Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já za každou 400. To je zaímavý, o kolik se to až muže lišit
máme prevenar 13 a za každou dávku jsem platila 300kč.nezáleží spíš na doktorovi,není přeci normální aby byla cena jiná nebo že by záleželo na pojišťovně
Ahoj ja jsem doplacela za prvni 3 davky 360,– a ted ta posledni byla za 430,–. Pojistovna ti hradi u prevenaru bud to 6 nebo 7 tech pneumokoku ted si nejsem jista a zbytek si muzes doplatit aby dite bylo ockovano na tech 13 tipu pneumokoka.
janysekP píše:
máme prevenar 13 a za každou dávku jsem platila 300kč.nezáleží spíš na doktorovi,není přeci normální aby byla cena jiná nebo že by záleželo na pojišťovně
mysicka5 píše:
Zalezi na pojistovne kolik je ochotna doplatit za ockovani. To je to same jako rotarix. Normalne stoji 4000,– a nektere pojistovny ho maj za 2500,– . A nebo tedka mame ockovani na spalnicky a jeste nejake 2 nemoce a muzu si k tomu priplatit 1900,– za to ze nam naockuji plane nestovice. Ze bych se na to nevybodla
janysekP píše:
no malý má VZP a platila jsem dávku 300kč.to by mě zajímalo ty co píšou že platí víc co mají za pojišťovny?Jo na dětech se vydělává totiž nejlíp
My jsme měli taky VZP a platili jsme, jak už jsem psala, 360 (vloni na podzim) a teď poslední dávka minulý měsíc 400. Teď jsme přešli k vojenské, tak jsem zvědavá.
janysekP píše:mysicka5 píše:no malý má VZP a platila jsem dávku 300kč.to by mě zajímalo ty co píšou že platí víc co mají za pojišťovny?Jo na dětech se vydělává totiž nejlíp
Zalezi na pojistovne kolik je ochotna doplatit za ockovani. To je to same jako rotarix. Normalne stoji 4000,– a nektere pojistovny ho maj za 2500,– . A nebo tedka mame ockovani na spalnicky a jeste nejake 2 nemoce a muzu si k tomu priplatit 1900,– za to ze nam naockuji plane nestovice. Ze bych se na to nevybodla
janysekP píše:
400 MVČR
nezáleží to na pojištovně. záleží to na tom, od koho - jaké lékárny - jakého zprostředkovatele - dr. vakcínu odebírá. různé lékárny - různé ceny. ptala jsem se na to.
Šája píše:
nezáleží to na pojištovně. záleží to na tom, od koho - jaké lékárny - jakého zprostředkovatele - dr. vakcínu odebírá. různé lékárny - různé ceny. ptala jsem se na to.
Tak to potom jo. To už by sedělo…
ahoj já platila 3× 365,– už to máme měsíc za sebou ale kažfou dávku 356 .- kč
Tak my jsme platily 3× 200kč a poslední jsme měli 12.7. a jsme u RBP ![]()
No ja bych rekla ze je uz jedno kolik ta vakcina stoji ale hlavne ze to prckum pomuze. I kdyz stat rejzuje navsem alehlavne na detech
![]()
janisska píše:
Já dala poprvý i podruhý 420,–, takže už v tom jsme za 840,–
Ten čertík mě rozesmál
Myslím že středočeský kraj to má za draho. Nebo to kupují všichni doktoři stejné a každý si to ocení podle svého… Taky jsem si myslela,že očkování probíhá podle nějakých předepsaných osnov. A jak se tak dozvídám, tak si prevenary,rotarix,hexu atd. každý doktor do miminek láduje podle svého uvážení… To je taky dviné,ne? Jakto že není vykoumané,jaké rozestupy vakcín jsou nejvhodnější? ![]()