Převod Pdf do wordu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
9.11.13 11:31

převod pdf do wordu

Ahoj holky, vždy tady najdu odpověď tak to zkusím i s tímhle problémem. Mám dlouhý text který je v pdf a já bych ho potřebovala převést do wordu abych si to upravila dle svého, a mohla to vytisknout. Vím že v pdf to vytisknu, ale je tam toho moc a ráda bych si to upravila. sice jsem našla program na netu ale nefunguje mi to. moc díky za radu. snad mi někdo pomůže. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1296
9.11.13 12:11

Ahojky,
napíš mi súkromnú správu, nejak to poriešime. Mohla by som ti to doma previesť a poslať na mail. Tak ak chceš, tak sa ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
9.11.13 13:01

@Diggy z pdf do wordu to nejde, jenom opacne. Pdf se chova jako fotka, muzes tam sice neco pripisovat, pokud mas tedy pdf writer, ale nechova se to jako text. Pdf mam v praci, resila jsem to i s nasimi IT.

• Citovat
  • Upravit
972
9.11.13 13:30

Uděláš to před internetové převaděče. Zadej si do Googlu „pdf to word“ a vyjedou ti odkazy. Nějaký si vybereš, nahraješ tam své PDFko a oni ti to během pár minut pošlou na mail ve Wordu, dělám to tak často. Pokud tvé PDFko je ale třeba převedeno z jpg, tak to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
9.11.13 13:53

@Diggy
máš to v mailovej schránke tak sa na to pozri a napíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
9.11.13 14:35
@luthy píše:
@Diggy
máš to v mailovej schránke tak sa na to pozri a napíš.

moooooc, děkuji jsi zlatá, je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
9.11.13 14:50

Zkusila bych to pdfko dát uložit jako. txt. Některé verze pdf to uloží jen s mírnými změnami ve formátování, některé to ale rozhodí v diakritice, a některé rozsype do čínských písmenek, která nejdou zkonvertovat do latinky. Ale třeba budeš mít štěstí na tu první možnost (konverze do txt bez ztráty formátování).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
9.11.13 14:51

@MCH
už je to vyriešené, keby to uložila do txt, tak je z toho vypadnú obrázky a ona k tomu obrázky potrebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
9.11.13 14:51

Jo a ty už máš vyřešeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MCH
175
9.11.13 14:53
@luthy píše:
@MCH
už je to vyriešené, keby to uložila do txt, tak je z toho vypadnú obrázky a ona k tomu obrázky potrebovala.

Jasný, a ty si to udělala přes jaký program?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
9.11.13 14:56

@MCH
cez Abbyy Finereader

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...