Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Cena se může měnit klidně 3× do měsíce. Záleží jak mění uhradu pojišťovny SUKL. A také, jaký má odběr lékárna. Může tam být i nějaká akce, tak si lékárna může dovolit cenu snížit.
hezke odpoledne,nechala jsem malýho očkovat prevenarem,měl očkování v poho,ale po tomto očkování mu ranka na ramínku zarudla a porádně hnisá,nemůžu očkovat dál,má některá z vás taky takovou reakci?
Ahojky, my jsme s dcerkou měsíc po třetí injekci Prevenaru 13 a nic jsme nedopláceli. Ještě v roce dostane jednu dávku a nic platit nebudeme.
dnes jsem byla u lékařky ptala se jí na očkování a doplatky,synflorix se neplatí a prevenar se doplácí na jednu davku kolem 360 korun,jinak to být nemůže,tak je to dany pojošťovnama…
My jsme museli očkování Prevenarem kvůli znamínku na ramínku odložit, jinak bychom dopadli jako vy. Začalo by to hnisat. Nechci být chytrá, ale jestli ramínko nebylo zahojené, tak to měla doktorka poznat a očkování odložit. Je fakt zarážející, jak se ceny liší. My jsme opravdu nic nedopláceli, protože pro děti narozené v roce 2010 to hradí pojišťovna. Tak nám to bylo řečeno a dokonce jsem to četla v letáčku.
Chinec píše:
My jsme museli očkování Prevenarem kvůli znamínku na ramínku odložit, jinak bychom dopadli jako vy. Začalo by to hnisat. Nechci být chytrá, ale jestli ramínko nebylo zahojené, tak to měla doktorka poznat a očkování odložit. Je fakt zarážející, jak se ceny liší. My jsme opravdu nic nedopláceli, protože pro děti narozené v roce 2010 to hradí pojišťovna. Tak nám to bylo řečeno a dokonce jsem to četla v letáčku.
jestli můžu poprosit o nějaký odkaz na netu na prevenar a pojišˇtovnu?mě opravdu doktorka řekla toto… ![]()
terdule píše:Chinec píše:jestli můžu poprosit o nějaký odkaz na netu na prevenar a pojišˇtovnu?mě opravdu doktorka řekla toto…
A nemáte náhodou každá jinou pojišťovnu
.
Markéta M píše:terdule píše:A nemáte náhodou každá jinou pojišťovnuChinec píše:jestli můžu poprosit o nějaký odkaz na netu na prevenar a pojišˇtovnu?mě opravdu doktorka řekla toto…
My jsme museli očkování Prevenarem kvůli znamínku na ramínku odložit, jinak bychom dopadli jako vy. Začalo by to hnisat. Nechci být chytrá, ale jestli ramínko nebylo zahojené, tak to měla doktorka poznat a očkování odložit. Je fakt zarážející, jak se ceny liší. My jsme opravdu nic nedopláceli, protože pro děti narozené v roce 2010 to hradí pojišťovna. Tak nám to bylo řečeno a dokonce jsem to četla v letáčku..
my máme vozp..
Chinec píše:no jo, to mě nenapadlo. My máme čpzp.
No, a záhada je vyřešena. ![]()
Markéta M píše:Chinec píše:No, a záhada je vyřešena.no jo, to mě nenapadlo. My máme čpzp.
tak tomu říkám pěkný bordel…
tak každá pojišťovná má něco…
Ahoj, nevíte někdo kolik stojí poslední dávka Prevenaru 13 když jsme nestihli nechat naočkovat do 7.měsíce? Na stránkách prevenaru je psáno, že je částečně hrazen poj. jen pokud se stihne očkování do 7. měsíce.
Díky
Blanka S píše:
1400,–jsem platila v listopadu píše: Více
díky
To ja s vami take