Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za co se stydíš? Někdo to bere jako přednost.
A když spolu máte dítě, tak nějaké mokro ho snad nemůže odradit, ne
Takže dotaz vlastně zní, že protože máš v sobě moc mokro, tak to moc klouže a partner se nemůže udělat?
Zkoušela jsi zatínat ty svaly uvnitř pochvy, aby jsi zmenšila prostor. Třeba by to pomohlo. No a nebo ho pak dodělat ručně
Bývalý se třeba do mě nikdy neudělal, nešlo mu to (děti jsme nevyráběli, tak jsem to neřešila), jsem ho vždycky dodělala rukou a pusou a on byl v sedmém nebi.
S tím gynekologem nevím, jestli pomůže, ale určitě bych se ho zeptala.
Jinak abych tě uklidnila, já mám spíš sucho na začátek a ke zvlhčení používám vehementně svoje sliny, aby to klouzalo
Takže u mě zas opačný problém, ale já to jako problém nevnímám.
Ahoj, na to nic není. Doporučuje se vysušování suchou plenkou, nebo polohy s nohama u sebe.
Ahoj, nejsi v tom sama, máme to stejné
Ale řekla bych, že manžel si to celkem užívá
Jo a dobrá rada je to zatínání svalů..
TAK JÁ MUSÍM POUŽÍVAT LUBRIKANTY.PŘÍTEL JE VLHKÝ JAKMILE SE JEN DLOUZE LÍBÁME..VZRUŠUJE MNE TO
.JÁ SE UDĚLÁM JEN KDYŽ MNE DRÁŽDÍ PŘI TOM RUKOU
…TO ZATÍNÁNÍ SVLŮ TAKÉ FUNGUJE…PŘÍTEL SI JEN DĚLÁ ZE MNE LEGRACI,ŽE PO PORODU JI PRÝ UŽ NEBUDU MÍT TAK „TĚSNOU“ ![]()
To je úplně normální, není to žádný problém, já to mám taky a to sem nerodila.
Mám to taky, na misionářskou polohu to už skoro neděláme,protože to fakt kouže až moc a já nic necítím, svaly zatínám jako blázen,ale málo platný. Takže děláme jiné polohy a to je lepší ![]()
Ja to taky mivam pravidelne a gynekolozka mi kolikrat dala zavadeci tabletky a ty me ,,vysusily,,
ale pritel si nestezuje
jen ja mela divny pocity
@JayLee píše:
to jí budeš mít jak když tele zívnea přítel Ti tam bude moc dát obě ruce a ještě zatleskat
![]()
![]()
@JayLee píše:
to jí budeš mít jak když tele zívnea přítel Ti tam bude moc dát obě ruce a ještě zatleskat
![]()
![]()
@JayLee co???
já ještě nevím..to nebyl vtip??? neděs mě nebo půjdem raději do adopce ![]()
Ahoj omlouvám se za anonym, ale asi to pochopíte..
sem 4 měsíce po porodu, a máme s tím docela problem… Při každém sexu s přítelem mám „vevitř“ uplně mokro
měla ste to tež některá z vás? Stydím se za to, potřebuju radu…Pomuže mi s tím nějak gynekoložka?