Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to nemáš přes půl republiky, tak bych šla k němu domů a zeptala se co blbne ![]()
@Anonymní píše: Více
Tohle přece nepotřebuješ mít za přítele. Rozhodně bych nedolejzala a byla ráda, že se odkopal včas.
@pikola mám to asi 20 minút pešo takže pohoda, len neviem, či tam mám na féra vojsť alebo skúsiť zvoniť na zvonček
Napsala bych mu ať se ozve až si vyndá hlavu ze zadku a začne se chovat jako normální dospělý jedinec ne jako malý harant a že já si v mezičase promyslím nakolik ne/jsem na podobný cirkusy zvědavá
@JancaS84 zvykol sa vtedy, keď niečo nie je podľa neho. Čiže to by aj sedelo na momentálnu situáciu. Ale už to dlho neurobil, preto nechápem, čo sa hneď urazil a nenechá si to ani vysvetliť
@Apolena05 veď presne, že ma naštval tým, že sa urazil ako malé decko a pritom bezdôvodne. Ja som mu nevedela odpísať ani dvihnúť lebo som nemala pri sebe mobil, ale on to teraz robí schválne. A naštval ma aj tým, že ja sa ponáhľam, aby som to stihla, nevarila som, lebo však budem jesť tam a on urobí toto. Čiže ja tu teraz sedím nachystaná, hladná a čakám, či dostane rozum a ozve sa
V pripade normalniho vztahu bych mela strach, jestli se mu neco nestalo. A sla bych za nim domu. Ale pokud ti tyhle veci dela opakovane … tady je kazda rada draha. Pro svuj klid bych se tam asi sla podivat, jestli je v poradku. Taky budes mit jasno, co s nacatym dnem. Pokud bych zjistila, ze je doma a “jen” zase trucuje, oznamila bych mu konec vztahu.
Příspěvek upraven 07.09.25 v 13:43
Prosím tě kolik vám je a jak jste spolu dlouho? Já tyhle hry na uražený asi nikdy nepochopím. Co on čeká, jako že trest pro tebe, nebo že se přilezeš omluvit?
I kdyby se ozval, tak pokud se neozývá schválně, nikam na žádný program dnes nechoď. Začala bych si na tvém místě řešit program po vlastní ose s nějakou kamarádkou. Zašla bych tam ověřit, že je ok, a pokud je, šla bych si po svém programu.
Piš mi takto a program Ti vymyslím kdykoliv ![]()
Bože jak já tu slovenštinu miluji.
@pikola píše: Více
Hlavně chlap co se urazí není chlap a nikdy🤢, ale fakt nikdy chlap nebude ![]()
Spíš je to odběratel čekatel co má instagram a klika na odběr
@pikola okolo 30 a sme spolu rok a pol. Praveže som ani ja nikdy nevedela, čo čaká. Či ho mám nechať tak, alebo tam ísť. Nikdy to neviem, nevidím mu do hlavy. Raz dávno sa tiež tak urazil, tak som mu podobne vypisovala a vyvolávala. Nakoniec sa ozval a potom mi zahlásil “ja som čakal, že prídeš”. Lenže odkiaľ ja mám vedieť, či momentálne chce kľud sám alebo naopak čaká, či prídem
Chcela by som ísť zistiť či mu šibe, ale zároveň sa chcem vyhnúť tomu, že keď prídem ma bude odtiaľ vyhadzovať
Ahojte prosím o rýchlu radu. Priateľ ma ignoruje, vypol si internet alebo ma blokol. Na telefonaty a sms nereaguje.
Mali sme sa o 13 stretnúť, mala som íst k nemu na obed, potom prechádzka a večer koncert. Jednoducho sme mali naplánovaný program na pol dňa. Písal mi, že ide po auto, ktoré požičal a do obchodu. Išla som sa zatiaľ kúpať, nech potom všetko stíham. Keď som po hodine vyšla z kúpelne, tak som našla plno správ a hovorov. Ten komu požičal auto, tam ešte nebol, tak chcel zatiaľ prísť ku mne. Lenže ja som pri sebe mobil vo vani nemala. Keď som mu odpísala, tak interner má vypnutý. Nedvihá, ani neodpisuje na sms. Takže viem, že sa urazil.
Čiže prosím o radu. Mám ho nechať tak, nech je urazený? Spraviť si program sama? Alebo mám za ním ísť? Mám aj klúče od ich bytu, ale to mi príde dosť drzé, tam len tak ísť. Ďakujem za pomoc