Přibírání v 16. týdnu těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2451
18.4.17 08:36

Ahoj holky, dávám sem jen update, jak jsem na tom teď. Tento týden začínám 23tt a na váze mám o 1,2kg víc než na začátku, doslova kopíruju „přírůstky“ podle tabulky v odkazu (http://www.jaknamiminka.cz/…tvi-a91.html), tedy ten spodní limit. Nicméně, doktor říkal, že je to úplně ok, že jsem pořád v normě, holčička prospívá, jak má (v některých měřením dle velkého UTZ je dokonce o něco větší než by odpovídalo termínu podle MS). Množství PV normální, placenta normální, nezjištěna žádná anomálie. Takže, chci jen uklidnit ty z vás, které to máte taky pomalejší, že to nemusí nic špatného znamenat. Může se to ještě rychle zlomit, taky nemusí, ale důležitá jsou vyšetření v těhotenství, jsou-li ok, tak netřeba stresů. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.4.17 12:27

Ja ted prvni dite, 21+0tt a nahore zatim 6 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.4.17 18:23

Teď jsem 16 tt a zatím jsem 6 kg zhubla. Už z toho začínám být lehce nervózní. Ale prcek roste a bříško už je taky trochu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.8.17 17:45

Zdravím, začínám se červenat a asi se nad sebou zamýšlet… jsem v 16tt, první gravidita. A už mám nahoře 8kg :( chjo… celý život jsem bojovala s váhou, teď do mě všichni vrtají at hlavne nejím tak jak předtím, já jím jak předtím a přesto přibírám raketovou rychlostí. Jsem vegan, dál na PN, ale snažím se hýbat… dennně 2h procházky aspoň. Jo a taky jsem přestala kouřit. Nevím co mám dělat jinak. 8o :roll: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí