Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, dneska je našemu klukovi měsíc, když se narodil měl 3500g, padl na 3340g a dnes má 4030.přibral za ten měsíc dost??? plně kojím a tak doufám, že mu to mlíčko stačí.kojím po 2-3hod. a v noci po 3-4.
děkuji za zhodnocení našich přírustků ![]()
ahoj, jj, já myslím, že je to OK ![]()
malá v začátcích taky nějak tak přibírala, pohybovalo se to cca okolo 500-700g za měsíc, až pak se to hodně zpomalovalo, ted (8,5 měsíce) malá za měsíc přibere asi tak 350-400g a má 7,2 kg skoro v devíti měsících…(porodní váha 3,08kg).
myslím tedy, že malej přibírá dobře ![]()
plně jsme kojila do 6. měsíce, ted taky a samozřejmě už hodně jí jídlo okolo…
uvidíš, co napíšou ještě holky…
tak to jste mě holky potěšili, já se bála aby to nebylo málo, známí mají klučíka a ten měl v ukončeným 3.měsíci už 11kilo
tak jsem měla strach aby ten náš netrpěl hlady, ale je fakt, že tolik kilo je asi taky extrém
na pediatrii jdeme až za 3týdny tak jsem měla strach aby mě nesprdla, že kluk má hlad a ani ho nepřikrmím, tak jsem ráda, že vím, že tloustne pěkně ![]()
goldenka píše:
tak to jste mě holky potěšili, já se bála aby to nebylo málo, známí mají klučíka a ten měl v ukončeným 3.měsíci už 11kilotak jsem měla strach aby ten náš netrpěl hlady, ale je fakt, že tolik kilo je asi taky extrém
na pediatrii jdeme až za 3týdny tak jsem měla strach aby mě nesprdla, že kluk má hlad a ani ho nepřikrmím, tak jsem ráda, že vím, že tloustne pěkně
jéžiš 11kg! v tom případě by ta naše byla úplný chcípáček nenajezený
malá je zase dlouhá a taková vyžlinka, ale papá jak studna bezedná.. ![]()
Miky právě taky baští s chutí, kdyby mohl tak je u toho prsu nepřetržitě, tak jsem si říkala, že by bylo divný aby byl málo živenej, tak to ten známých kluk bude asi moc vypapanej ![]()
goldenka píše:
Miky právě taky baští s chutí, kdyby mohl tak je u toho prsu nepřetržitě, tak jsem si říkala, že by bylo divný aby byl málo živenej, tak to ten známých kluk bude asi moc vypapanej
to trošičku ano..ve 3. měsíci
ale hlavně, že papají ![]()
ahojky, také myslím, že o.k. malá měla porodní váhu 3600, spadla na 3300, kolem měsíce měla taky tak okolo čtyř kil, v sedmi týdnech čtyři a půl a ted jí budou za týden tři měsíce a váží lehce přes pět kilo.
u nás
prodní váha 2840g
při propuštění 2740g
3 týden 4005g
6 týden 5000g
Kubíček je jen kojen