Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, vždy tady najdu odpověď tak to zkusím i s tímhle problémem. Mám dlouhý text který je v pdf a já bych ho potřebovala převést do wordu abych si to upravila dle svého, a mohla to vytisknout. Vím že v pdf to vytisknu, ale je tam toho moc a ráda bych si to upravila. sice jsem našla program na netu ale nefunguje mi to. moc díky za radu. snad mi někdo pomůže. renča
Ahojky,
napíš mi súkromnú správu, nejak to poriešime. Mohla by som ti to doma previesť a poslať na mail. Tak ak chceš, tak sa ozvi
@Diggy z pdf do wordu to nejde, jenom opacne. Pdf se chova jako fotka, muzes tam sice neco pripisovat, pokud mas tedy pdf writer, ale nechova se to jako text. Pdf mam v praci, resila jsem to i s nasimi IT.
Uděláš to před internetové převaděče. Zadej si do Googlu „pdf to word“ a vyjedou ti odkazy. Nějaký si vybereš, nahraješ tam své PDFko a oni ti to během pár minut pošlou na mail ve Wordu, dělám to tak často. Pokud tvé PDFko je ale třeba převedeno z jpg, tak to nepůjde.
@Diggy
máš to v mailovej schránke tak sa na to pozri a napíš.
@luthy píše:
@Diggy
máš to v mailovej schránke tak sa na to pozri a napíš.
moooooc, děkuji jsi zlatá, je to super
Zkusila bych to pdfko dát uložit jako. txt. Některé verze pdf to uloží jen s mírnými změnami ve formátování, některé to ale rozhodí v diakritice, a některé rozsype do čínských písmenek, která nejdou zkonvertovat do latinky. Ale třeba budeš mít štěstí na tu první možnost (konverze do txt bez ztráty formátování).
@MCH
už je to vyriešené, keby to uložila do txt, tak je z toho vypadnú obrázky a ona k tomu obrázky potrebovala.
@luthy píše:
@MCH
už je to vyriešené, keby to uložila do txt, tak je z toho vypadnú obrázky a ona k tomu obrázky potrebovala.
Jasný, a ty si to udělala přes jaký program?