnidavku, u vecerniho kojeni se svijel, ale usnul. Ve 21h rev, tak ho sel chlap pochovat a slysel jak mu pracujou strivka, tak ho uspal, ale ve 23h uz takovej rev, ze ho musel vytrubkovat a naloz, jak kdyby mesic nekajdil. Ja se tak strasne tesila, az ho budu prikrmovat a jemu to dela takhle zle! Pritom sebou porad mele pres den a v noci ma takovy problemy. Kazdym dnem verim min a min, ze mu pretaceni, lezeni atd pomuze. Na brisku je denne nekolikrat, ucime ho to a stejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.13 13:02

Jo, jinak uz 3.den bere BioGaiu a do zeleninky jsem pridala i olivovy olej a stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.5.13 18:37

@Macgorka U těhle kapiček to trvá, než začnou působit pár dní, tak vydrž :hug: Kolik je vlastně tvému malému?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
24.5.13 19:37

V po nám bude půl roku :) je to divný, že nás ještě v tomhle věku trápí bříško? Malýho jinak nic nevzbudí, je to spavec, vzbudí ho jen hladík a bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
25.5.13 11:20

No, většinou ty prdíky přestanou po tom 3 měsíci, ale každý dítě je jiný, někdo to má ještě dýl než vy, takžeholt pevný nervy a vydržet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.13 09:25

Zdravím.. prosím jak pediatr kontroluje přetáčení na bříško? To dítě dá na záda a prostě čeká až se překulí? Nebo se jen zeptá jestli se přetáčí? Já jen že mojí holčičce to docela dlouho trvá než se rozhodne překulit :roll: 8)

• Citovat
  • Upravit
1429
29.7.13 09:28

Naše pediatrička se jen ptala, nepotřebovala to ukázat, ani nevím proč by :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2225
29.7.13 09:28
@Anonymní píše:
Zdravím.. prosím jak pediatr kontroluje přetáčení na bříško? To dítě dá na záda a prostě čeká až se překulí? Nebo se jen zeptá jestli se přetáčí? Já jen že mojí holčičce to docela dlouho trvá než se rozhodne překulit :roll: 8)

U nás se jen dr. zeptá co už umíme. Pasení chtěla vidět a zbytek jsem jí jen pověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
29.7.13 09:31

U nas se doktorka zeptala jestli se pretaci a jak to dela, ona je dulezita taky technika kvuli pateri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
29.7.13 09:38

Naše Dr. se jen zeptala, kdyby čekala, až se prcek rozhodne překulit, tak se sakra načeká :mrgreen: Neukázal to ještě ani na RHB, kam chodíme.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
29.7.13 10:48
@Anonymní píše:
Zdravím.. prosím jak pediatr kontroluje přetáčení na bříško? To dítě dá na záda a prostě čeká až se překulí? Nebo se jen zeptá jestli se přetáčí? Já jen že mojí holčičce to docela dlouho trvá než se rozhodne překulit :roll: 8)

Vetsinou se ptaji - pozoruj malou, jak to dela - jestli pritahne nozky k brisku a pak se prekuli nebo jestli zakloni telo do luku a pak tak nejak prepadne, jestli se toci na obe strany (nemusi pravidelne, ale aby se i na tu min oblibenou obcas pretocila) a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí