Přezdívky

QQQQ
5.10.11 12:18

Přezdívky

:mavam: :mavam: :mavam:

Příspěvek upraven 03.10.13 v 07:25

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
5.10.11 12:23

Já jsem „máma“ a manžel „táta“, oh, jak neoriginální :mrgreen: Jo ještě mi říká Ty má biolíhni :roll: Možná bych mu mihla říkat Ty můj dárče genetikého materiálu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.10.11 12:23

Jo, s manželem jsme se za svobodna přezdívkovali furt a moc. A svý přezdívky měly i spotřebiče, na které jsme si pracně spořili a kupovali. Nějak se to vytratilo všechno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
5.10.11 12:26

Manžel mi říká jménem,ale já jemu říkám Bohouš,jmenovala se tak prase co měli naši v chlívku :-D Jinak už mu ani neřeknu,jinak se jmenuje Petr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.10.11 12:26

My přezdívky nemáme i když na starší sranduju pořád, ale neříkám jí tak neustále..
Ale máme takovou zvláštnost, že našemu gauči říkáme Vanda..( podle první pohovky co jsme si společně koupili - v katalogu se tak jmenovala)..
Takže se mi občas stane, že někomu vyprávím, že manžel ležel zrovna na Vandě..atd.. :mrgreen: 8-o
Vůbec už to nerozlišuji a pak na mě lidi blbě koukají.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
5.10.11 12:28

s partnerem se přezdívkama moc nečastujem…on mi občas říká „bábo“, jinak jménem, nebo ještě zlatí, já jemu většinou jménem nebo když mě nazlobí, tak bedřichu (jmenuje se berdych)…no a táta a máma, to je taková klasika, to si asi doma říká kde kdo…

ale mezi kamarády je to běžná praxe, mám dokonce několik známých u kterých jejich pravé jméno ani neznám, nebo jsem je zjistila až po letech… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
5.10.11 12:30

Tak většinou Mili (nejsem Milena, ani Milada, je to zkrácenina od miláčka :lol: ),
A když mě chce naštvat, tak Plyšáčku - mám chlupatá záda :twisted: (Když tak uvažuju, lepší plyšák neý orangutan, že :think: :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
5.10.11 12:30
;)

Příspěvek upraven 03.10.13 v 07:25

• Citovat
  • Upravit
5635
5.10.11 12:36

Tak ja manzelovi rikam Mysaku (Michal) a on mi rika Prťko (Doufam,ze od meho jmena Petra).Jinak nic originalniho se u nas nekona :).
Ale treba mam neter Vanessku a jeji babicka ji rika Vanilko.Nevim proc,se budu muset zeptat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.10.11 12:40

většinou mu říkám UDE :mrgreen: a on mě pochvičko(pokud není dítě doma)Ani nevim proč :lol:Nejdřív to měli bejt nadávky a už nám to zustalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.10.11 12:46

Můj chlap s oblibou používá příponu -voj, takže já jsem Alivoj, pes Róza je Rozivoj, kočky Lilivoj a Gimlivoj… no a tuhle mě obvinil, že jsem dceři vybrala špatné jméno, protože na Anežku ten Voj neumí pořádně nasadit :mrgreen:
Jinak přezdívkama se můj drahý nejvíc vybíjí na psině, vždycky podle toho, co zrovna čte, viděl apod, takže chuděrka Rozinka už byla Waikiki, Generál Buquoy, Ville Veikokeiko (podle nějakého Fina v práci), když se jí k tomu hodí tenisák, tak slyší na všechno :-D A taky má přezdívku Olizátor, která jediná ji opravdu vystihuje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
5.10.11 12:59
ww píše:
Moje zmínka v jedné diskusi o mé přezdívce mě navnadila založit toto téma. Přítel mě oslovuje často přezdívkami. Teď mám přezdívku novou: DUTINKA 8-o Jako proč dutinka nechápu :think: Že bych byla tak blbá(dutá)? 8-o To snad ne… Tak proč Dutinka? Nevím, asi se budu muset zeptat! :palec: Taky mi říká MOJE PRSATÁ BLONCKO :-P Nejsem ani ne snu 8-) Jo, jeho jsem, prsatá…no „taky“, ale blond teda vůbec. Asi má halucinace :lol: Já mu říkám jménem, i dětem. Vlastně synovi jsem do roku neřekla jinak než Pupído, potom už byl Davídek :srdce:Jak jste na tom s přezdívkami vy? Máte? Používáte? Pro koho? Pro děti, přítele, kamarádky? :kytka:

tak mě můj od začátku našeho vztahu říká „čumáčku“… jménem mi řekne jen když kravíme a z jeho úst mé jméno zní úplně cize… dětem růzeně jména komolíme, také málokdy použijeme pravé, které jsme tak poctivě v těhu vybírali… a tak no… jsme hravý… :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
5.10.11 13:00

A vlastně naše tři morčecí slečny Jůlinka, Zuzka a Tonička jsou chudáčci „tři řízci“. Jakože „Kristinko zajdi prosím tě na travičku pro řízky“ a tak :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
eMaminka
5.10.11 13:08
ww píše:
A vlastně naše tři morčecí slečny Jůlinka, Zuzka a Tonička jsou chudáčci „tři řízci“. Jakože „Kristinko zajdi prosím tě na travičku pro řízky“ a tak :oops: :mrgreen:

aby jednou dítka nebyla zmatená při nedělním obědě cože to vůbec jedli… :lol:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
5.10.11 13:10
eMaminka píše:
ww píše:
A vlastně naše tři morčecí slečny Jůlinka, Zuzka a Tonička jsou chudáčci „tři řízci“. Jakože „Kristinko zajdi prosím tě na travičku pro řízky“ a tak :oops: :mrgreen:
aby jednou dítka nebyla zmatená při nedělním obědě cože to vůbec jedli… :lol:

No v jižní americe se morčata běžně jí :cert: Prý je to maso chutné, tak kdyby byla finanční krize a nebylo co jíst, jakože by se nám někde „zaběhly“… :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová