Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Šarlota4 píše:
Celorocne. Jakoze mam mit v zime hnusny nohy? : D
Než jsi začala chodit na pedikúru, tak jsi měla hnusné nohy?
@DRACK22 píše:
Asi všichni ti muži, co dělají pedikuru jsou uchylaci![]()
![]()
![]()
@stinga píše:je to možné, a ti, co se furt ptají na emiminu, ti jsou úchylní 2×
Aha, zajímavá teorie
![]()
@Kfětoslava píše:
Než jsi začala chodit na pedikúru, tak jsi měla hnusné nohy?
Nemela, neb jsem byla mlada a neopotrebovana ![]()
@Šarlota4 píše:
Nemela, neb jsem byla mlada a neopotrebovana
Já totiž chodím velmi nepravidelně a jen v létě, tak mě ta odpověď zarazila, že by si nekdo nezvládl ostříhat nehty a případně obrousit patu.
@DRACK22 píše:
No, možná byste se divila, ale znám hodně klientek, které chodi pouze v létě a v zimě ne. A argumentují to tím, že jim nejsou přece v kozackach vidět
Já chodím každý měsíc celý rok. Dělám to pro sebe a proto že se mi to líbí a mému muži také. Ne jen pro okolí. Navíc v práci nosím uniformu a obuv ve které jsou nohy vidět.
@Švédka87 píše:
Já chodím každý měsíc celý rok. Dělám to pro sebe a proto že se mi to líbí a mému muži také. Ne jen pro okolí. Navíc v práci nosím uniformu a obuv ve které jsou nohy vidět.
Tak to chválím
A Chodite k ženě nebo k muži?
Btw. Nejste náhodou letuska? ![]()
@Kfětoslava píše:
Já totiž chodím velmi nepravidelně a jen v létě, tak mě ta odpověď zarazila, že by si nekdo nezvládl ostříhat nehty a případně obrousit patu.
Je to ale pohodlnější, když vám někdo ty nehty ostriha, než se u toho krcit
Ale chápu ![]()
@Kfětoslava píše:
Uprimne? Jasne, ze ostrihat a namazat zvladnu, ale nikdy to nemam tak pekne jako od pedikerky. Pro me je to takova ta pravidelna mesicni udrzba. Jako kdyz zensky chodej na rasy, nebo kadernici. K te zas ja vlezu jednou za pul roku.