Přetrhla jsem klíště u dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
23.6.10 21:56
Ale zatím mi stačí ten jejich úžas, když párkrát zašmydlím a klíště se hýbe ve vatě :mrgreen: :mrgreen:

Taky zírám, a to jsem to ještě neviděla. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.6.10 21:59
LucaLuca píše:
Ale zatím mi stačí ten jejich úžas, když párkrát zašmydlím a klíště se hýbe ve vatě :mrgreen: :mrgreen:

Zkus to… vlas je taky dobrý, to zas neznám já… ale než bych z vlasu namotala smyčku, tak se na ní uškrtím a klíšťata budu mít venku už tři :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
23.6.10 22:03

Více info a instruktážní video :-D tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.6.10 22:13
Anette píše:
Více info a instruktážní video :-D tady

Tak to mně přijde systém toho našeho vlasu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.6.10 22:15
BohunkaP píše:
LucaLuca píše:
Zkus to… vlas je taky dobrý, to zas neznám já… ale než bych z vlasu namotala smyčku, tak se na ní uškrtím a klíšťata budu mít venku už tři :mrgreen: :mrgreen:

Nic se nemotá, jen přeloží a provleče jako když děláš uzel na niti, ale nedotáhneš ho. Já si zas nedovedu představit to mýdlo. :think: Asi než bych u nás našla houbičku, tak spíš najdu tisíc vlasů. :mrgreen: Hlavně že každému funguje jeho metoda, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.6.10 22:18
ono je
LucaLuca píše:
BohunkaP píše:
LucaLuca píše:
Zkus to… vlas je taky dobrý, to zas neznám já… ale než bych z vlasu namotala smyčku, tak se na ní uškrtím a klíšťata budu mít venku už tři :mrgreen: :mrgreen:
Nic se nemotá, jen přeloží a provleče jako když děláš uzel na niti, ale nedotáhneš ho. Já si zas nedovedu představit to mýdlo. :think: Asi než bych u nás našla houbičku, tak spíš najdu tisíc vlasů. :mrgreen: Hlavně že každému funguje jeho metoda, ne?

ono vlasy taky mají problém..co když potřebuje vytáhnou klíště plešatý chlap a jeho manželka je na ježka :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.6.10 22:20

Jo a přátelé, hlavně nebuďte ukolébáni, když se neobjeví červená skvrna s bílým středem. To nemusí znamenat, že nemáte boreliózu. Měla jsem boreliózu bez skvrny.
Takže každopádně veďte v patrnosti, že jste měli (dítě mělo) klíště, a v případě pochyb běžte k lékaři, i když skvrna nebyla. V případě jakékoli nemoci (např. když opakovaně nezabírají ATB) uveďte i možnou souvislost s klíštětem, ať udělají pro jistotu testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
23.6.10 22:21
LucaLuca píše:
Nic se nemotá, jen přeloží a provleče jako když děláš uzel na niti, ale nedotáhneš ho. Já si zas nedovedu představit to mýdlo. :think: Asi než bych u nás našla houbičku, tak spíš najdu tisíc vlasů. :mrgreen: Hlavně že každému funguje jeho metoda, ne?

Nepoužívám houbičku, jen vatu nebo kosmetický tampon… :wink:
Hele, ale stejně, to by mne s tím vlasem nikdy nenapadlo! Dobrý… je fakt, že je vždycky po ruce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.6.10 22:22
Kamca78 píše:
ono je
LucaLuca píše:
BohunkaP píše:
LucaLuca píše:
ono vlasy taky mají problém..co když potřebuje vytáhnou klíště plešatý chlap a jeho manželka je na ježka :mrgreen: :lol:

Každá metoda má svá omezení. Někdo nemá houbičku, někdo vlas. :mrgreen: Nám se to stalo ještě na privátě (plešatej nikdo a na ježka oba), tak jsme si „vypůjčili“ vlas od spolubydlící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
23.6.10 22:23
BohunkaP píše:
LucaLuca píše:
Nepoužívám houbičku, jen vatu nebo kosmetický tampon… :wink:
Hele, ale stejně, to by mne s tím vlasem nikdy nenapadlo! Dobrý… je fakt, že je vždycky po ruce… :lol:

Jsme se minuly… Tak kosmetické tampony mám. :mrgreen:
Vlas je totiž úžasně tenký (teda já mám dráty) a pevný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.6.10 22:27

JaSe - nechci mlžit, ale viděla jsem jednou nějaký pořad v TV, kde říkali, že když zůstane v kůži hlavička klíštěte, tak to ničemu nevadí, prostě to zaschne a po čase se to ztratí (jako strup). Nevím, jak u lidí, ale u psa to takhle funguje - nezanítí se to, prostě to zaschne a vydrolí se. Myslím, že nejhorší je, jak psaly holky, při tom procesu odstraňování, když klíště vyvrhne to infikované do rány… Mrtvá hlavička už nevrhá. Snad jsem Tě trochu uklidnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
23.6.10 22:32

Ahoj, tak to mydlo me zaujalo :think: jen nevim, v jakem smyslu trit? prejizdet po nem nebo tim namydlenym tamponem ho viklat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
23.6.10 22:41
Daniela82 píše:
Ahoj, tak to mydlo me zaujalo :think: jen nevim, v jakem smyslu trit? prejizdet po nem nebo tim namydlenym tamponem ho viklat??

já po něm přejíždím sem a tam a to klíště to přestane bavit a jde se podívat kdo ho to ruší u jídla :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.6.10 23:09

tak na to pozor… My jeli s tímto na pohotovost!!! A tam nám řekli, že takových případů mají několik a že by nejradši aby tam lidi chodili si vyndavat klíštata a nepokoušet se o to doma :cert: Ale podle mě to je kravina s tím každýho vyhodí si myslím… no ale je to nebezpečné jed k doktorovi zítra, ten to vyndá nikdy nevíš jestli bude celé a tím, že se budeš pokoušet ho vyndat sama můžeš okolí rány nějak poničit a dostanou se do ní bakterie spíš, než normálně. teda takhle nám to řekli na té pohotovosti..... Jak se to snažíš vyndat a tak tak pak nemusíš poznat tu skvrnku…

• Citovat
  • Upravit
9879
23.6.10 23:22
LucaLuca píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+