Prevenar 13 - doplácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Milos22
5.11.10 19:52

sladka nevedomost

To ja s vami take :-)

• Citovat
  • Upravit
9079
12.11.10 14:32

Cena se může měnit klidně 3× do měsíce. Záleží jak mění uhradu pojišťovny SUKL. A také, jaký má odběr lékárna. Může tam být i nějaká akce, tak si lékárna může dovolit cenu snížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.11.10 15:30

hezke odpoledne,nechala jsem malýho očkovat prevenarem,měl očkování v poho,ale po tomto očkování mu ranka na ramínku zarudla a porádně hnisá,nemůžu očkovat dál,má některá z vás taky takovou reakci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.12.10 20:32

Ahojky, my jsme s dcerkou měsíc po třetí injekci Prevenaru 13 a nic jsme nedopláceli. Ještě v roce dostane jednu dávku a nic platit nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
16.12.10 15:45

dnes jsem byla u lékařky ptala se jí na očkování a doplatky,synflorix se neplatí a prevenar se doplácí na jednu davku kolem 360 korun,jinak to být nemůže,tak je to dany pojošťovnama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.12.10 09:27

My jsme museli očkování Prevenarem kvůli znamínku na ramínku odložit, jinak bychom dopadli jako vy. Začalo by to hnisat. Nechci být chytrá, ale jestli ramínko nebylo zahojené, tak to měla doktorka poznat a očkování odložit. Je fakt zarážející, jak se ceny liší. My jsme opravdu nic nedopláceli, protože pro děti narozené v roce 2010 to hradí pojišťovna. Tak nám to bylo řečeno a dokonce jsem to četla v letáčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.12.10 10:09
Chinec píše:
My jsme museli očkování Prevenarem kvůli znamínku na ramínku odložit, jinak bychom dopadli jako vy. Začalo by to hnisat. Nechci být chytrá, ale jestli ramínko nebylo zahojené, tak to měla doktorka poznat a očkování odložit. Je fakt zarážející, jak se ceny liší. My jsme opravdu nic nedopláceli, protože pro děti narozené v roce 2010 to hradí pojišťovna. Tak nám to bylo řečeno a dokonce jsem to četla v letáčku.

jestli můžu poprosit o nějaký odkaz na netu na prevenar a pojišˇtovnu?mě opravdu doktorka řekla toto… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
17.12.10 10:25
terdule píše:
Chinec píše:
jestli můžu poprosit o nějaký odkaz na netu na prevenar a pojišˇtovnu?mě opravdu doktorka řekla toto… :think:

A nemáte náhodou každá jinou pojišťovnu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.12.10 10:34
Markéta M píše:
terdule píše:
Chinec píše:
jestli můžu poprosit o nějaký odkaz na netu na prevenar a pojišˇtovnu?mě opravdu doktorka řekla toto… :think:
A nemáte náhodou každá jinou pojišťovnu :wink: .

my máme vozp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.12.10 10:56

:lol: no jo, to mě nenapadlo. My máme čpzp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
17.12.10 10:57
Chinec píše: :lol: no jo, to mě nenapadlo. My máme čpzp.

No, a záhada je vyřešena. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.12.10 12:38
Markéta M píše:
Chinec píše: :lol: no jo, to mě nenapadlo. My máme čpzp.
No, a záhada je vyřešena. :lol:

tak tomu říkám pěkný bordel… :cert: tak každá pojišťovná má něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
30.3.11 12:50

Kolik stojí poslední dávka?

Ahoj, nevíte někdo kolik stojí poslední dávka Prevenaru 13 když jsme nestihli nechat naočkovat do 7.měsíce? Na stránkách prevenaru je psáno, že je částečně hrazen poj. jen pokud se stihne očkování do 7. měsíce.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
30.3.11 13:33

1400,–jsem platila v listopadu 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
30.3.11 19:12