Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky jsem z Ostravy.Moje malá má 2 a půl měsíce a doktorka mi taky doporučila Prevena 13,ale doplácet na něj budu jen 360kč.
My bydlime u Brna a za prevenar budeme doplacet taky 360 Kč, ale za jednu davku. Ty jsou zatim 3 kazdy mesic a 4. asi ve dvou letech.
Tak to máte dobrou cenu,já nechávala očkovat synflorixem a jedna dávka mě stála 1100kč.
My nechali taky očkovat Synflorixem a dopláceli jsme 140 Kč…
To je divny, jsem myslela, ze se doplaci vsude stejne. Neni to podle pojistovny? My mame VZP a jsme z Brna, doplacela jsem zrovna dneska 300 Kc.
mikitaa píše:
u nas se nedoplaci nic…ale ja ockovat nechtela..
ja myslim ze si to doktori muzou uctovat jak chcou…taky jsem u VZP…
Tak malá má 3 roky a můžu jí od 2 let nechat očkovat Prevenrem23 za 700,– a je už to jen jedna dávka. Tu mladší můžu nechat očkovat proti 10 druhům zadarmo, nebo proti 13 s doplatkem a to je víc dávek.
Ahoj,už jsem to vysvětlovala v jiné diskusi, tak to jen zkopíruju:
No nám to sestřička o doplatku vysvětlovala tak, že Prevenar 13 hradí částečně od 1.7.2010 pojišťovna ( Synflorix bez doplatku, Prevenar 7 doplatek 50 Kč), doplatek se odvíjí od částky, kterou pojišťovna fixně hradí, a od částky, za kterou Mudra Prevenar 13 koupí od dealera, takže se doplácí vlastně ten rozdíl v cenách. Tudíž to u každé Mudry vyjde cenově jinak.
kvetinka: za jednu davku, s tim, ze tohle byl 3. Prevenar, ale prvni 13ka, pry bude jeste 4. davka, ale nevim kdy. Jsme u OZP, nevim, jestli to ma nejakej vliv na vysi doplatku? ![]()
VendyS3 píše:
Ahoj,už jsem to vysvětlovala v jiné diskusi, tak to jen zkopíruju:
No nám to sestřička o doplatku vysvětlovala tak, že Prevenar 13 hradí částečně od 1.7.2010 pojišťovna ( Synflorix bez doplatku, Prevenar 7 doplatek 50 Kč), doplatek se odvíjí od částky, kterou pojišťovna fixně hradí, a od částky, za kterou Mudra Prevenar 13 koupí od dealera, takže se doplácí vlastně ten rozdíl v cenách. Tudíž to u každé Mudry vyjde cenově jinak.
jo aha, ted uz to chapu