Prevence rakoviny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
4.12.19 13:50

Taky prevence

Dobrý den, z genetického hlediska mám velké předpoklady k onkologickým problémům. Jsem mladá žena a tato myšlenka mě pochopitelně nijak zvlášť netěší. Možná snad existuje něco, co by fungovalo jako prevence (krom zdravého životního stylu). Něco jako „vitamíny“ nebo doplněk stravy. Za každou reakci budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
4.12.19 13:58

Je možné si nechat otestovat krev na tumorové markery. Pokud bys to chtěla v rámci prevence komplet, tak určitě počítat s několika tisíci. Ve velkých městech bývají laboratoře, kam stačí nakráčet, zaškrtat si požadované v ceníku a nechat si vzít krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.19 14:06

...

Dobrý den, manžel se léčí s rakovinou prostaty, lze běžnou léčbu podpořit nějak jinak, než přes klasickou medicínu? Děkuji předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.12.19 16:42

k prevenci i podpoře

Dobrý den, poptejte se po přípravku Salvestrol platinum, u nás v rodině se používá v souvislosti s jiným onkologickým onemocněním a pro jeho účinnost existuje dost důkazů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leussika
20.4.21 20:14

Hodně jsem četla o kimči že je zrovna na prevenci výborné. Zajímalo by mě jak je na tom chuťově?

• Citovat
  • Upravit
Milusska30
27.4.21 15:41

No ono je výborné na víc věcí, hlavně teda na imunitu, v Koreji to baští pořád a jak na tom jsou s covidem líp než všichni ostatní. Taky pak na ty vážné nemoci jako prevence proti rakovině tlustého střeva, která postihuje opravdu velké procento populace. Pravidelně si objednávám tady tu veganskou verzi a chutná mi to moc https://www.kimchiclub.cz/…2751052.html. Navíc pokud se zaregistruješ, tak mívají i hezké výhody.

• Citovat
  • Upravit
121
9.6.21 22:01

Já sem se chtěla zeptat, jestli máte někdo v tomto směru nějakou zkušenost s extrakty z hub? přijde mi to jako novinka na trhu, ale líbí se mi na jednom webu složení i to, co je k tomu napsané, jen by mě zajímala nějaká zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
9.6.21 22:13

@147lenka147 Taky jsem zkoušela výtažek z Reishi, má to být dobré na podporu imunity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
21.6.21 21:41

Ahoj všem… No, takto… Krom běžné prevence rakoviny, jako je třeba nekouřit, zdravý životní styl, pohyb a podobně, tak svou imunitu podporuju i dalšími možnými způsoby. Třeba beru kapsle outkovky pestré… Myslím, že i manželovi by pomohla. A držím palce.

• Citovat
  • Upravit
7205
22.6.21 17:26
@PolinkoMaly píše:
Ahoj všem… No, takto… Krom běžné prevence rakoviny, jako je třeba nekouřit, zdravý životní styl, pohyb a podobně, tak svou imunitu podporuju i dalšími možnými způsoby. Třeba beru kapsle outkovky pestré… Myslím, že i manželovi by pomohla. A držím palce.

Nesmysl. Už několik onkologů se vyjádřilo, že vznik rakoviny je z 90 % o náhodě. Můžeš jíst klidně jen zrní a zeleninu a bum, stejně ti to propukne.Nebo můžeš kouřit od 20,sem tam pivo, víno, panáka a dozijes se 90 let. Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová