Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
janysekP píše:mysicka5 píše:no malý má VZP a platila jsem dávku 300kč.to by mě zajímalo ty co píšou že platí víc co mají za pojišťovny?Jo na dětech se vydělává totiž nejlíp
Zalezi na pojistovne kolik je ochotna doplatit za ockovani. To je to same jako rotarix. Normalne stoji 4000,– a nektere pojistovny ho maj za 2500,– . A nebo tedka mame ockovani na spalnicky a jeste nejake 2 nemoce a muzu si k tomu priplatit 1900,– za to ze nam naockuji plane nestovice. Ze bych se na to nevybodla
janysekP píše:
máme prevenar 13 a za každou dávku jsem platila 300kč.nezáleží spíš na doktorovi,není přeci normální aby byla cena jiná nebo že by záleželo na pojišťovně
Jsme taky VZP
A za 420 kč
Kluk mel mezi Hexou a Prevenarem 14 dni a nekdy i dele podle toho jestli mel horecku od zoubku a nebo ne. A ted jsme meli tu 4 davku po mesici. cim delsi rozestup tim lepe kvuli reakci ditete
. A na Dr . si stezovat opravdu nemohu ja ji mela o 2 let jako detskejo pediatra a ted k ni chodi i kluk.
já si myslím, že v roce, aspoň tak mně to bylo řečeno
edit - koukla jsem na stránky o prevenaru a píší tam, že pokud byla první dávka aplikována do 7. měsíce věku dítěte a další 2 dávky šly s odstupem jednoho měsíce, tak se poslední očkuje mezi 11. a 15. měsícem věku.
Tak my za první dávku myslím na konci února 300,– pak už 350,– a přeočkování 4. dávkou je mezi rokem a rokem a půl.
janysekP píše:
holky kdy se očkuje ta poslední dávka?
Tak já ho mám asi nejdražší, 486 Kč, VZP, bydliště ve středních Čechách
U nás už zdražili o 50KČ, takže platíme 350KČ. Teda platili. Už máme všechny tři naočkované a už nás čeká jen ta čtvrtá a kdoví, za kolik bude pak ta. ![]()
My máme VZP a za každou dávku Prevenaru jsme platili 485 Kč ![]()