Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lepší to nebude, tomu věř. Svatbu s ním moc neplánuj, jenom si to zkomplikuješ, takhle ještě můžeš s dcerkou relativně v klidu odejít…
Ježiši, seber malou a utíkej rychle pryč, ještě lépe, až tě zase zmydlí, okamžitě volat policii, udělají záznam, vykáží ho z bytu, budeš mít mnohem lepší pozici u soudu v budoucnu kvůli malé, pokud budeš mít záznamy o opakovaném bití. Ale jednou sáhne i na malou.
Odejdi…lepší to nebude a bohužel se někdy stane, že po svatbě je to ještě horší.
nekolikrat zbil..... devce, to fakt neni dobre, nic neplanuj, jen odchod, tohle nebude lepsi nikdy. Po svatbe se bude taky moc spatne odchazet.
tohle vypada na klasicke domaci nasili, bohuzel ![]()
Poslední dobou se tu vyrojilo nějak moc témat o násilí, týrání, bití, pití,…Co se to děje?
Zakladatelko - http://www.stopnasili.cz/…-nasili.html.
Sama si musíš rozhodnout, co je ti milé.
moc děkuju ja jsem hold tak blba jak daleko vidim,miluju ho a nevim zda bez něj umim žit mam strach že zustanu sama ono po par dnech je to zase ok jak by se nic nestalo sice se neomluvi,ale hold on takovy je a nikdo ho nezměni.......
@Anonymní píše:
moc děkuju ja jsem hold tak blba jak daleko vidim,miluju ho a nevim zda bez něj umim žit mam strach že zustanu sama ono po par dnech je to zase ok jak by se nic nestalo sice se neomluvi,ale hold on takovy je a nikdo ho nezměni.......
Že by jsi byla zrovna taková ta ženská, co neumí být bez chlapa a nechá si všechno líbit z lásky (nebo asi spíš hlouposti)?
Nebo jsi ten pravý opak - týraná a ušlápnutá chudinka, co s ní manžel manipuluje jak s plastelínou?
Podle tohoto příspěvku ti to bude trvat asi moc dlouho, než si začneš vážit sama sebe…
No, držím palce děvče…
Ach jo, a kdy ti to jako dojde, že tě fyzicky týrá? To přece není normální a v tomhle chceš, aby vyrůstalo vaše dítě. A budeš ho omlouvat i ve chvíli, až udeří tvoji dceru?!
Nebuď hloupá a jdi pryč, mohla by jsi taky dopadnout dost špatně. Už jsi ve fázi, kdy ho omlouváš a za chvíli uvěříš, že je to vlastně v pořádku a ty sis to zasloužila. TOhle fakt nechápu!
Kdo uhodí ženu jednou, udělá to příště zas a bude to horší. Pryč od něj ![]()
Jdi pryč. Je to jistě velmi složité, ale tady není na co čekat. Láska přebolí a dcera ti tvé zlomené srdce pomůže vyléčit. Soustřeď se na ní, to je tvá budoucnost. A existuje naštěstí mnoho chlapů, kteří si dokáží žen a děti vážit, takže ten pravý se určitě najde. Pak budeš jen litovat, že jsi neodešla dříve. To, že bez něj nemůžeš žít si myslíš teď, ale brzo zjístíš že to není pravda. Bez něj, se ti bude žít lépe. Hodně štěstí.
Cítím v tom drogy. Jak pořád spí a při probuzení bije, tak je zle. Utíkej !
ahoj potřebovala bych pomoct.Nevim jak dal s přitelem jsme spolu 6 rokem a poslední dobou je na mě strašně zlý, kvuli hloupostem se urazí,všechno musi byt po jeho a když neni je ohen nan střeše.dokonce už mě parkrat zbil a stoho začinam mit strach …mame spolu dceru a od jejiho narození to jde skopce.....vubec mi sni nepomaha jen neustale sedi u počitače nebo televize nebo je v praci a spí pořad jen spí ,a když chci aby sni pomol naštve se a nebavi se semnou…Jako neni to pořad tak zle mame i dobre dny kdy je nam fajn planujeme budoucnost, svadbu a tak ,ale děsi mě jeho vykyvy nalad a to jak se ke mě chova když zrovna nema svuj den..........dneska když mě bouchl šilenou silou když jsem ho budila do prace a přitom jsem neudělala nic špatneho...........jsems toho zoufala nevim zda by nebylo nejlepši zrušit svadbu, zbalit se jit pryč a začit žit novy život.........prosim o radu děkuju moc