Řídké kakání

23
12.9.05 13:32

Řídké kakání

Ahoj! Prosím o radu! Naše Eli /dvacet měsíců/ už asi osm dní trpí řídkým kakáním, není to vyloženě průjem, ale spolu s tím se v nočníku objevuje i hlen. U Dr. jsme zatím nebyly, i když o tom začínám uvažovat. Jinak je po celou dobu klidná, jí a pije jako obvykle. Kaká jednou ráno a to pořádně a v průběhu dne jen takové uprdávání při čurání do nočníku. První dny jsem ji držela na dietě, ale teď jí skoro normálně (nemastná a netučná jídla). V lékárně mě doporučili nějaký nápoj na dehydrataci organismu, to několik dní pila, ale zlepšení viditelné není. Máte někdo podobné zkušenosti? Co vám zabralo? Díky za případné rady. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
12.9.05 15:42

Ahojky
Honzík 13,5 m má řidší kadění skoro pořád není to ani bobek ani vyloženě srágorka.byla jsem s ním u dr. a ta mi řekla, že prý je to normální.
Samotnou mě zajímá co dostaneš za rady.
 Hanyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
12.9.05 20:37

Ahoj

náš Lukášek (dnes 33 m) to měl kdysi také, dr. mi na to dala SMECTu, je to práškový jíl, přidávala jsem ho do banánu, a pak také SANTAX S, to je normální pilule nějakých laktobacilů - tu jsem také dávala do banánu. Asi tak po 2-3 dnech se kakání upravilo.
No a tento týden nás to trápí znovu, a tentokrát to má i Lucinka (18 m) . Takže dávám Smectu a čekám, jestli to pomůže.
Ten rehydratační roztok jsem dávala také, ale ten průjem neléčí, pouze doplňuje minerály odcházející se stolicí - jestli má pouze jednou denně, tak mám za to, že je docela zbytečný.
Jinak nám dr. doporučila také dávat laktobacila v mléce (teď si zrovna nespomenu, ale dělá to Danone a je to taková malá sklenička po čtyřech)… no fakt si nevzpomenu, ale je to známé. To obyčejné bez příchutě.

Snad to pomůže i Vám
Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
13.9.05 08:48

Ahoj Jajko,

taky bych zkusila ten Santax kapsle /výborný, dává se i novorozencům/ nebo Smectu - obojí je možno koupit bez receptu. Příp.by nebyl špatný Hylak kapky, pokud bys měla doma /je volně neprodejný/.
 Viťka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky