Příběhy - sousedé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1049
4.1.20 11:38

Tak když jsme byli v podnájmu v Praze, tak se nám stalo, že při opravě lodžii, kdy bylo u baráku lešení, nám o půlnoci někdo zaklepal na balkon..málem mně kleplo… no, bylo to soused seshora, co si zapomněl klíče.. A v jiném nájmu, v centru Prahy byl přímo naproti na bordel, tak zajímavý. Ovšem nejhorší byl soused v činžáku, který týral zřejmě svou maminku, která byla lezici. On smradoch, nemyty, pomoceny, rev a krik z bytu neustále, kolikrát jsem volala policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
4.1.20 14:52
@Anonymní píše:
A víš co, než mi to došlo, tak jsem si říkala… Kočár, asi jsem někde najela, odpadky, asi děti… Perličkou bylo to popsané auto. Ani ten dopis mě nijak nerozhodil.Vim přesně, kdo to dělal a o to je to horší, celkem slušná na oko rodina, ona postacka on podnikatel :nevim:

To vaší rodinu opravdu lituju že se vám toto dělo. Můj manžel by se ji snažil asi nacapat, fotopast nebo cokoli takoveho. neslo to nějak ji při tom chytit? Udělala bych jim pak takovou ostudu. Bydlíme na polosamote tak tohle neznám, mlada liška nám chodila na terasu za psem. mám ale barák ve městě a na proti má soused 7psu, světlo nastavené do mojí ložnice je na pohyb, věcné problémy s parkovanim, jako že ti někdo zaparkuje do vjezdu…tyto oproti vám maličkosti mě opravdu otravuji život..nedovedu si představit řešit to co si musela ty…šly jsme pryč máme klid, musíme ale všude dojíždět:obchod, lékař, škola, školka, práce, zábava. Barák pronajimam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.20 15:31
@35ja píše:
To vaší rodinu opravdu lituju že se vám toto dělo. Můj manžel by se ji snažil asi nacapat, fotopast nebo cokoli takoveho. neslo to nějak ji při tom chytit? Udělala bych jim pak takovou ostudu. Bydlíme na polosamote tak tohle neznám, mlada liška nám chodila na terasu za psem. mám ale barák ve městě a na proti má soused 7psu, světlo nastavené do mojí ložnice je na pohyb, věcné problémy s parkovanim, jako že ti někdo zaparkuje do vjezdu…tyto oproti vám maličkosti mě opravdu otravuji život..nedovedu si představit řešit to co si musela ty…šly jsme pryč máme klid, musíme ale všude dojíždět:obchod, lékař, škola, školka, práce, zábava. Barák pronajimam

Já si ji odchytla, ale marne.Mela úplný hystericky záchvat a samozřejmě zapirala. Kudy chodí. Tudy trousi jedovaté poznámky na nás.. Ale brzo jsme koupili dům, tak už jsme pryč a máme fakt klid, máme to podobné jako vy :) ji tedy občas potkávám, ale ignorují.

• Citovat
  • Upravit
30628
4.1.20 23:06

Sousedka pronajala byt matce se 3 dětmi. Rovnou na dva roky. Hned první týden slovně napadla moje děcka, šly okolo 21 hodiny vynést tříděný odpad a ona začala řvát, kolik je hodin a jestli je můj syn normální, že se ve svém pokoji směje nahlas a že tím ruší jejího malého.
Tomu malému je odhadem 15, půlku hlavy vyholené, sprostý až hrůza.
Já nebyla doma, jinak by si to za rámeček nestrčila. Jen jsem psala sousedce, koho nám to sem nasadila a že ještě jednou bude nějaký konflikt, budu to řešit jinak.
Je to takový ten hlučný typ, když jdou ven, ví to celý barák, zapaluje si cigáro hned na chodbě a po svých děckách v jednom kuse řve :cert:
Pak je tu jedna, co dělá pořád peklo, bohužel je to zároveň moje spolupracovnice, takže od ní nemám pokoj ani v práci. Ale tu srovnám raz dva.
Třeba jednou mi na zastávce plné lidí řekla, že v té nové bundě vypadám jako bečka 8o :P Nebo že na patře vaříme samá nekvalitní jídla, že to tu smrdí. A že z naší rodiny je nejhezčí pes, což je teda ale pravda 8)
Hlavně, že ona kupuje jen jídlo v akci, které jí jde samo naproti. A váží odhadem tak 80 kilo :P Prostě prudička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová