Věštkyně na lide.cz před cca 14 lety

Anonymní
13.2.20 15:36

"Věštkyně" na lide.cz před cca 14 lety

Před cca 14 lety jsem potkala nějakou holčinu na lide.cz. Ptala jsem se jí, jak uspěju na VŠ a jestli mi obor přinese štěstí. Řekla mi, že to není moje cesta a budu tam zabírat místo někomu, kdo tam má být. Moje cesta je jiná a rámcově mi řekla, čeho se bude týkat. Poslala jsem jí do háje, že říká blbosti. Tím to pro mě skončilo a dál jsem to neřešila. Před pár lety se její slova vyplnila. Nedávno jsem si na to vzpomněla a ráda bych se jí omluvila a řekla, že je fakt dobrá. Kde jí mám najít, netuším. Zkouším to tady.
Stalo se vám někomu něco podobného? Pojďte si popovídat o vyplněných věštbách.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20914
13.2.20 15:54
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 15:57
@Cenarius píše: :zed:

Aby sis tu hlavu nerozbila. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
13.2.20 16:33

Tak jestli je jasnovidná, tak to ví.

Je mi líto, jestli zrovna máš nějaké životní těžkosti, ale spíš hledej řešení racionální, než aby ses utíkala k věštkyním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 17:02
@Ou píše:
Tak jestli je jasnovidná, tak to ví.Je mi líto, jestli zrovna máš nějaké životní těžkosti, ale spíš hledej řešení racionální, než aby ses utíkala k věštkyním.

Nemám žádné potíže a věštkyně nevyhledávám, byla to tehdy náhoda, že jsme se na netu potkaly. Jen mi došlo, že se její věštba vyplnila.

• Citovat
  • Upravit
1573
13.2.20 19:05

Věštba? normální padesát na padesát a zrovna se trefila, nic věšteckého na tom nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 23:15

Věštby

Tak třebas moje mamka před hodně lety jentak ze zvědavosti byla v kontaktu s jednou takovou paní. Dotyčná jí předpověděla, že bude mít vojáka a 5 dětí. Dlouho nic a po rozvodu poznala současného muže, býval lampasák a má dvě děti, my sme 3 sourozenci = 5 dětí :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová