Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Chodite na pedikúru pouze v létě? (Ty ženy, které vůbec chodi na pedi), kdy chodite v sandalech a záleží vám na hezký upravených chodidlech, jelikož jsou vidět. A nebo chodite celoročně i když vám nejsou nohy vidět?
Ono asi záleží proč chodíš, jestli ti jde o hezké nohy do sandalu, tak půjdeš v létě, jestli ti jde o nějaké zdravotní záležitosti (kuří oka, zarostlé nehty), tak budeš chodit pravidelně ![]()
@Šarlota4 píše:
Celorocne. Jakoze mam mit v zime hnusny nohy? : D
No, možná byste se divila, ale znám hodně klientek, které chodi pouze v létě a v zimě ne. A argumentují to tím, že jim nejsou přece v kozackach vidět ![]()
Pardon, ale otázka mi přijde stejná jako kdyby ses ptal, zda se člověk v zimě sprchuje, když tělo beztak není vidět ![]()
@Kriss Tina píše:
Ono asi záleží proč chodíš, jestli ti jde o hezké nohy do sandalu, tak půjdeš v létě, jestli ti jde o nějaké zdravotní záležitosti (kuří oka, zarostlé nehty), tak budeš chodit pravidelně
Souhlasím
A vy chodite celoročně? ![]()
@DRACK22 píše:
No, možná byste se divila, ale znám hodně klientek, které chodi pouze v létě a v zimě ne. A argumentují to tím, že jim nejsou přece v kozackach vidět
Aha. Tak to ne, chci mit hezky nohy a nehty pro sebe. A manzela taky nenecham se divat na zanedbany haxny
@Lalelale píše:
Pardon, ale otázka mi přijde stejná jako kdyby ses ptal, zda se člověk v zimě sprchuje, když tělo beztak není vidět
Takže vy chodite celoročně? ![]()
@Šarlota4 píše:
Aha. Tak to ne, chci mit hezky nohy a nehty pro sebe. A manzela taky nenecham se divat na zanedbany haxny
Děláte dobře! ![]()
@DRACK22 já nechodím vůbec, nemám to zapotřebí
kůži mám hladkou, nehty si ostříhat zvládnu, ex tchyne je pedikerka, tak mě naučila se o nohy starat ![]()
@Kriss Tina píše:
@DRACK22 já nechodím vůbec, nemám to zapotřebíkůži mám hladkou, nehty si ostříhat zvládnu, ex tchyne je pedikerka, tak mě naučila se o nohy starat
Chápu ![]()
Už zas ty nohy ![]()
kvůli patám musím celoročně - ale tak zvládnu to i doma sama ![]()
ne, nebudu to pitvat, aby si tu někdo honil nad tím, jak si kdo lakuje nehty na nohách a jak často má pedi a jak přesně
někdy mi e-mimi připadá jako schůzka úchyláků,
gratuluji ti, @DRACK22
@Lucy75 píše:
Už zas ty nohy
kvůli patám musím celoročně - ale tak zvládnu to i doma sama
ne, nebudu to pitvat, aby si tu někdo honil nad tím, jak si kdo lakuje nehty na nohách a jak často má pedi a jak přesněněkdy mi e-mimi připadá jako schůzka úchyláků,
gratuluji ti, @DRACK22
Nenutim vás, aby jste odpovídala na mé dotazy, když nechcete
A ani nemám chuť vás přesvědčovat o tom, že nejsme žádný uchylak
Pedikura je prostě moje práce a je logické, že se o ní zajímám i jinak ![]()
@Lucy75 píše:
Už zas ty nohy
kvůli patám musím celoročně - ale tak zvládnu to i doma sama
ne, nebudu to pitvat, aby si tu někdo honil nad tím, jak si kdo lakuje nehty na nohách a jak často má pedi a jak přesněněkdy mi e-mimi připadá jako schůzka úchyláků,
gratuluji ti, @DRACK22
Asi všichni ti muži, co dělají pedikuru jsou uchylaci
![]()