Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahojte, koukam, ze se tu resi skoro vsechno, tak pisnu i jaa… Mam hrozne zarliveho muze a kdyz sme bili v obchodaku skouset kalhoty pro neho, tak vedle byl odekrytej zaves a ja videla nahyho muzskyho
Mam z toho spatne svedomi, mam to rict manzelovi?
Ci radsej nie?je moc zarlivej
ja 21 a on 32r
Radši mu to napiš ![]()
Ty vole uz aby ty jarni prazdniny skoncily aneb tohle tady bude do pulky brezna…
![]()
Tak trocha dusna doma nikdy není na škodu. Bych mu to řekla. A hlavně, že ho měl většího než on. Ikdyby to nebyla pravda ![]()
@Hanka1 myslíš, že dnešní puberťáci by ztráceli čas na emiminu? Za anonymy se schovávaj dospělý ženský. Sice pěkně vypatlaný, ale když vidím v práci, s jakýma individuama se dostávám do kontaktu, nedivím se ničemu ![]()
Tak určitě, hlásit se to musí! Obzvlášť jestli jsi viděla i balabána… Pak dej vědět, co na to říkal ![]()
@ivašot. píše:
Radši mu to napiš
Já bych to raději namalovala, aby si nepředstavoval jiné rozměry a nebyl ještě více rozrušen. ![]()
@Monchichik o to jde, snaha bude, ale na rozšifrování takového vzkazu bude třeba výjimečných schopností
ale zas má chlap jistotu, že si nebude vypisovat s někým dalším ![]()
@Anonymní píše:
Ahojte, koukam, ze se tu resi skoro vsechno, tak pisnu i jaa… Mam hrozne zarliveho muze a kdyz sme bili v obchodaku skouset kalhoty pro neho, tak vedle byl odekrytej zaves a ja videla nahyho muzskyho
ja 21 a on 32r
Ty se raději nauč pravopis…blb. o…
@Anonymní píše:
ja 21 a on 32r
Já bych mu to řekla a rovnou přijď i s tím, že už máš trest - každý den pravopisné cvičení.
@Michelle_M píše:
Tak určitě, hlásit se to musí! Obzvlášť jestli jsi viděla i balabána… Pak dej vědět, co na to říkal
Vyhráváš soutěž o nejvtipnější odpověď. Jsem chtěla napsat něco podobného, tak dávám aspoň lajk ![]()
@Anonymní píše:
ja 21 a on 32r
a ten udaj o veku je relevantni jak?
je moc zarlivej
ja 21 a on 32r
Ci radsej nie?