Prevenar 13 reakce

4457
3.9.19 21:44

Dcera po něm neřvala, nicméně zkušenost moc dobrou nemám. I přes očkování měla neustále v nose pozitivního pneumokoka a jako bonus to doktorka odmítala řešit, pač je předci očkovaná a nic jí nehrozí… 4 roky jsme prožili s neustálou hnedozelenou rýmou. Prevenar nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
3.9.19 21:44

@Kuki92 u nas vsechno v pohode, vsechny 3 davky ;) i hexa a rotaviry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
3.9.19 21:49

Po naočkování dcery Prevenarem jsem omyla okna v celém bytě, prospala půl dne. V termínu druhé dávky jsem si naplánovala pečení cukroví a ono nic, bez reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
3.9.19 21:55

Po treti davce prevenaru mala hur stala a prestala strkat veci pred sebou navic zacala stat na spickach, navic mi prislo ze se upne zastavila, vubec nebyl videt vyvoj chůze nonpreslo to ale az kdyz zacala chodit ve 14.mesicich. Nikdo mi to neveri ale ja jsem presvedcena ze po te davce prevenaru mela mala mirnej regres ve vyvvoji. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
3.9.19 22:00

Neměli sme nic, naše dr ockuje hexu a prevenar zároveň, ani jeden syn nikdy neměl žádnou reakci, teplotu, únavu, změnu chování, prostě nic. Jenom co sme vyšli z ordinace tak jakoby ani žádné očkování nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.19 22:17
@Chulimanga píše:
Po naočkování dcery Prevenarem jsem omyla okna v celém bytě, prospala půl dne. V termínu druhé dávky jsem si naplánovala pečení cukroví a ono nic, bez reakce…

Nooo pěkný 😂 já ona neumyju ani bez očkování :D vyžaduje hodně pozornost. No každý dítě je jiný a má jiné reakce. Těžko říct, co po čem mají. Po první dávce byl jen víc ukňouranej, teď tohle, bojím se tý poslední dávky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.19 22:18

Dohromady bych se to bála dát. To je pro ty děti hrozná pecka, najednou tolik protilátek. Ať se s tím poperou postupně. Ale taky mi to nabízela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
3.9.19 22:20

@Kuki92 bolí ho ta noha. Obě moje holky měly tyto lokální reakce. Starší teda měla i horečky, mladší první dávka ok, po druhé řev. Po dávce Nurofenu se ji viditelně ulevilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
3.9.19 22:22

Jj, nurofen jsem taky dala. Snad bude zítra líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.9.19 22:55

U mych deti vsechny vakciny zatim dobry, nikdy nic horsiho nez mirna teplota a lokalni bolest (tu ale u malinkych nepoznas poradne, ti jen rvou :nevim: ) Mladsiho jeste treti davka Prevenaru ceka, starsi ma uz davno hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 10:05

Ahojte, odbočím od tématu. Dcera je u tchýně na ruce a když mě vidí, jen se usměje, ale nenatahuje na mě ruce. Ale naopak když někdo přijde, tak ruce natahuje hned. To je taky normální? Že mě třeba vidí každý den a tak se těší na někoho jinýho?

• Citovat
  • Upravit
559
6.9.19 23:59
@cverunka píše:
Dcera po něm neřvala, nicméně zkušenost moc dobrou nemám. I přes očkování měla neustále v nose pozitivního pneumokoka a jako bonus to doktorka odmítala řešit, pač je předci očkovaná a nic jí nehrozí… 4 roky jsme prožili s neustálou hnedozelenou rýmou. Prevenar nikdy více.

A za to jako může očkování? Tomu říkám logika co takhle neléčený zánět dutin? ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.9.19 00:06
@Barunkaska píše:
Po treti davce prevenaru mala hur stala a prestala strkat veci pred sebou navic zacala stat na spickach, navic mi prislo ze se upne zastavila, vubec nebyl videt vyvoj chůze nonpreslo to ale az kdyz zacala chodit ve 14.mesicich. Nikdo mi to neveri ale ja jsem presvedcena ze po te davce prevenaru mela mala mirnej regres ve vyvvoji. :nevim:

Co takhle koordinační porucha? Opožděný vývoj, křivá záda nohy do X skolióza - patologie vývoje pohybového mozkového programu. Docela časté když se rozhlédnete po lidech… hlavní roli hraje dědičnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.9.19 00:14
@Anonymní píše:
Ahojte, odbočím od tématu. Dcera je u tchýně na ruce a když mě vidí, jen se usměje, ale nenatahuje na mě ruce. Ale naopak když někdo přijde, tak ruce natahuje hned. To je taky normální? Že mě třeba vidí každý den a tak se těší na někoho jinýho?

Asi není normální že Vás to zasahuje, příliš toužíte být milována…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.9.19 01:46
@Kuki92 píše:
Ahoj holky. Je to můj první dotaz, jsem tady nová. Jaký máte zkušenosti s prevenarem 13? Můj malý po něm hrozně ale hrozně řve. Hexu zvládal úplně v pohodě, bez reakce a jen ten prevenar. Dnes měl 2.dávku. Děkuju za odpovědi :)

Ahoj. Zkušenosti žádné. To fakt ještě dnes někdo dává?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek