Převod kontaktů ze staré SIM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2182
9.11.16 11:16

Převod kontaktů ze staré SIM

Ahojda, babička přešla dnes k TMobile od Vodafonu, s měsíčním tarifem, není to předplacenka. Dají se nějak prosím převést tel. čísla ze staré SIM na novou? Na staré SImce jsou ještě čísla aktivní. Aby nemusela tolik kontaktů ručně přepisovat…Má je uložené na SIMce, nikoliv v telefonu.Je to tlačítková Nokia, není to chytrý telefon atd..Ze SIMky už se volat nedá, od dnešního rána už má novou aktivní. Operátor řekl, že pomoct nemůže. Může prosím někdo poradit? Převedli ji dřív než řekli, nestihla to řešit dřív. Dík moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
262
9.11.16 11:35

@maskovak ať si zkusí zajít do toho TM měli by tam mít zařízení na převod kontaktů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
9.11.16 11:35

Já bych vložila starou simku do telefonu, který babička používá a v sekci Kontakty našla nastavení a tam kopírovat kontakty, dala bych kopírovat ze sim na telefon. Až by se to zkopírovalo, vypnula bych telefon, vložila tu novou sim kartu a opět šla do kontaktů a v nastavení dala kopírovat čísla z telefonu na sim kartu. A měli by být všechny kontakty na nové simce :). Už jsem to takhle přesouvala hodněkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
9.11.16 11:37

Ahoj, mně před pár týdnu bez problému převedly kontakty z hedné sim na druhou na pobočce u t-mobilu. Záleží na tom, jestli je sim karta funkčí, jaký má mobil a to nemá vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
9.11.16 11:39

A zkusili jste ze stare simky cisla zkopirovat do mobilu nebo uz simka vubec nereaguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
9.11.16 12:30

Dik, uz se povedlo :* :srdce: hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie