Při sexu mokro

Anonymní
22.5.12 15:59

Při sexu "mokro"

Ahoj omlouvám se za anonym, ale asi to pochopíte.. :mrgreen: sem 4 měsíce po porodu, a máme s tím docela problem… Při každém sexu s přítelem mám „vevitř“ uplně mokro :roll: měla ste to tež některá z vás? Stydím se za to, potřebuju radu…Pomuže mi s tím nějak gynekoložka? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
22.5.12 16:00

Za co se stydíš? Někdo to bere jako přednost. :jazyk: A když spolu máte dítě, tak nějaké mokro ho snad nemůže odradit, ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 16:03

no nvm když je někdy problém se uspokojit… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
22.5.12 16:06

Presne - ber to jako prednost. Co ja bych za to nekdy dala :-D

• Citovat
  • Upravit
13141
22.5.12 16:07

Takže dotaz vlastně zní, že protože máš v sobě moc mokro, tak to moc klouže a partner se nemůže udělat?
Zkoušela jsi zatínat ty svaly uvnitř pochvy, aby jsi zmenšila prostor. Třeba by to pomohlo. No a nebo ho pak dodělat ručně :jazyk: Bývalý se třeba do mě nikdy neudělal, nešlo mu to (děti jsme nevyráběli, tak jsem to neřešila), jsem ho vždycky dodělala rukou a pusou a on byl v sedmém nebi.
S tím gynekologem nevím, jestli pomůže, ale určitě bych se ho zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
22.5.12 16:09

Jinak abych tě uklidnila, já mám spíš sucho na začátek a ke zvlhčení používám vehementně svoje sliny, aby to klouzalo ;-) Takže u mě zas opačný problém, ale já to jako problém nevnímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
22.5.12 16:19

Ahoj, na to nic není. Doporučuje se vysušování suchou plenkou, nebo polohy s nohama u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 16:30

Ahoj, nejsi v tom sama, máme to stejné :lol: Ale řekla bych, že manžel si to celkem užívá :lol: Jo a dobrá rada je to zatínání svalů..

• Citovat
  • Upravit
403
22.5.12 16:50

TAK JÁ MUSÍM POUŽÍVAT LUBRIKANTY.PŘÍTEL JE VLHKÝ JAKMILE SE JEN DLOUZE LÍBÁME..VZRUŠUJE MNE TO :).JÁ SE UDĚLÁM JEN KDYŽ MNE DRÁŽDÍ PŘI TOM RUKOU 8) …TO ZATÍNÁNÍ SVLŮ TAKÉ FUNGUJE…PŘÍTEL SI JEN DĚLÁ ZE MNE LEGRACI,ŽE PO PORODU JI PRÝ UŽ NEBUDU MÍT TAK „TĚSNOU“ :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
22.5.12 16:54

To je úplně normální, není to žádný problém, já to mám taky a to sem nerodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.12 16:59

Mám to taky, na misionářskou polohu to už skoro neděláme,protože to fakt kouže až moc a já nic necítím, svaly zatínám jako blázen,ale málo platný. Takže děláme jiné polohy a to je lepší ;)

• Citovat
  • Upravit
19
22.5.12 17:01

Ja to taky mivam pravidelne a gynekolozka mi kolikrat dala zavadeci tabletky a ty me ,,vysusily,, :-D ale pritel si nestezuje :-D jen ja mela divny pocity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
23.5.12 01:45
@JayLee píše:
to jí budeš mít jak když tele zívne :D a přítel Ti tam bude moc dát obě ruce a ještě zatleskat :lol: :mrgreen: :pankac:
8o
  • Citovat
  • Upravit
6726
23.5.12 08:19
@JayLee píše:
to jí budeš mít jak když tele zívne :D a přítel Ti tam bude moc dát obě ruce a ještě zatleskat :lol: :mrgreen: :pankac:
8o 8o :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
23.5.12 08:27

@JayLee co??? 8o já ještě nevím..to nebyl vtip??? neděs mě nebo půjdem raději do adopce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí