Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jasně, že si můžeš dát pokud nevadí malýmu, že by měl bolení nebo tak, tak proč by ne
Já k ní valila i kafíčko ![]()
Bez těchnto dvou „věcí“ nefunguju ![]()
Když jsem kojila, tak jsem taky jedla čokoládu a malá tlouštík není ![]()
Tak to si nemyslim, ja sladke pri kojeni take jedla ve velkem a nic. Ono si asi telo rika o „rychly“ cukr, protoze ti chybi energie. Nemyslim, ze by to ovlivnovalo kalorie v mliku.
Malé děti spotřebují strašně moc energie, toho že by byl tlouštík se bát opravdu nemusíš ![]()
Já valím čoko a sladkosti ve velkém
a malá je hubená jak lunt ![]()
@jayjayka píše:
Jasně, že si můžeš dát pokud nevadí malýmu, že by měl bolení nebo tak, tak proč by neJá k ní valila i kafíčko
Bez těchnto dvou „věcí“ nefunguju
Asi tak, u nás třeba kafe vadilo, tak jsem se ho musela vzdát.
@j.a.n.i1 Nám nevadí. Malá je nespavec ať s kafem nebo bez. Zkoušela sem. Sama dr mi řekla, že pokud si nedělám nějaký extra silný tak není problém a to hned po porodu ![]()
@jayjayka Tak to malý byl spavec, ale stačilo jedno normální nebo 2 slabá a rázem byl nespavec… kupodivu černý čaj mu nevadil ani silný ![]()
@Lucie g píše:
Kojim a mam trimesicni miminko, cokoladu jim skoro furt, maly pribira asi normalne. Mslite, ze ty kalorie jdou do mlicka? Mam strach, aby maly nebyl tlustousek kvuli me nenazranosti:(
Neboj, z tvé čokolády to není
. Miminka v tomhle věku obecně rychle přibírají, ale to se upraví. Můj syn do 4. měsíce přibíral průměrně kilo měsíčně, pak se to úplně zastavilo, mezi 4. a 6. měsícem nepřibral skoro nic a natáhl se do délky.
Ahoj mužů se zeptat mám týdení miminko a mám hroznou chuť na čokoládu oříškovou mužů čokoládu kdyz kojim? Dekuji za odpovědi
@Týnanick jasne ze muzes
bez cokosky bych sestinedeli chcipla ![]()
To jestli ji muzes poznas az jestli se ti maly osype nebo ne ![]()
Já si taky dala hned. Malá se neosypala, takže dlabu skoro denně ![]()
@Týnanick klidně si dej. Teoreticky se ti může prcek osypat, ale to může i po jiných věcech, než po čokoládě.
@Týnanick proč bys jí nemohla? jsou mnohem horší věci, na které by mohl prcek reagovat, čokoláda to zrovna nebude ![]()