Při přetáčení ublinkává

435
30.8.12 08:59

Pri pretaceni ublinkava

Ahoj holky, asi uplne hloupy dotaz, ale zajimalo by me, zda vase mimca take ublinkavaji, kdyz se pretaceji ze zadicek na brisko? Prijde mi to logicke, ze se ji ten zaludek prekuli, tak to jde proste ven, ale male je pet mesicu a je to od zacatku celkem blici miminko a s tim pretacenim se to jeste stupnuje :roll: Prijde mi, ze ji v tom brisku snad nemuze ani nic zustat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6230
30.8.12 09:22

Ahoj - neboj u nás to bylo stejně - malej blil skoro pořád a jak se začal otáčet, tak jsem skoro nestíhala utírat podlahu a převlíkat ho. S příkrmama se to celkem uklidnilo.
Pokud přibývá a tváří se spokojeně, tak bych to neřešila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
30.8.12 09:45

U blicích dětí je to úplně normální. Taky jsem měla poblitý úplně všechno. A počkej, jestli se vám to s příkrmama nezlepší a začne se plazit :roll: To je pak teprve mazec. Navíc bude blít barevně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AknelS
30.8.12 09:47

Ahoj, u nás taky tak, dokud byla malá jen na mlíčku, tak to šlo ven pokaždé. Co trošku pomohlo, tak to, že jsem ji tak 15-20 min. nechala v klidu v lehátku, nad ní dala hrazdičku, aby se zabavila, nebo nějakou hračku do ruky, no prostě ji zabavit, aby sebou hned po jídle nemlela :) a pak už tolik neblinkala, když se přetočila. Teď, co jsme už najeli na příkrmy, tak se to o hodně zlepšilo, prakticky už neblindí vůbec.

• Citovat
  • Upravit
2819
30.8.12 09:48

Pokud ti neblinká často obloukem (reflux) tak je to u přetáčení v normálu, naše malá má 9m a ráno po mlíku jak řádí tak si taky občas ublinkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
30.8.12 10:13

Holky, diky, zkratka se musim uz konecne smirit s tim, ze mam doma poblindu. Budu jen trpelive cekat, kdy to konecne prestane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepivaha
30.8.12 11:19

No já dávám nutriton na zahušťění mléka a téměř neblinká. Při otáčení jen občas a trošku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure